Vaccinationer

Bosch Soft hundefoder review

Markedet tilbyder et stort udvalg af hundemad. Forstå denne mangfoldighed er svært, og prøv alt på dit kæledyr, mange hund ejere tager ikke chancer. En hund for mange er trods alt et fuldt medlem af familien, og sundheden skal håndteres. Nedenfor vil vi tale om den populære foder Bosch Soft, som er populær blandt europæiske hunde og ret efterspurgt i vores land.

Bosch Blød hundemad: generel information

Bosch Soft refererer til halvfugtig mad. Hvad betyder dette? 20% af vægten er vand, mad kedelig, men fordi hunden er det let at tygge, selv unge hvalpe og ældre hunde. Pet drikker mindre vand er tabt i den pludselige behov for at krydse hund går "toilettet".I semi-fugtigt foder Bosch Soft 20% vand, kan opmærksomme købere bemærkes, at foderet indeholder færre vitaminer og kosttilskud i forhold til tørfoder til hunde. Dette bør dog ikke forveksle dig: Andelen af ​​indhold er relativ og skyldes tilstedeværelsen af ​​væske. Bosch Soft hundemad er en komplet kost, som er let at fordøje.

Fordele ved Bosch Soft

Bosch Soft produkt er fremstillet af et stort tysk firma Bosch Tiernahrung. Et velkendt mærke vidner for den høje kvalitet af hundemad. Fordelene ved Bosch Soft slutter dog ikke her.

  • Hundeføde Bosch Soft refererer til super-premium-klassen. Det betyder, at når du laver mad, bruger det ikke smagsforstærkere, hvilket er vigtigt for hundeejere.
  • Bosch Soft til hunde i kategorien holistisk. Til fremstilling af holistikken anvendes kun naturlige ingredienser, som er tilladt at male. Samtidig er disse fødevarer karakteriseret ved en høj procentdel af kød - 50-80% (ikke dehydreret kød og kødbenmel!).
  • I foderet er der ingen kornafgrøder, og som en kilde til de nødvendige kulhydrater er søde kartoffel.
  • En høj klasse ernæring garanterer manglen på antibiotika, konserveringsmidler, hormoner og GMO'er.
  • Bosch Soft er hypoallergen, i hvert produkt anvendes kun en slags kød. Sådan mad er egnet til fodring af allergiske hunde og kæledyr med allerede diagnosticeret sensibilisering.
  • Det afbalancerede vitaminkompleks er rettet mod at opretholde immunitet og normal fordøjelse, det har en gavnlig effekt på muskuloskeletalsystemet hos hunde og hud.
  • Bosch Soft sortimentet er repræsenteret af foder med forskellig granulstørrelse, tilpasset både store og små hundearter. Din unikke måde at vælge den rigtige mad til dit kæledyr.
  • Hunden får en fantastisk kombination af kød og frugt og grøntsagssammensætninger. Taste sort giver dig mulighed for at udvide din hunds daglige kost og vælge delikatesser som en særlig belønning for din caudate gourmet.
  • Metalliserede poser giver dig mulighed for at holde friskheden af ​​produktet i lang tid uden at miste smagskvaliteten. Forskellige vægtindikatorer på en pakke - 1 kg, 2,5 og 12,5 kg - giver dig mulighed for at foretage et køb under hensyntagen til økonomiske muligheder.

Hvilken mad skal jeg vælge for mit kæledyr?

Når du vælger et feed, skal du først og fremmest være opmærksom på aldersbegrænsninger. For at sikre, at du køber mad af høj kvalitet til dit kæledyr, skal du læse sammensætningen af ​​produktet angivet på hver pakning.

Hovedserien af ​​Bosch Soft hundemad:

  • Notatet "Senior" på pakken indikerer, at maden er egnet til hunde i alle aldre. Den specielle struktur af granulerne, som skyldes en blid virkning på tænderne, er dog særlig attraktiv for ældre kæledyr. Serien er repræsenteret af foder "Geder og kartofler" i pakker med forskellige vægte. Gær hjælper med at forbedre fordøjelsen, og aktive kosttilskud forsinker aldring og sigter mod at styrke immuniteten. Et højt calciumindhold forhindrer aldersrelateret svækkelse af knogler.
  • Junior "Kylling og søde kartoffel" er lavet specielt til "teen" hunde op til 1 år. En unik sammensætning af aminosyrer, højt indhold af proteiner, vitaminer og mineraler giver øget næringsstof og energibehov. Til normal dannelse af skelet og forebyggelse af leddssygdomme tilsættes glucosamin og chondroitin til foderet. Cikoriepulver har en gavnlig effekt på nervesystemet.
  • Voksen "Duck med kartofler" og "Kylling og bananer" er beregnet til udslip af alle racer. Dens funktion er en mono-protein sammensætning. Sådan mad er fremragende til hunde med fordøjelse og forskellige typer allergier. Beriget med vitaminer og sporstoffer, opretholder sammensætningen den normale aktivitet og helbred for den reproduktive funktion hos voksne dyr.
  • Feed en serie af Mini «rogn og kartofler" - en sand delikatesse for malovesovyh hunderacer. Enestående smag, hypoallergen og let fordøjelighed suppleret unik sammensætning af planteingredienser (cikorie, gær, hørfrø) og stoffer er nyttige til knogler og nervesystemet.
  • Maxi mad "Boar + yam" - en anstændig kost til store racer hunde. Formen af ​​granulerne svarer til store tænder og forhindrer dannelsen af ​​tartar. I agterenden er der alt hvad du behøver store kæledyr: en masse protein fra naturlige kød og ærter, og calcium for stærke knogler, glucosamin og chondroitin for sunde led, psyllium og hørfrø til normal fordøjelse.

Tilbagemelding om Bosch Soft for hunde

Anmeldelser af hundeejere hjælper med at indsamle yderligere oplysninger om hundemad og bestemme valg af produkt. Her er et par af dem:

Jeg har altid drømt om at have en kongelig mastiff, selvom jeg vidste, at hunde af denne race bringer en masse problemer med deres knoglesygdomme og lever ikke længe. Min drøm gik i opfyldelse: min jarl er 7 år gammel. Vi har ingen problemer med knogler og har det godt. Regelmæssig ture, undersøgelser hos dyrlægen og foder Bosch Soft - for mig er det også en sundhedsgaranti for min favorit.

Ekaterina K., Novosibirsk

"My Chow Chow var et kontinuerligt problem på grund af konstant allergi. Evig snot fra næsen, håret faldt i tatters, problemer med fordøjelsen... Jeg har forsøgt utallige feeds og sandsynligvis. Dette gjorde kun hendes hund værre. Problemerne forsvandt gradvist, først da jeg begyndte at føde ham Bosch Soft. "

Maryana E., Samara

"Min pug lignede en lille, evigt grædende fed mand. Og det var min skyld. Jeg fodrede min hund, end jeg fik, jeg købte en eller anden mad. Veterinæren råde mig til at begrænse mig til kun Bosch Soft Mini. I løbet af få måneder mistede min baby mærkbart, men blev mere aktiv. Tårer forårsaget af problemer med fordøjelsen er ikke mere. "

Evgeni N., Lyubertsy

Priserne på hundemad Bosch Soft

Prisen afhænger af pakkenes vægt: prisen på en pakke på 1 kg i området 800 rubler. Pakker 2,5 kg - 1700 rubler., 12,5 kg - 7500 rubler. De nøjagtige priser kan findes på vores hjemmeside. Samtidig tilbyder vi for de fleste produkter en del: Når du køber en pakke på 12,5 kg, går en pakke på 2,5 kg som gave.

konklusion

Selv om prisen på Bosch Soft foder er lidt højere end nogle super premium produkter, kan man næppe finde den bedste kombination af pris og kvalitet. Boschs mad indeholder kun nyttige, naturlige ingredienser og intet overflødigt. Produktet sigter mod at forhindre forskellige hunde sygdomme og er tilladt til brug i allerede udviklede sygdomme. Og endelig vil den fremragende smag blive værdsat af alle hunde uden undtagelse.

Min vagthund

Blog om hunde - My Barbos

Anmeldelser af Bosch (Bosch) for hunde

For at sikre din hunds aktivitet, godt humør og godt helbred er det vigtigt at vælge den rigtige mad. Tør hundemad Bosch henviser til superpremie mad, som kun bruger naturlige ingredienser. På grund af brugen af ​​de nyeste produktionsteknologier, gennemgangen af ​​en international inspektion, anbefaler de fleste dyrlæger at købe sådanne fødevarer til deres kæledyr.

Typer af hundemad Bosch (Bosch)

Maden til hunde Bosch er produceret af Tyskland, så de vigtigste ingredienser er også fra dette land. Kun kød og noget slagteaffald importeres fra Østrig og New Zealand. Der er flere typer mad til hunde:

  • tør mad til 1, 3 og 15 kg;
  • konserves med 400 g.

Endvidere er maden opdelt i linjer efter race (små, mellemstore og store) og af dyrets egenskaber.

De mest populære eksempler er:

  • Bosch Senhor - mad til ældre hunde;
  • Bosch Reproduktion - en diæt til pleje og gravide tæver;
  • Bosch Pappi - mad til hvalpe;
  • Bosch Active er egnet til aktive dyr;
  • Bosch Extra Energy - til hunde med stor fysisk aktivitet.

Det er vigtigt, at Life Protection-serien passer til alle hunde, da foderet er ikke-kornigt, hurtigt fordøjes, forårsager ikke allergier og gør kæledyret mere aktivt.

Fødevaresammensætning Bosch er ganske forskelligartet, men næsten overalt er der sådanne produkter:

  • naturligt kød mindst 25%
  • hirse eller byg
  • majs;
  • mel fra kød;
  • ris;
  • grøntsager;
  • vitaminer;
  • ekstrakter af medicinske urter.

Husk at for den normale udvikling af hvalpen skal kødet være mindst 20%, men i køen for flere mobile kæledyr er denne figur mere - 25-30%.

Fordele ved Bosch Food

De vigtigste fordele ved hundemad til Bosch er:

  • en stor procentdel af protein og protein - fra 60%;
  • næsten fuldstændig mangel på korn, majs
  • tilgængelighed af kosttilskud, vitaminer;
  • gennemsnitspris;
  • fravær af smag.

Læs også:

Ulemper ved Bosch mad

Ulemper ved tørfoder Bosch til hunde næsten ingen, men de omfatter:

  • Ikke altid angivet mængden af ​​mel fra kød eller biprodukter;
  • det samlede antal kornafgrøder er højere end den normale værdi
  • ikke for meget fiber, hvilket kan påvirke valpens udvikling dårligt.

Det er vigtigt, at usædvanlige, men nyttige komponenter tilsættes til kosten, som muslinger, rødbeder, cikorieer, omega-syrer og mineraler.

Hvilken mad skal jeg vælge for mit kæledyr?

Fabrikanten har udviklet dåsefoder og tørkroquetter til alle dyr aldre til løsning af problemer som følsom fordøjelse eller rehabilitering efter kastration. Men hovedafdelingen er for racen. Da store hunde har brug for mere kulhydrater og protein, og miniature racer har brug for protein, fiber og fedtsyrer.

Voksen hunde

Food Bosch til voksne hunde er designet under hensyntagen til dyrets alder, størrelse og aktivitet. Der er også flere muligheder for allergivenlig mad. Og mest populære er sådanne herskere:

  • Bosch Mini Edalt, som er egnet til hunde op til 15 kg og op til syv år af livet. Der er flere smag, mere velegnede til små racer med høj mobilitet;
  • Bosch Edal er designet til mellemstore hunde, op til syv år gamle, indeholder en masse protein og fiber;
  • Edward Maxi er designet til store racer, indeholder mange vitaminer og mineraler, så muskler og knogler udvikler sig fuldt ud;
  • Menuen er rig på vitamintilskud, medicinske urter. Men tør mad vil ikke gå til alle på grund af usædvanlig smag og virkninger på fordøjelsen;
  • Sensetiv blev skabt til hunde med følsom fordøjelse og allergier;
  • Speckle Light indeholder et minimum af protein, maksimalt mineraler, forbedrer nyrefunktionen;
  • Reproduktion blev skabt til pleje tæver, forbedrer amning, er rig på vitaminer;
  • Señor er en fødevare til ældre dyr, den har en afbalanceret sammensætning, det absorberes godt og opretholder energi.

Det er vigtigt, at Boschs dåse og tørrede kroquetter er helt fri for kemikalier, biprodukter fra brusk, knogler og hud.

Til hvalpe

Mad til hvalpe kan gives fra en måned af livet, hele linjen hedder "Junior", men sammensætningen er forskelligt:

  • Pappy for hvalpe op til fire måneder;
  • Mini Junior blev oprettet til hvalpe af små og dekorative racer. Veterinæranmeldelser af denne serie er for det meste positive;
  • Junior Medium - mad til unge hunde af mellemstore racer, kan gives med allergier og fordøjelsesforstyrrelser;
  • Junior Maxi understøtter energi, gør det muligt for hvalpene af store racer at udvikle sig normalt.

Kost og terapeutisk ernæring

Kost og terapeutisk ernæring omfatter fire typer af produkter, men den kan kun bruges efter lægens recept:

  • Mini Light er et lille foder, der anvendes til vægtkontrol, forebyggelse af fedme;
  • Bosch Light blev skabt til store hunde med fedmeproblemer;
  • Bosch Aktiv normaliserer tarmens arbejde, har en hypoallergen og afbalanceret sammensætning;
  • Bosch Extra Energy er kun egnet til meget aktive kæledyr, jagt og vagthunde.

Få mennesker ved, men også Bosch har en linje til planteskoler og med en helt naturlig sammensætning, hvor kun grøntsager og frugter anvendes.

Anmeldelser af Bosch (Bosch) for hunde

Gleb: Vi har brugt Bosch produkter i mange år, og hidtil er der ikke blevet bemærket noget dårligt. Med hensyn til super premium mad, overkommelig pris, derudover er der mad i alle butikker. Vi har japansk hin, vi fodrer mediet med mediet. Allergier, hårtab og andre sygdomme har hidtil ikke været ondt. Sammenligning med lignende feeds, den ideelle mulighed.

Tanya: Har allerede prøvet orijen, eakanubu og andre. Hvert feed er godt, men vores Tom kan lide denne. Specielt fortalte at sammensætningen er helt naturlig, en stor procentdel af kød, der er medicinske urter og grøntsager. I betragtning af at alle produkter fra Tyskland og Østrig - det er meget bribable. Prisen er lidt høj, men for hundens skyld er intet sjovt.

Dasha: Da chihuahua-hvalpen først dukkede op, købte Bosch Pappi straks ham. Siden da skiftede vi til Edult Mini. Vi kan godt lide, at hunden har kroketter med glæde, der er ingen sygdomme (og vi håber, at det ikke vil), prisen er forholdsvis lille. Og i analoger er der ingen sådan rig og forskellig sammensætning.

udgifter til

Prisen på mad Bosch (Bosch) er ikke afhængig af sammensætningen, snarere på mulighederne for emballage:

  • for 1 kg bliver nødt til at betale 300 rubler i Moskva (150 UAH i Kiev);
  • til 3 kg - 1300 rubler (650 UAH);
  • for 15 kg - 4000 rubler (2000 UAH).
Køb nu

Produktanmeldelser Bosch (Bosch)

Bosch Adult Maxi til hunde af store og store racer

På gachal i november 2017 besluttede jeg at overføre hunden (tysk hyrde 2 års tæve) til at tørre mad, denne tankegang plagede mig i 4 måneder. Jeg bestilte 3 muligheder (bosh, som er italiensk og jeg kan ikke huske den tredje) blev bragt den næste dag. Alle skriver til at oversætte fra naturalki inden for 4-10 dage, og skrive sådan lort, siger de gradvist. Sådan forstår du dette 80% -20%. 70% -30%. Forøg tørre. du kan ikke blande (måske er jeg dum) Jeg havde en simpel, uden præster, hvilken ene til at give først at vælge på bolden. Design Bosh Jeg kunne godt lide mere :))) om morgenen og gav det først. Spiste det! Opa-chki, okay, lad os se, hvilken stol vil være, hårdt, men lort blev som en hest))) 2 gange giver jeg om aftenen om morgenen stolen er fast og så videre og så videre i dag 16.11.17. 23.51vremya. Alt er klart, selvom i løbet af denne tid skiftede 3 skåle 2 gange (oksekød, Losiatin) og 1 gang i aren, var afføringen ikke så solid, men også ikke diarré! Hastighed og alt andet ændrede sig ikke meget. På en gåafstand udstødning som før)))

Jeg fodrer sojahunden i fjerde år, ingen problemer.

Filetchko og jeg forkælet vores fordøjelse med billig foder. begyndte at studere dette spørgsmål - besluttede at gå til Bosch, prøvede det, virkelig kunne lide det! Pesik kom hurtigt tilbage til normal, blev mere aktiv og sjovere. nu på sternen ikke økonomim!

På en eller anden måde fungerede det ikke med mad. Toli picky var, eller en anden grund. Jeg troede allerede, at jeg skulle foder noget fra mit bord. Dette var en af ​​de sidste feeds, vi tilbød i håb om, at han stadig vil gøre sit valg.
Han gjorde det :)

Bosch Sanabelle Voksne Ingen korn kornfri til katte

Jeg kan virkelig godt lide, at indholdet af omega fedtsyrer er godt. Fordelen er uden tvivl.

Mormont kan virkelig godt lide denne mad til min svinekød. Da de skiftede til voksen mad forsøgte de 3 forskellige feeds, men denne ene kunne lide ham mest og allerede et halvt år spiser vi Sanabell.

Bosch Sanabelle følsom mad med fugle til katte

Fremragende mad, vores lige fan af hans blev. spiser med en appetit, men uden fanatisme.

God mad, egnet til katte med følsom fordøjelse. Men han er hjertelig på samme tid., Katten spiser op selv en lille mængde.

Sanabelfoder af fremragende kvalitet. Og denne er ingen undtagelse. Det er let, nærende og nærende

Vi spiser denne mad i 2 katte) kattene knuser dem med appetit, pelsen er fluffy, legesyg, især den der er yngre. De går på toilettet godt. Generelt god mad

Bosch Adult hundemad - anmeldelser

Fremragende mad! Jeg anbefaler

Fordele:
Tung, god sammensætning, ikke allergisk.

ulemper:
Jeg fandt det ikke.

gennemgang:
Vi har været ved at holde hunde i fem år allerede, og det er meget mærkeligt, at vi indtil sidste år ikke har hørt noget om denne agterstavle. God mad! De skiftede til ham efter en kanal. Hunden startede allergisk, uld fik. De begyndte at kigge efter en anden. Vi forsøgte før bosh og bakkerne, og proplanen, hunden kunne ikke lide det, nægtede at spise selv med en lille blanding af den nye mad. Dali Bosch, alt gik som urværk.

Min pianka

Navigationsmenu

Brugerhenvisninger

reklame

nyheder
Ingen nyheder endnu

Brugeroplysninger

Du er her: »MY POWDER» Hund i huset »Feed anmeldelser: BOSCH

Feed Anmeldelser: BOSCH

Meddelelser 1 side 9 af 9

Share12011-01-11 21:09:11

  • Forfatter: South Wind
  • administrator
  • Registreret siden: 2010-04-04
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 0 Medlemmer:
  • Respekt: ​​+3
  • Positiv: +1
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 46 [1972-06-01]
  • Brugt på forummet:
    1 måned 2 dage
  • Sidste besøg:
    I dag 22:21:40

Hvem har forsøgt interessant at høre din mening.

Personligt har jeg ikke forsøgt at give mine hunde dette foder, men jeg vil prøve, fordi jeg hørte gode anmeldelser om det. En gang imellem talte vi med seriøse opdrættere fra Europa, at sammensætningen af ​​det, der virkelig er skrevet.

Share22011-02-04 22:33:14

  • Forfatter: South Wind
  • administrator
  • Registreret siden: 2010-04-04
  • Invitationer: 0
  • Indlæg: 0 Medlemmer:
  • Respekt: ​​+3
  • Positiv: +1
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 46 [1972-06-01]
  • Brugt på forummet:
    1 måned 2 dage
  • Sidste besøg:
    I dag 22:21:40

Jeg kan sige om de første resultater!
Jeg forsøgte at fodre

Bosch Adult Lamb Rice Bosch Edalte Lam med ris

Edalte lam med ris er en afbalanceret højkvalitets tørføde til voksne hunde med et gennemsnitligt aktivitetsniveau, hvilket er et typisk tilfælde for en byhund. Mængden af ​​energi i denne diæt er afbalanceret på en sådan måde, at hunden modtager alle de nødvendige næringsstoffer med en daglig kost og samtidig forbliver i god stand. Lavt kaloriindhold opnås ved at reducere procentdelen af ​​fedtstoffer ved et standardproteinindhold. Denne kombination giver "byhunde" med gennemsnitlige energitilførsler med de nødvendige næringsstoffer uden at skabe unødig byrde på leveren.

I specialopskriften Edalte Lamb with Rice anvendes let fordøjelige og allergifremkaldende næringsstoffer af lam og ris, som i kombination med specielt udvalgte fibre sikrer korrekt tarmfunktion.

Det optimale protein og fedtindhold hjælper med at opretholde dyrets normale vægt, og ekstraktet fra den grønne bølgedyr i New Zealand forhindrer fælles problemer.
Edalte lam med ris er også velegnet til hunde med en følsom mave

Ingredienser: mel af fersk fjerkrækød, byg, majs, hvedemel, hvede, animalsk fedt, mel af lam (. Min 5%), ris (. Mindst 5%), Bran, hydrolyseret kød, fiskemel, roepulp, gær (tørret), ærter, salt, mel af muslinger, New Zealand zelenogubchatogo bløddyr ekstrakt (et naturligt produkt for at opretholde funktionen af ​​væv, brusk og led), kaliumchlorid, cikoriepulver

Feed Bosh Edalte Lam med ris kan gives gennemvædet eller tørt. Hunden skal altid have ferskvand. Det nye feed introduceres gradvist inden for 3-5 dage. Den daglige norm for tørfoder er bedre opdelt i 2 foderstoffer

Iris hund er allergisk og jeg var meget bange. Men alt gik rigtig godt. Hun spiser det med glæde, og tidligere spiste hun tør mad kun fortyndet med vand, og nu spiser hun godt selv tørre granulater. Sandt, mængden af ​​anbefalet mad måtte reduceres - det begyndte at komme sig. Uldglimmer, generelt så vidt jeg kan lide! og prisen viste sig ganske godt - helt acceptabelt!

En komplet kost til din hund - Bosch mad

Sund ernæring er grundlaget for ethvert godt liv. Og dyr i dette - ikke en undtagelse. For at bevæge sig aktivt og udvikle sig, skal kæledyr spise afbalancerede og korrekt udvalgte fejre i høj klasse. I dag vil vi overveje mad til hunde med super-premium klasse fra Bosch.

Bosch feed beskrivelse

Tørfoder fra den tyske producent Bosch Tiernahrung henviser til superpræmier. Det betyder, at det i sin sammensætning kun skal være kvalitetskomponenter. Ud over naturlig kød kan korn, vitaminer og fødevaretilsætningsstoffer være til stede deri.
Bosch er repræsenteret i flere produktlinjer: fra foder til hvalpe til ernæring til store racer. Foderemballage er også anderledes. Nedenfor er varianter af pakkerne med en omtrentlig pris.

  • Bosch tørret mad 1 kg - 600 rubler.
  • Bosch tørret mad 3 kg - 1500 rubler.
  • Bosch tørre mad 15 kg - 6500 rubler

Dernæst vil vi snakke mere detaljeret om produktets sammensætning.

Sammensætningsanalyse

Produkterne fra Bosch Tiernahrung-firmaet er produceret i Tyskland, som kan fortælle kunden om overholdelse af alle tekniske krav og høj nok foderkvalitet. Selve klassen af ​​dette produkt indebærer fravær af farvestoffer og smagsforstærkere i dets sammensætning, hvilket også er meget vigtigt. Meget vigtigere indikator for kvaliteten af ​​foder er opretholdelsen af ​​kød. Dette er ikke overraskende: En hund, som enhver rovdyr, skal bruge nok protein til at opretholde kroppens normale funktion.

Fra videoen "Produktion af Bosch" lærer du mange interessante ting om dette mærke.

Fra Boschs sammensætning ser vi, at andelen af ​​indholdet af naturligt kød varierer i niveauet 20%. Dette er ikke en meget høj indikator for indholdet af materie i foderet til denne klasse. Til sammenligning indeholder de samme bakker op til 35% kød. Mange negative anmeldelser på produktet er baseret på dette problem. Procentdelen af ​​protein er også lav - omkring 24%, og andelen af ​​proteiner er 26%.

Af nyttige tilsætningsstoffer kan det bemærkes her hørfrø, som indeholder nyttige til uldsyre. Derudover indeholder foderet en god sammensætning af vitaminer, der er nødvendige for at opretholde sundhed for både hvalpe og voksne hunde.

sortiment

Bosch indeholder en ret bred vifte af feeds, hvilket afspejles i anmeldelserne. Producenter tager højde for hundens alder og størrelse samt kostbehov.

Linjal for voksne hunde

Denne gren af ​​tørfoder Bosch er opdelt i flere områder: alderen, størrelsen af ​​kæledyret. Det er vigtigt at bemærke, at tilstedeværelsen her af allergivenlige produkter er noteret i et stort antal gode anmeldelser. Foderet har som regel lammekød og ris. Overvej produkterne separat.

Foder til hunde fra 1 år til 7 år

  • Bosch MINI ADULT. Det er beregnet til fodring af dyr med en vægt på op til 15 kg. Det er fokuseret på energiforbrug af små racer. Det forekommer i to varianter: lam og ris (til kæledyr med fordøjelsespecificiteter); fjerkræ og hirse (andelen af ​​allergener er reduceret).
  • Bosch ADULT - tørret mad til mellemstore racer eller dyr med en gennemsnitlig andel af aktiviteten. Det forekommer i tre smagskategorier: lam og ris (et følsomt fordøjelsessystem); fugle og stavet (forøget proteinindhold); Fisk og kartofler (til hud og uld).
  • Voksen Maxi - mad beregnet til store racer. Indeholder en øget procentdel af kosttilskud og vitaminer, der tager sigte på at opretholde kroppens knogleopbygning.
  • VÆRDIG Menue. Et produkt til fodring af hunde med middel og øget aktivitet. Indeholder 12 urter og planter, hvis anvendelse tillader os at justere fordøjelsen af ​​dyret. Den specifikke sammensætning af produktet kan forårsage fødeintolerance, hvilket naturligvis påvirker responserne.
  • Følsomme. Et specielt produkt, som forbruges af dyr med øget følsomhed og problemer med fordøjelsen.
  • SPECIAL LIGHT - tør mad til hunde med et lavt indhold af protein og mineraler. Denne sammensætning hjælper med at regulere belastningen på dyrets nyrer.
  • REPRODUKTION - fuld ernæring til gravide og ammende kvinder. Et særpræg er den positive effekt på en tæves krop og dannelsen af ​​hvalpe.

Foder til dyr fra 7 år

  • MINI SENIOR - tør mad til ældre kæledyr af små racer. Tillader at opretholde dyrenes sundhed på grund af den høje andel af vitaminer og syrer i agteren.
  • SENIOR - en analog af det foregående feed, men for standard racer. Den afbalancerede sammensætning og høj kvalitet af produktet afspejles i gode anmeldelser.

Herskere for hvalpe

Feeds af denne serie er designet til hunde fra 1 måneders levetid. Der er en opdeling i størrelse af klipper. Maden på denne linje er standardbetegnelse - junior.

  • PUPPY - tørret mad til de yngste (hvalpe op til 4 måneder).
  • MINI JUNIOR - mad til hvalpe, som kan henføres til mini-racer. På internettet finder du mange forskellige anmeldelser af dette produkt.
  • JUNIOR MEDIUM - denne mad vil lade juniors medie racer være. Det sker med smagen af ​​lam og ris, designet til hvalpe med en følsom mave.
  • JUNIOR MAXI - mad til hvalpe af store racer. Hvis du beslutter dig for at starte en "junior lute ulv", så er denne tørre mad især for dig.

Dietary linealer

En unik gren af ​​kostfoder omfatter 4 typer produkter og modtager et stort antal positive anmeldelser.

  • MINI LIGHT - lavt kalorieindhold tørrefoder til hunde af små racer.
  • Bosch LIGHT - mad til voksne hunde, der er tilbøjelige til fedme.
  • Bosch ACTIVE - et produkt med højt fedtindhold vil bidrage til at holde sundheden til selv den mest aktive hund.
  • Bosch EXTRA ENERGY. Denne produktionsgren er beregnet til sport og jagthunde, da fødevarens energiværdi er meget høj.

Der er også en linje til planteskoler - mere emballage og til en speciel pris.

Fordele og ulemper

Måske kan den største fordel ved Bosch-stræklinjen betragtes som en god balance mellem pris og kvalitet. Takket være denne indikator modtager de et stort antal gode anmeldelser. Til en relativt lav pris på dette produkt er kvaliteten næsten underordnet andre repræsentanter for klassen. Tilstedeværelsen i foder af fersk kød og vitaminer sætter det også på et niveau højere end den mad, der indeholder biprodukter. Det er også vigtigt, at foderet fra firmaet Bosch er bredt fordelt, hvilket betyder, at ejeren ikke har problemer med at finde mad til sit kæledyr.

Væsentlige ulemper ved produkterne omfatter lavt proteinindhold og en andel af et kvalitetsprodukt af kød. For denne kategori af foder, og vi taler om en super-premium klasse, er det en alvorlig ulempe. Dette er ofte noteret i deres anmeldelser af ejere af hunde, der forsøger at fodre på dette feed.

Foderrådgivning

Først og fremmest skal ejeren korrekt vælge sin kæledyrs egnet mad. For at gøre dette skal du tage hensyn til hundens alder, størrelse og fysiske tilstand. Så må du ikke fodre den maltesiske hund med fødevarer bestemt til store racer. Prøv at observere aldersgraderingen af ​​mad. Hvis det er svært for dig at bestemme, hvad din hund har brug for, så spørg din dyrlæge om hjælp.

Når du vælger et feed, skal ejeren også tage hensyn til tilbagemeldingen om den type mad, de kunne lide. Et dyr, der lider af fødevareallergi, kan nærmer sig af en kost, der er høj i lamkød.
Misbrug ikke størrelsen af ​​dyrets dele. Hver foderpakke angiver vægten af ​​det produkt, som kæledyr skal bruge. Bemærk, at dette tal kan variere mellem flere typer feed.

Glem ikke også, at hvalpe har brug for mere kaloriefødning end ældre personer. Valpens krop er endnu ikke dannet og har brug for flere vitaminer og sporstoffer. Derfor, for at overholde anbefalingerne til fodring er valpen særlig forsigtig.

Video «Bosch - mad til hunde»

I denne video finder du ud af, hvilke hyggelige kæledyr der foder på Bosch mad.

Hundemad Bosch

Bosch hundemad er udviklet, produceret i Tyskland af en kendt producent. Linjen viser super premium mad til kæledyr.

I flere årtier har virksomheden været i drift. Lær i detaljer, hvilke ingredienser der er indeholdt i feeds, hvilken slags feedback forlader omfoderen hos Bosch-brugere.

Indholdet i artiklen:

For alle racer

Bosh feeds er designet til hunde af alle racer, uanset alder, køn, vægt. Hvis du er ejer af en gravid tæve, en sygeplejerske eller en hund har kirurgi, også hvis han er på en særlig kost.

Ifølge producenten begynder hunden efter en måned at bruge foderet at forbedre kappen, hvis den var i dårlig stand. Silky får et bedre udseende. Moulting går til baggrunden.

Ingredienserne


Ingredienser, der anvendes i Bosch-feeds, er obligatorisk certificeret for brugbarhed. Kød behandles under streng kontrol.

Råvarer fremstilles enten i Tyskland selv eller købes i nabolande - grøntsager, korn, bryggersgær, ris. I sammensætningen af ​​foderet er der et ekstrakt af mollusk af den grønmælkede New Zealand-produktion.

Sammen med det anvendes et specielt pulver fremstillet af muslinger. Tilgængeligheden af ​​sådanne naturlige produkter er en forudsætning. De er nødvendige for at udforme en sund hundbrusk, leddene.

Alle former for kemiske konserveringsmidler, smagsstoffer tilsætningsstoffer, billige fyldstoffer, soja, farvestoffer tilsættes ikke til de originale superpræmier.

Al mad er beriget kun med naturlige produkter, som gavner kroppen til et kæledyr. Hvis du bor i byforhold, og din hund har en gennemsnitlig aktivitet, tilbyder virksomheden flere løsninger.

Kartofler med fisk, stavet med fjerkræ, ris med lam. Hundens krop modtager alle de nødvendige næringsstoffer sammen med fedtstoffer, proteiner for at opretholde den optimale vægt af kæledyret.

Særlig ingrediens


Spelt er en semi-vild vifte af hvede. Det har et højt indhold af komponenter som:

  • umættede fedtsyrer;
  • fiber;
  • proteiner;
  • opløselige kulhydrater for at styrke hundens immunsystem.

Hvis dit kæledyr har øget aktivitet, tilbyder producenten en anden løsning - foder designet til sportshunde, servicehunde, jagthunde, jagthunde.

Fik ikke over og hvalpe, mere modne hunde, hunde, der er udsat for overdreven vægt eller som kan have allergiske reaktioner over for visse komponenter.

Generelt er foder til både store racer af hunde og for mellemstore, små ornamentale racer blevet udviklet.

godbidder


For tilfælde, hvor du producerer en kæledyrsuddannelse, udvikles også specialterrasser - "lækker". Disse er kager og kiks. Efter deres brug har hunden ingen tyngdekraft i maven.

Derudover spiller disse delikatesser også en anden rolle - for at styrke hundens tandkød, også som en forebyggende foranstaltning, således at tandstenen ikke dannes i hunden.

Feed Oversigt


En uerfaren ejer af en hund kan gå tabt i en bred vifte af præsenterede feeds. Vi giver et overblik over størstedelen af ​​Bosch-feeds.

Men før du køber mad til dit elskede kæledyr, skal du kontakte dyrlægen for at få råd om, hvordan du fodrer hunden.

Da hvert kæledyr har sine egne særegenheder af organismen, der kun er karakteristisk for det. Så kort vil vi overveje de tilbudte foderstoffer:

  • Følsomt - lam + ris, til hunde, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner;
  • Voksne Maxi - stor, især stor hund. Indeholder chondroitin, glucosamin for at forhindre ødelæggelse af brusk;
  • Junior - hvalpe fremmer den gode dannelse af brusk i et voksende kæledyr;
  • Senior - modne hunde, lavt kalorieindhold;
  • Special Lite - for svækkede hunde, med nyresygdom, lever. Indeholder ris, byg, animalsk fedt;
  • Junior til små racer - hvalpe af dekorative klipper i en alder af op til et år indeholder alle de nødvendige mikroelementer til opvæksten
  • Junior store racer - hvalpe af store racer. Indeholder fedtstoffer, kulhydrater, proteiner, således at muskel-skelet udvikler sig normalt;
  • Reproduktion - lakterende, gravide tæver. Sammensætningen indeholder aminosyrer, proteiner for at sikre en god produktion af mælk;
  • Mini Senior - gamle pesikas af dekorative klipper. Indeholder hirse, ris, majs, fjerkrækød;
  • Junior Medium - til voksende kæledyr;
  • Bio Voksen - til hunde med sygdomme i fordøjelsessystemet;
  • Voksen - voksne mellemaktive hunde. Sammensætningen omfatter proteiner, fedtstoffer for at sikre en normal vægt i hunden.

anmeldelser


Så du har fået udtømmende information om Boschs foder. Her vil vi sige vores mening. Vi behandler vores Yorkshire folk kun med naturlig mad. Erfaring med tør mad førte en dag til et trist udfald.

Du kan læse om det her. Sådan fodrer din hund, er det op til dig. Kontakt en opdrætter, dyrlæge. De vil spørge i hvilken retning at flytte.

Først og fremmest skal du ikke vælge din egen tørfoder til dit kæledyr uden at modtage anbefalinger. At ikke fungere som et ordsprog - jeg ville have det bedre, men det viste sig som normalt.

Priser for et bestemt foder, du kan se på producentens officielle hjemmeside. Vær særlig opmærksom når du køber foder, for ikke at få en falsk.

Vi ønsker dig et godt valg af mad til din hund. Forlad din feedback om dette feed nederst i artiklen.

Anmeldelser af Bosch til hunde og katte

Behagelig læsning af anmeldelser om hundemad og anmeldelser af kattefoder Sanabel

Du har læst alle anmeldelser af hundemad til Bosch og feed anmeldelser af Sanabel til katte.
Anmeldelser opdateres med det samme, så snart skrive en anmeldelse af agterstavnen Bosch, vil revisionen blive vist i det produkt, som en gennemgang, se anmeldelser og øjeblikkeligt duplikeret i afsnittet "Anmeldelser af agterstavnen Bosh", det vil sige, på denne side.

Det er værd at bemærke, at alle anmeldelser, før de får den samlede gennemgang, testes af moderatoren.
Til afsløring og blokering af anmeldelser om mad Bosch: med uanstændigt leksikon, spam, reklame mv.
Og også moderatoren kan supplere feedbacken med links for en fuldstændig offentliggørelse af emnet eller fremhæve søgeordene med fed skrift.

Fødevarer til hunde "> Hundemad Bosch Active

Bosch Active er den ideelle kost til professionelle og sportshunde.

Højt kaloriindhold Bosch Active giver hunde en øget aktivitetsgrad med alle nyttige stoffer:

En sådan balance skaber ikke en unødvendig byrde for et voksent dyrs organisme.

Et skaldyrsekstrakt (New Zealand grønt svampet) forhindrer problemer med led og bindevæv.

Diætet af Bosch Active er givet, både i afvædet og tør form.

Hvis dette nye feed introduceres gradvist inden for 3-5 dage, opdelt i to feedings.
OBS: Hunden skal have en tilstrækkelig mængde rent drikkevand!

Feed Dog Premium og Active, Basya spiser omkring et år. Hunden er i perfekt orden: aktivitet, sundhed, skinnende hår. Jeg vil gerne notere det fremragende arbejde i butiksteamet. Tak!

Min hund smiler, spiser denne mad og er mere levende end levende, bjeber kører og bider ikke :-)
Forsøg på at give ekstra energi som busting begynder at gå hurtigt op, men aktivet går perfekt, selvom sammensætningen på pakken og ikke meget anderledes.

Hundemad "> Hundemad Bosch Edalte Fisk med kartofler

Bosch Edalte Fisk med Kartofler - Tørret mad til voksne hunde af medium aktivitet, afbalanceret og høj kvalitet, med lavt kalorieindhold.

Velegnet til byhunde, vedligeholdelse af en god form uden unødig belastning på leveren.

Passer også til hunde med følsom mave.
Samtidig hjælper det optimale fedtindhold med at holde vægt i normen, og et tilstrækkeligt antal proteiner forhindrer fælles problemer.
Det naturlige ekstrakt fra New Zealand Green-bellied mollusk skaber sådanne forudsætninger.

Edalt Fisk med kartofler - fremstillet af fiskemel af høj kvalitet, og i kombination med det ferske kød af fjerkræ, dette tørfoder er en kvalitet kilde til protein, som indeholder den nødvendige mængde af essentielle aminosyrer for en voksen hund organisme, der bor i et bymiljø og førende ikke meget aktiv livsstil.

Kilden til kulhydrater er kartoffelstivelse - det smelter let og giver hurtigt genopfyldning af energitab i kroppen.

Bosch Adult Fish Kartoffel gives, både gennemvædet og tørt.

Hvis dette nye feed introduceres gradvist inden for 3-5 dage, opdelt i to feedings.
OBS: Hunden skal have en tilstrækkelig mængde rent drikkevand!

Jeg bestilte denne mad, det er ok, hunden chondrite ikke.
Jeg bestiller på denne side endnu en tredjedel for mig selv og min nabo, ikke en vis kritik endnu.
Jeg råder alle til dette feed og dette websted, de laveste priser!
Den vigtigste ting, at ingen problemer med leverancer, ja, bare jeg har ikke ven forsøgte at købe mad Bosch junior, men det er alt der var, og fik at vide, at tyskerne gik på ferie i en måned, men det er faktisk der, hvem ved.
Nu ser det ud til, at jeg ikke vil bestille alt. Snart vil hvalpe forsøge at købe pappy =) Bosch som for mig den bedste kvalitet mad i Ukraine og for al kvaliteten af ​​den lave pris på foderet godt meget glad!

Hundemad "> Hundemad Bosch Edalte Lam med ris

En højbalanceret tørret mad tilbydes til en voksen hund, der fører en lavaktivitetslivsstil i byforhold - Edalta Lamb with Rice.

Denne diæt er afbalanceret på en sådan måde, at hunden mangler de nødvendige næringsstoffer og energibesparende sporstoffer til hele dagen.
En lille mængde fedtstoffer med et standardproteinindhold giver et lavt kalorieindhold til denne diæt, samtidig med at de giver en hund med gennemsnitlige energikostnader og ikke skaber en belastning på leveren med de nødvendige næringsstoffer.

Bosch Adult Lamb Ris blev oprettet af en særlig opskrift for at sikre korrekt tarmfunktion, grundet særligt udvalgte væv, som i kombination med lav-allergene næringsstof (lam og ris) - let at fordøje.

Edalte lam med ris hjælper med at opretholde dyrets normale vægt såvel som velegnet til hunde med følsom fordøjelse.

Uddrag fra en bløddyr (New Zealand grønt svampet) forhindrer fælles problemer.

Kosten af ​​Edalte Lam med ris er givet, både gennemvædet og tørt.

Hvis det kommer ind i kroppen i form af en ny mad, injiceres det gradvist inden for 3-5 dage, fordeler sig i to foderstoffer.
OBS: Hunden skal have rent drikkevand i tilstrækkelig mængde!

Fremragende mad, altid på lager, prisen til en rabat på 890 UAH. Levering næste dag efter ordren. Betaling er mulig kontant til kureren og til PrivatBank-kortet.

Fremragende mad! Hunde spiser med glæde, ser smarte ud og føler sig godt tilpas. Jeg køber Boschs mad i næsten et år, ingen problemer! Alt er altid på lager, loyale priser og en vidunderlig leder Tatiana, som altid anbefaler, at den bedste og levering altid er på samme dag! Mange tak til zook-holdet og personligt til Tatyana!

God mad, mine hunde spiser det med glæde.
Jeg køber mad her hvert år i et år, Zook glæder sig over sin service. Foder er næsten altid tilgængelig, selvom det i de fleste kæledyrsbutikker ikke eksisterer, så alle bekendtskaber nu også køber mad til bosh her.
Takket være Zook og personlig tak til Tatiana, der betjener mine ordrer :-)

Hundemad "> Hundemad Bosch Edalty Mini Life firkantet

Adult Mini Life Pleje er en fødevare, hvor der ikke er korn (undtagen hirse), dette er en kost med fremragende smag, og proteinerne vælges på en omhyggelig måde i overensstemmelse med kompatibilitet.

Эдалт Мини Life Croquet størrelse kroket passer til hunde af små racer (vejer op til 15 kg) og svarer til deres tyggearbejde.

Adult Mini Life Pleje er grundlaget for en sund kost, det er dit kæledyrs livlighed og lang levetid.

Hundeføde Bosch-serien Livsbeskyttelseskoncept, Эдалт Мини Life Kara, der indeholder gluten, og derfor er de særligt velegnede til hunde.

Super mad, levering mislykkedes ikke, men prisen var behageligt overrasket =) tak for rabatten!

Hundemad "> Hundemad Bosch Edalte Fjerkræ med Spelta

Edalt Ptitsa med Spelta er en tør hundemad med et gennemsnitligt aktivitetsniveau, designet til byhunde.

Bosch Adult PoultrySpelt - denne diæt er afbalanceret på en sådan måde, at hunden mangler de nødvendige næringsstoffer og energirige sporstoffer til hele dagen.

En lille mængde fedtstoffer med et standardproteinindhold giver et lavt kalorieindhold til denne diæt, samtidig med at en hund får en gennemsnitlig energiindsats uden at skabe en belastning på leveren med de nødvendige næringsstoffer.

Edalt Ptitsa med Spelta er meget velegnet til voksne hunde med en følsom mave.
Spelt, mere end almindelig hvede er mættet med proteiner, fibre og fedtsyrer.
Meget god til forbedring af immunsystemet, fordi det har gavnlige stoffer - mycopolysaccharider (det er opløselige kulhydrater) som følge af, at kosten er hurtigere og lettere absorberet af kroppen.

Dyrets normale vægt opretholdes af det optimale indhold af fedtstoffer og proteiner, og ekstrakten fra mollusk (New Zealand-grøn-svampet) forhindrer forekomsten af ​​fælles problemer.
Og alt dette giver tør mad fra Bosch Edalta Bird med stavet.

Bosch Adult Poultry Diet Spelt er givet, både gennemvædet og tørt.

Hvis dette nye feed introduceres gradvist inden for 3-5 dage, opdelt i to feedings.
OBS: Hunden skal have rent drikkevand i tilstrækkelig mængde!

Jeg har købt denne mad i mere end et år nu, ingen klager!
Tidlig levering til Lugansk ved levering af Deliver, som Nova Mail bøjer priser.
Tog en anden fiskefoder Kortofelem til forebyggelse, viste det sig, at en fejl eller har en rabat i sidste ende kom til mad 30grn billigere end skrevet på sitet =) meget nice var glad for at betale kontant ved levering.
En ulempe er, at de ikke straks kalder tilbage en dag, eller endda vente på to at ringe.
Det viser sig, at de ikke har et callcenter, alle ordrer tager 1-2 personer.
Men hvis du bestiller på forhånd, er dette ikke et problem, især i betragtning af de billige omkostninger ved foder.

Hundemad "> Hundemad Bosh Bio Pappi Gulerod

Naturlig, fuld og samtidig lækker mad - dette er Bosch BIO Pappy + Gulerødder.

En kost fremstillet af 100% miljøvenlige råmaterialer af højeste kvalitet uden gødning og kemikalier.

Naturlig caroten tilføjes ved hjælp af gulerod og give unge voksende organer provitaminer, gavnlig effekt på immunforsvaret.
Stabiliserende fordøjelse virker også som antioxidanter.

Bosch Bio Puppy er en diæt, der kun består af fersk kød og naturlige grøntsager og frugter samt korn, der dyrkes på tyske gårde i ECOLAND foreningen.

Officielt certificeret af tilsynsmyndigheden "Prufverein Verarbeitung fur okologische Landbauprodukte".

Bosh Bio Pappi + Gulerod - Miljøvenlig + 100% naturlig

Helt enig med den tidligere kommentar! Få i hvilken dyrebutik kan du finde linjen i Bio Bosch, bortset fra at under ordren og derefter ikke mindre end en uge at vente, og priserne er ikke ohh. Dette websted er også lille, når det er tilgængeligt - da de siger, at dette er en bestemt feed og få ordre, men hvis jeg bestiller det, er min ventetid ikke mere end 5 dage. Normalt på onsdage og fredage har de forsyninger, så jeg er vant til at tage dem i to dage. Selvom mine venner sagde, at de havde brug for mad hurtigt, og de satte det på mandag. Så det er meget glad service. Vi håber, at det bliver lettere for dig at ringe =)

Maden er fremragende, alt internettet er omgået - ikke hvordan kunne det ikke findes, det er ikke tilgængeligt og vil ikke være i den nærmeste fremtid, det kommer ikke engang igennem uden svar.
Også her ringede de ikke straks tilbage, men de er glade for, at priserne stadig er relevante og tilfredsstillende med lave priser.
Tak for kvalitetstjenesterne.
P. S. Bare ring tilbage lidt hurtigere, men jeg troede allerede, at dit websted også er lukket online butik.

Hundemad "> Hundemad Bosch Bio Senior Tomater

Foder Bosch BIO SENIOR + Tomater er en fyldig mad, lækker og meget økologisk for hunde over 7 år.

Tomater dyrkes uden brug af kemikalier og gødninger.

Bosch Bio Senior er kun en kost af fersk kød og naturlige grøntsager og frugter samt korn, der dyrkes på tyske gårde i ECOLAND foreningen.

Officielt certificeret af tilsynsmyndigheden "Prufverein Verarbeitung fur okologische Landbauprodukte".

Jeg købte denne feed meget billigt og helt ved et uheld.
Går som sædvanlig til at købe Bosch Senior, måtte vente 3 dage indtil levere, men på telefonen lederen tilbudt en 30% rabat på mad Bosch Bio Senior Tomater og forklarede, at udtrykket kommer efter 3 måneder.
Jeg er helt sikkert glad for at jeg tog dette foder, kvaliteten er meget højere og ser godt ud i udseende på trods af tiden.

Mad til katte "> Kattefoder Bosch Premium Mix

CATFOOD MIX MENU - Tør mad til katte med kødsmag.

En fuldstændig afbalanceret tørfoder til katte af enhver alder, udviklet på grundlag af omhyggeligt udvalgte ingredienser, der er nødvendige for en sund kost af katte.

Tør mad til katte Premium Mix.
En fuldstændig afbalanceret tørfoder til katte af enhver alder, udviklet på grundlag af omhyggeligt udvalgte ingredienser, der er nødvendige for en sund kost af katte.

Fødevarer til katte> Bosch Premium Mix - Levering i Ukraine

God mad. Jeg bestiller 2 gange allerede. Min kat bryder med glæde)

Hundemad "> Hundemad Bosch Opdrætter Lam med ris

Bosch opdrætter lam med ris - højkvalitets tørret mad til voksne hunde er fuldt afbalanceret og er beregnet til dyr med et gennemsnitligt aktivitetsniveau.

Foderlammelamm ris er egnet til byhunde - opretholder en god form uden unødig belastning på leveren.

Samtidig hjælper det optimale fedtindhold med at holde vægt i normen, og et tilstrækkeligt antal proteiner forhindrer fælles problemer.
Sådanne forudsætninger skaber et naturligt ekstrakt fra New Zealand green-bug mollusk.

Daglig fodernorm Opdrætterlam med ris giver alle de nødvendige sporstoffer og vitaminer.

Opdrætter lam med ris blev skabt af en særlig opskrift og sikrer korrekt tarmfunktion, grundet særligt udvalgte væv, som i kombination med lav-allergene næringsstof (lam og ris) - let at fordøje.

Opdrætterlam med ris fra Bosch vises til hunde med følsom fordøjelse.

Vi opdrætter Chau Chau! Foderet er fremragende til denne race, og som du ved er det ekstremt allergifremkaldende. Jeg anbefaler

Vidunderlig mad, lam med ris er designet til hunde, der ikke kan spise regelmæssig mad på grund af den særegne maves særlige. Hvis din hund har fordøjelsesproblemer, så passer denne mad til din hund.

Hundemad "> Hundemad Bosch Opdrætter Papir

Bosch Opdrætter Pappi er en diæt, der er specielt designet til en voksende krop, der sikrer den rette udvikling af din hvalp.

Proteiner, fedtstoffer, kulhydrater og mineraler er afbalancerede og sikrer dyrets fulde udvikling.

Størrelsesopdrætterlinie pappy er designet til mellemstore og store hunde.

Bosch Opdrætter Pappi er baseret på uddrag af New Zealand Green-Bug Mollusk, som sikrer korrekt dannelse af bindevæv og led.

Advarsel:
uden veterinærrådgivning må du ikke bruge tilsætningsstoffer af vitamin- og mineralkoncentrater, fordi foderet til opdrætter Pappi fra Bosch indeholder alt hvad du behøver i tilstrækkelige mængder.

Hvis fodringsanbefalingerne ikke overholdes, kan opdrætteren Papy opleve unormal vækst og dannelsen af ​​dyrets krop.

Jeg er enig med nedenstående bemærkning, er det stadig bedre at fodre din hvalp ikke briderskim Pappy, Pappy nemlig 7,5 kg, da det er en super præmie, men briderskaya linje Nursery er et skridt nedenfor - præmien klasse. Hvis du har brug for besparelser, kan du blande begge fødder med 20 kg og 7,5 kg.

Og hvorfor på Bosch Breeder Pappys emballage er skrevet fra 1 år? Som en hvalp foder?

Jeg købte dette foder i en anden internet butik, jeg kunne ikke lide hunden, jeg blev meget uforskammet - da jeg var nødt til at opsuge det.
Og se på selve maden - ser ikke så godt ud som Bosch madfoderet (for eksempel den samme hvalp 7,5 kg Bosch Pappy).
Læsning anmeldelser om dette feed fandt dette mirakelsted, bestilte DogPremium 20 kg til den ældre ligesom, ligesom her købte jeg til den laveste pris, jeg har søgt i onlineforretninger i Ukraine.
Og når de er på rækkefølgen af ​​derefter fodre Hund Premium, taler vi om min hvalp, er min pige høres, og åbnede en stor hemmelighed, at mere end 80% af køberne af denne særlige Bosch Opdrætter linje Puppy klagede over, at hunden er dårlig, er der alle de samme symptomer som mig.
Generelt takker Tatiana for hvad hørt og pridupridili, samt for det faktum, at i den anbefalede Bosch Pappy upokovke 7,5 kg - foderkvalitet umiddelbart mærkbar, selv zapoh.
Jeg er ked af de planteskoler, der sparer penge og køber netop denne 20 kg læsser.

Hundemad "> Hundemad Bosch Dog premium

Bosch Dog Premium er en fødevare, der indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, mineraler og vitaminer til hele middagen mellem hunde. Granuler er mellemstore i størrelse.

Hundemad Doga-præmie med normal aktivitet indeholder korn, som er et lagerhus af næringsstoffer.
I korn er der en vitamin PP, som har en helbredende virkning på hjertet, blodkar og nerver.
Under indflydelse af dette vitamin er fordøjelseskanals arbejde godt restaureret.

Bosch Dog Premium gives, både i afvædet og tør form.
Hvis dette nye feed introduceres gradvist inden for 3-5 dage, opdelt i to feedings.

Dog Premium indeholder Provitamin A, som er ansvarlig for immunsystemets funktion, fordi det bekæmper patogener.

Dette vitamin er godt for øjnene, da det holder synsvinklen. Derudover er han er involveret i oxidations- og reduktionsreaktioner, regulerer proteinsyntese, normaliserer stofskiftet, stimulerer funktionaliteten af ​​cellemembranerne og stimulerer barrierefunktionen af ​​slimhinder, forsinker modningen.

Vi spiser mad i en måned. Nemt skiftet til det fra det naturlige, fordi. hunden blev plaget af diarré, gasser. Nu med fordøjelsen er alt fint. Det eneste der er uld er ikke meget skinnende.

Vi spiser mad i en måned, indtil alt er fint.

En fremragende mad, vi spiser den i to år, har plantet på ham alle de velkendte hunde.

Feed bare super, læse en masse af foder fra pseudo-eksperter, der anbefaler Royle Kanin, men til sidst købte hundemad Bosch Premium som de anbefalede alle mine venner. Jeg har allerede købt et halvt år uden problemer. Tyskland som altid tilfreds med sin kvalitet!

Fremragende mad, til prisen og kvaliteten køb premium hunden i børnehaven, alle hundene er glade.
Af den måde, vi køber her på engrospris, ikke hvad der ikke findes på omkring engros hjemmeside, men efter at have talt med lederen viste det sig, at der er en engrospris, og der er en meget god pris, købe hver måned for det pågældende beløb, og få mad lige til børneværelset med gratis levering til forstæderne.
Vi er meget tilfredse med service og forståelse af ledere.
Vores hunde giver dig tak! =)

Universal og fremragende mad til hunde af alle racer. Overgangen til den fra andre mærker af producenter var smertefri og en simpel proces for min hund. Jeg var tilfreds med effektiviteten af ​​denne leverandør ZooK. Jeg bestilte det i Lugansk og bragte det den næste dag, hvilket er meget overraskende. Efter foderet, tm Bosch, i andre onlinebutikker eller mangler eller bragt ikke tidligere end en to uger. Og så alting hurtigt, hurtigt, og der er næsten alle på lager, og bemærk med en årlig udløbsdatoen på det, også bør være opmærksomme på, da nogle lagervarer bare liggende til at vare indtil passende holdbarhed, sænke prisen og vil ikke købe.

Meget godt valg, høj kvalitet og lav pris. Den mest populære Bosch-mad på det ukrainske marked

Hundemad "> Hundemad Bosch Junior Lamb med ris

Indeholder et kompleks af præbiotika

Intolerance og allergiske reaktioner på visse fødevarer forekommer ofte under væksten af ​​nogle voksende hvalpe. Men Junior Lamb Feed With Rice er ideel til dyr med følsom fordøjelse, da det indeholder ingredienser med nedsat allergenpotentiale.

Velegnet til alle racer og meget smagfuldt, og ekstraktet fra New Zealand Green Spark mollusk sikrer korrekt dannelse af led og deres bindevæv.

Allerede i opdragelsen af ​​voksende hvalpe kan uforeneligheder og allergier forekomme i forhold til visse fødevarekomponenter.

JUNIOR Lamb Rise - indeholder komponenter med lav allergen potentiale, som har en særlig positiv effekt på maven og tarmene.

Junior lam med ris, er også velegnet til fodring af følsomme hvalpe af alle racer.

  • nærende for følsomme hunde under vækst
  • proteinoverensstemmelse (25%)
  • fedtindhold (13%)

Hej, tak for levering, jeg bestiller anden gang, for første gang 1 kg, nu 3 kg, lam med ris, vi er 7 måneder gamle franske. var allergisk over for andre fødevarer spiste en yozir,. Jeg håber, at dette ikke vil være et problem og vil bestille mere! Tak igen til kureren!

Jeg bestilte det for første gang. Tak leder til patient, diskret dialog. Disse ledere vil ringe og bestille. Priserne er helt acceptable. Mine goldenen hvalpe spiser ivrige, hurtigt sluger på. Mamma hunde, der føder for grimt som, fejer alt for børnene. Det er for tidligt at tale om resultaterne. Jeg vil tjekke det ud.

Vi bestiller tredje gang, inden vi tog en mini junior, besluttede vi at skifte til en generel junior på grund af en anden smag. Maden kommer som altid på sporet. dag det glæder sig. Hunden spiser ny mad med glæde, blandet med de gamle såvel som de første dage, pounced på en skål og bad om mere. Takket være producenten og selvfølgelig Zuku (så vi kalder dig hjemme) uden dig, vi ville spise Royal Kanin)))))

Tak for god mad og hurtig levering. Fed fodrede franskene i op til et år. Fremragende tilstand af hunden, spiser med glæde, uld skinner. Jeg råder alle til denne mad og websted.

Tak for det gode råd, vi er 4 måneder gamle, boxerpigen, besluttede at gå til foderet, rådgivet dette. Leveres den næste dag. Vi kunne godt lide den unge dams mad, spiser med glæde, vi bestiller 15 kg emballage.

Fortæl mig, hvad der er bedre i sammensætningen og hvad er forskellen mellem junior feed, nemlig junior lamb ris / junior medium / junior maxi?

Hundemad "> Hundemad Bosch Junior Maxi

Feed Junior Maxi - specielt designet til hvalpe af "tunge" og store racer.

Belastning på det lokomotoriske og ligamentale apparat af sådanne dyr kræver omhyggelig kontrol under dyrkning. Især i vækstperioden på 4-5 måneder. Dette er den mest aktive vækstfase hos hvalpe med et massivt skelet. Skeletet vokser hurtigt, men leddene kan ikke danne i samme hastighed, og en del deformitet kan påvirke udviklingen af ​​en teenage hvalp, og også tilføje problemer med alderen.

Bosch Maxi Junior - med til at fremskynde dannelsen af ​​brusk i leddene, beskytte den mod virkningerne af overdreven vægt og vægtbelastning gennem et stort indhold af glucosamin og chondroitinsulfat.

Bosch Junior Maxi er et afbalanceret forhold mellem mineraler, moderat kaloriindhold og som følge heraf en harmonisk udvikling af muskuloskeletalsystemet hos hunde.

Med en lille mængde proteiner, kulhydrater og fedtstoffer forhindrer Junior Maxi hurtig vægtøgning hos voksende hvalpe.

Også nogle hvalpe med flere "lette" racer (for eksempel en amerikansk cocker spaniel) anbefaler vi fodring af Junior Maxi til at hjælpe.
At væksten ikke opstod ujævnt, "jerk" i den aktive vækstfase, går til fodret af Bosch Junior Maxi.

Maden fra Bosch Junior Maxi gives, både gennemblødt og tørt.

I den gennemblødte form anbefales det at hvalpe 2-4 måneder gamle ældre hvalpe - i tør form.
Hvis dette nye feed introduceres gradvist inden for 3-5 dage.

VIGTIGT: uden veterinær konsultation må der ikke anvendes vitamin- og mineraltilsætninger samt koncentrater; overholde de etablerede normer for fodring, ikke overfeeding og altid huske risikoen for fedme.

Feed Bosch Junior Maxi indeholder alt hvad du behøver i tilstrækkelige mængder.
Og hvis du ikke vil se tilfælde af ukorrekt dannelse og vækst af din hund, overholde disse tips.

NØDVENDIG: I et lille dyrs kost skal der altid være nok rent drikkevand!

Endnu en gang, tak for konsultationen, leverede foderet dagen efter ordren. Overgang fra "Bosch Junior Lamb" Ris "i" Bosch Junior Maxi "- var fremragende Min bokser (5mesyatsev.) - en stor fornøjelse den spiser din mad, jeg vil anbefale til deres venner venlig hilsen Vladimir...

Jeg købte mad, jeg blev ikke transporteret til tiden, men de gav mig: en stor, praktisk spand til mad =)
Meget overrasket tak.
Snart vil jeg skifte til den sædvanlige Edalta Maxi, fortæl mig, om der er problemer med overgangen til et voksenfoder? Hvis ja, hvad er den bedste måde at få hunden til at føle smertefri?

Hundemad "> Hundemad Bosch Light

Lavt kalorieindhold Bosch Light er en kost med et lavt fedtindhold (6%) og et højt fiberindhold (7%).
Tildelt til hunde med overskydende vægt, såvel som tilbøjelige til fedme.

Bosch Light - er alle de nødvendige næringsstoffer og deres optimale mængde, hvilket giver en fremragende sundhedsstatus.
En reduceret mængde protein og fedtstoffer med samme mængde mad gør det muligt for hunden at holde formen og ikke føle en konstant følelse af sult.

Bosch Light giver dyrets fulde liv på grund af den optimale mængde proteiner, kulhydrater, fedtstoffer, vitaminer og mineraler.
Fiber giver uafbrudt drift af tarmen.

Bosch Light Food er perfekt til fodring om sommeren.

Diætet af Bosh Light er givet, både i afvædet og tør form.

Hvis dette nye feed introduceres gradvist inden for 3-5 dage, opdelt i to feedings.
OBS: Hunden skal have en tilstrækkelig mængde rent drikkevand!

ANBEFALINGER: Hvis din hund er overvægtig, fodrer den i overensstemmelse med normerne i "Vægtreduktion" kolonnen.
Så snart hundens vægt bliver normal, fodres i overensstemmelse med normerne i kolonnen "Vægtstabilisering".

Jeg bestiller denne mad i Andrushevka, leveret med Delivery's leveringstjeneste hurtigt, kvalitativt og vigtigst billigt.
Analysere maden Bosch i Ukraine var der den laveste pris!
Da hunde er meget ofte fulde nu, rådgiver jeg alle, denne mad er at holde hunde i form, nogle gange giver jeg mere proteinholdigt foder før vinteren som regel.
For nylig har jeg lært, at der er endnu mere gunstige priser i engrosprisen her, så nu jeg samler folk fra Andrushevka for fælles ordrer, så skriv til mig, vil altid være glad.

Hundemad "> Hundemad Bosch Mini Edalte Lam med ris

Bosch Mini Edalte Lam med ris er en specielt designet hundemad til små racer (vejer op til 15 kg).

Størrelsen af ​​granulerne er specielt tilpasset størrelsen af ​​tænderne hos små hunde.
Og da de er meget aktive og ofte begejstrede i mad - de har brug for en energiintensiv diæt, der vil tilfredsstille deres øgede energibehov.
Og sådan ernæring er en ny diæt Bosch Mini Adult Lamb Ris.

Bosch Mini Edalte Lam med ris - indeholder ikke soja, gluten korn, og består af fersk kød af lam og ris.

Perfekt egnet til hunde med følsom fordøjelse, den indeholder et kompleks af præbiotika, som opretholder balancen mellem patogen mikroflora i normen.

Ration Bosch Mini Edalte Lam med ris er givet, både gennemvædet og tørt.
Hvis dette nye feed introduceres gradvist inden for 3-5 dage, opdelt i to feedings.

OBS: Hunden skal have en tilstrækkelig mængde rent drikkevand!

Jeg købte en speck i dag, ingen ord!
Billige + rabat, som jeg ikke engang vidste.
Hurtigt = i dag ordren og i dag blev jeg bragt den.
Kvalitativt = kontrolleret emballagen og stregkoden er alle originale ikke nogen fejl.

Hundemad "> Hundemad Bosch Mini Edalte Bird + Korn

Bosch Mini Edalta Bird + Korn er en specialudviklet hundemad til små racer (vejer op til 15 kg).

Granulestørrelsen er specielt tilpasset størrelsen af ​​tænderne hos små hunde.
Da de er meget aktive og ofte begejstrede i mad - de har brug for en meget energiintensiv diæt, der ville tilfredsstille deres øgede energibehov.
Og sådan mad er diætet af Bosch Mini Adult PoultryMillet.

Perfekt egnet til hunde med følsom fordøjelse, den indeholder et kompleks af præbiotika, som opretholder balancen mellem patogen mikroflora i normen. Mavetarmkanalen indeholder ikke soja og glutenkorn.

Feed Bosh Mini Edalta Bird + Millet gives, både gennemblødt og tørt.
Hvis dette nye feed introduceres gradvist inden for 3-5 dage, opdelt i to feedings.

OBS: I dyrets kost skal der være nok rent drikkevand!

Jeg bestiller 3 kg emballage, jeg kan godt lide alt.
Jeg er ikke frivillig eller opdrætter, men jeg har 8 børn, og de spiser disse 3 kg så hurtigt, at de skal købe kasser.
Jeg spekulerer på, om det er denne mad Bosch Mini Edalta Bird + Korn, men i større emballage 15 kg eller 20 kg? og hvor kan den da købes? hvem ved hvordan man opnår dette! Jeg ved, at der er Bosh Mini Edalta Lamb med ris 15 kg Jeg tager nogle gange det, men jeg er interesseret i Bosch Mini Adult Fjerkræ Millet

Hundemad "> Hundemad Bosch Mini Junior

Små hunde når hurtigt deres voksenstørrelse, da de har mere intensiv energiudveksling i forhold til større. Derfor er de meget vigtige afbalancerede foderstoffer.

Bosch Mini Junior - giver den nødvendige mængde næringsstoffer i en lille mængde servering, såvel som hvis hunden spiser lidt.

Feeding Bosch Mini Junior er en kost designet til at imødekomme behovene hos en voksende krop.
Og især hvalpe af små racer (en hunds vægt er henholdsvis 15 kg).

Bosch Mini Junior er baseret på uddrag af New Zealand green-bellied mollusk og sikrer korrekt dannelse af bindevæv og led.

Også - det er balancen mellem proteiner, mineraler, fedtstoffer og kulhydrater.
På grund af denne Bosch Mini Junior - sikrer den rigtige udvikling af din hvalp.
Og det har en meget praktisk til små hunde granul størrelse.

Bosch Mini Junior indeholder et kompleks af præbiotika, som bidrager til at opretholde balancen mellem patogen mikroflora i fordøjelseskanalen.

Junior Mini-mad gives, både gennemvædet og tørt.
I den gennemblødte form anbefales det at hvalpe 2-4 måneder gamle ældre hvalpe - i tør form.
Hvis dette nye feed introduceres gradvist inden for 3-5 dage.

VIGTIGT: uden veterinær konsultation må der ikke anvendes vitamin- og mineraltilsætninger samt koncentrater; overholde etablerede normer for fodring, ikke overfeede og altid huske risikoen for fedme.

Feed Bosch Mini Junior - indeholder alt hvad du behøver i tilstrækkelige mængder.
Og hvis du ikke vil se tilfælde af ukorrekt dannelse og vækst af din hund, overholde disse tips.

NØDVENDIG: I kosten af ​​en lille hvalp skal der altid være nok rent drikkevand!

Der var store vanskeligheder med at fodre min hund. Han spiser ikke, vil ikke. I zoologisk have råbte Murzilka mig til at købe en Bosch Junior Mini. I første omgang reagerede han med et saltkorn, men til sidst købte han 3 kg bosch mini junior til testning. Og jeg må, han kunne lide smag af mit kæledyr! Tak Bosch for god mad og ZooK for hurtig og billig levering af hundemad.

Hundemad "> Hundemad Bosch May Friend Mix

Bosch My Friend Mix er en mad, der indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, mineraler og vitaminer til hele middagen mellem hunde. Granuler er mellemstore i størrelse.

Min Friend Mix er designet til at give dit kæledyr alle nødvendige næringsstoffer.

Har gode smagsegenskaber og giver hundens krop med essentielle vitaminer, næringsstoffer og mineraler. My Friend Mix er meget populær blandt dyr for deres smag.

Bosch Mai Friend Mix er givet, både i blød og tør form.
Hvis dette nye feed introduceres gradvist inden for 3-5 dage, opdelt i to feedings.

Dette foder er virkelig med cornflakes, og der er mange af dem, men mine hunde kan lide det. På dette websted bestiller jeg mad ikke første gang, alt passer til både service og pris og kvalitet.

Hvis folk tror at købe mad Bosh kan eller Mix Friend Friend Premium, kan jeg helt klart anbefale den normale My Friend Premium - fordi blandingen tilføjede cornflakes er ikke i alles smag, og prisen vil være højere, men det er kun min mening.

Den mest deshovy mad, Bosch, til børnehaven er det, samt fodre de roaming gadehunde. Men for min hund vil jeg anbefale Bosch Dog Premium

Hundemad "> Hundemad Bosch May Friend Premium

Bosch My Friend Premium er en mad, der indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, mineraler og vitaminer til hele middagen mellem hunde. Granuler er mellemstore i størrelse.

Sammensætningen af ​​My Friend Premium-foderet er valgt på en sådan måde, at det giver dit kæledyr alle nødvendige næringsstoffer.

Bosch May Friend Premium gives, både i afvædet og tør form.
Hvis dette nye feed introduceres gradvist inden for 3-5 dage, opdelt i to feedings.

Bestilt som denne mad Bosch May Friend Premium og Bosch May Friend Mix
Efter min opfattelse er forskellen ikke afgørende.
Jeg bestiller to år allerede - jeg bliver forældet, og vigtigst er det tysk kvalitet!

Hundemad "> Hundemad til Bosch Pappi

Bosch Pappi - den første tørrede mad til hvalpe med en erstatning for kvægmælk.

Nydelse af høje smagsegenskaber.
Tilbyder hvalpe alt, hvad der er nødvendigt til fodring og fravænning fra moderen.

Bosch Puppy bruges op til 3 måneder af hunden og giver en nem overgang til modtagelse af fast mad.

Den består af fersk kød, samt mel og muslingeekstrakt NZ zelenogubchatogo mollusk, hvilket sikrer den korrekte dannelse af de fælles bruskvæv.

Det er nødvendigt at begynde at give i slutningen af ​​3. uge af livet, først gennemblødt i "Pappy Milk".
Mælk erstattes gradvis med varmt vand.

Ved accept af tørfoder, Bosch Pappi, er det nødvendigt at følge instruktionerne for korrekt tilberedning og mængde af mad (især til modtagelige hvalpe).

Bosch Puppy - Du kan fortsætte med at fodre hvalpe af små og mellemstore racer op til 4 måneder, forudsat at fodringsstandarden er etableret for at undgå fedme (individuelt).

Jeg bestiller denne mad til hvalpen her, meget!
For det første købte jeg for første gang dette foder til hvalpe i Brieder-pakning (til planteskoler) 20 kg, meget ked af det!
Selv om jeg ikke ønskede at sælge den i onlinebutikken, havde de ikke engang på lager på lageret, det er tilsyneladende ikke nogen, der bestiller det, men hvem ordrer derefter betaler.
Jeg troede det ikke, og efter alt bestilte jeg det på bestilling, blev jeg transporteret, i tre uger viste det mig sig at være sandt.
Jeg er bare slidt ud for at skubbe den med min elskede hvalp.
Fødevarer var ulækkert selvom udløbsdatoen var 1 måned. friskhed, og generelt kan jeg virkelig godt lide den tyske kvalitet af Bosch.
Generelt forstår jeg, at maden er ikke meget ikke at give, men det viste sig, at der er en måde, hvor jeg igen her allerede bestilte mad Pappy 7,5 kg, som rådede mig på telefonen en kvinde, som jeg forstår det rasende opdrætter af hunde og katte og elsker bare dem meget =)
Selvfølgelig læste jeg mange anmeldelser inden næste køb, jeg bestilte og fortryder ikke, kvaliteten er bare himlen og jorden.
Derudover beklagede denne kvinde mig og tilbød at købe en 20 kg pakke, der allerede var åben og halv posen, til velgørenhed eller i planteskoler som gave.
Tak for rådgivning og for at tage den mad!
Du kan ikke finde en sådan tjeneste i nogen butik.
P. S. En ulempe er, at du ikke altid kan komme til dig, så er der ingen forbindelse, så abonnenten er optaget.
Og så mange tak til dig!

Min hvalp er meget tilfreds!

Hundemad "> Hundemad Bosch Plus Edalteørred med kartofler

Bosch PLUS Ørred med Kartoffel - er et proteinprodukt til afbalanceret og sund spisning af voksne hunde af alle racer.

Velegnet til byhunde, vedligeholdelse af en god form uden unødig belastning på leveren.

Bosh ørred med kartofler er specielt velegnet til næringsfølsomme hunde af fødeintolerance og allergier.
Samtidig hjælper det optimale fedtindhold med at holde vægt i normen, og et tilstrækkeligt antal proteiner forhindrer fælles problemer.
Ørred som den eneste kilde til højkvalitets protein og let fordøjelig kartoffel giver hunden alle vitaminerne. Omega-3 og omega-6 fedtsyrer er især vigtige for smuk hud og skinnende pels.

Bosch PLUS Forelle Kartoffel - lavet af høj kvalitet fiskemel, og i kombination med det ferske kød af fjerkræ, dette tørfoder er en kvalitet kilde til protein, som indeholder den nødvendige mængde essentielle aminosyrer for kroppen af ​​en voksen hund, der bor i et bymiljø og førende ikke meget aktiv livsstil.

Rationørred med kartofler er givet, både gennemvædet og tørt.

Kilden til kulhydrater er kartoffelstivelse - det smelter let og giver hurtigt genopfyldning af energitab i kroppen.

Hvis dette nye feed introduceres gradvist inden for 3-5 dage, opdelt i to feedings.
OBS: Hunden skal have en tilstrækkelig mængde rent drikkevand!

Flere og flere hunde er tilbøjelige til fødeintolerance eller allergi. Med vores fire enkeltproteinprodukter som superpræmie tilbyder vi følsomme og krævende hundemålrettede løsninger.

Vores højkvalitets tørre mad indeholder mange lokale produkter dyrket i vores land Baden-Württemberg, andre specialiteter i bedre kvalitet.

Produktionen af ​​vores tørfoder er meget vigtig for os at bruge naturressourcer og til at behandle det forsigtigt i vores moderne produktionsanlæg i centrum af Baden-Württemberg.

Gennem omhyggelig behandling og mange års erfaring med produktion af tørfoder bliver vores produkter bedre og bedre og er specielt velegnet til følsomme hunde.

Vi tilbyder hundeejere et rigtigt alternativ til dyre feeds. Bosch hundemad er en kvalitetsleder i mere end 50 år for at udvikle uovertruffen hund og kattemad til en rimelig pris.

Teksten er oversat fra det oprindelige Bosch-websted fra det tyske sprog, vi undskylder for den dårlige oversættelse.

Sergey, - I dag bestilte jeg dette foder, også på egen risiko og risiko, hvordan jeg vil score, hvad det er kvalitet, hvordan hunden reagerer på det. Måske tager jeg en video anmeldelse =) fordi jeg er helt enig med dig i, at der ikke er nogen anmeldelser på internettet på internettet, og der er ingen at spørge undtagen fra vores udenlandske venner.

Nogen prøvede dette feed? eller generelt mad fra denne lazer "Bosch Plus"?
Jeg kan ikke finde mere end en anmeldelse på internettet, er det værd at tage?
Er der en kvalitetsforskel i forhold til den sædvanlige Bosch-linje?

Kattefoder "> Kattefoder Bosch Sanabel Edalte med ørred

En balanceret tørfoder til voksne katte er hjemmeholdende, meget høj kvalitet og energiintensiv.

  • Ørred, som at forbedre kvaliteten af ​​proteiner og en særlig smag
  • stabilisering af tarmens flora og dens korrekte funktion
  • at opretholde kroppens modstand
  • til bevarelse af synet
  • forbedrer hudens elasticitet
  • tilføjer skinne til uld

For voksne katte (ældre end et år), lille bevægelse og tilbringe hele livet i lukkede rum - det bedste, afbalancerede foder fra fisk er tørrede fødevarer Bosh Sanabell Edalt med ørred.

En fuld, afbalanceret kost til en kat er en diæt mad Sanabelle Voksen med ørred. Mikroelementer og vitaminer, umættede fedtsyrer, let fordøjelige proteiner - alt dette er rig på ørreder. Og også en harmonisk kombination af fedtsyrer (Omega 3, Omega 6) og Taurin + Zink i let fordøjelig form af chelater. Da der bruges vegetabilske fibre og fedtstoffer - er sandsynligheden for at holde uld i maven minimal + letvægtigt udbytte.

Den korrekte funktion af fordøjelsessystemet, forbedrer tarmfloraen, hudens elasticitet, persistens af synet, den naturlige modstand af kroppen - alt dette takket være den tørfoder Bosch Sanabell Edalt med ørreder. Og også: stimulering af nyrerne, opretholdelse af vandbalancen, forhindring af dannelse af sten. Siden det opfandt vandtransportmiddel, designet specielt til katte, der fører en lavaktivitetslivsstil - dette er opfindelsen af ​​firmaet Bosch, det bedste af foder - Edalta mad med ørred. Det bevarer vandbalancen i kroppen, reducerer urinets pH, fastholder magnesiumindholdet i normen.

Foder Bosh er en god mad, men gav til en forandring med ørred, så det kan ikke lide at spise sådan. Personligt er min kat mere egnet til bosh sanabel edalta med en fugl.

Kattefoder "> Kattefoder Bosch Sanabel Edalte Kødstruts

Højkvalitets tørret mad (helt afbalanceret) til voksne katte af husholdningsindhold, hvilket giver fortrinsvis smag af mangfoldighed.

  • sjælden smag, en fremragende tilsætning til de allerede eksisterende foderstoffer med fjerkræ og ørred
  • 20% frisk strudsekød
  • god fordøjelighed af kroppen

For at opretholde den ideelle vægt blev Bosch Sanabelle Edalte med Strudtkød udviklet.

Hvis katten bevæger sig lidt og er konstant i et lukket rum, derudover, og elsker smagssortimentet - er mad fra Sanabelle Adult Ostrich meget velegnet til det.

Dette foder bruger frisk strudsekød, snarere end standardkødmelet. Denne kost indeholder en harmonisk kombination af taurin og zink, fedtsyrer (Omega 3, Omega 6). Og således bevarer hudens elasticitet, pelsens skinne, forbedrer organismens modstand, bevarer visionen.

Siden Sanabell foder med Meat Straus består af vegetabilske fibre og fedt, at det bidrager til afgangen fra hår bolde af uld samlet i maven og reducerer sammenklumpning kattens pels.

Stabilisering af fordøjelsessystemet og tarmflora skyldes ballaststoffer i denne tørre mad fra Bosch. Vandtransportmiddelet er specielt designet til at sikre, at katten med tilstrækkelig vandoptagelse opretholder en vandbalance. Stimulering af nyrefunktion og forebyggelse af dannelse af sten, lavere urin pH.

Jeg fodrer denne mad af fritter. En af sårene havde problemer med leveren og fedtholdig mad for ham at spise er ikke ønskeligt. Siden overførslen til Sanabel Edalte Meat Straus nogle positive forandringer blev pelsen tyk, skinnende, korstene blev meget aktive, maden blev fordøjet godt. Mange tak til siden for hurtig levering og rabat. Maden kom frisk, det er meget glædeligt, da vi har nok poser på 10 kg i flere måneder.

Jeg fodrer min yndlings katte med mad Sanabel, meget glad!
Nu ved jeg ikke bange for, at kosten mangler protein, protein eller noget, fordi jeg fodre nu tørfoder og konstant til en række giver forskellige typer af fødevarer Sanabel Edalt: med kød struds, fugle, fisk, og før showet giver Sanabel Light at reducere vægten.
Generelt producent Bosch Sanabel Jeg er meget glad og takker leverandørerne Zook for det faktum, at mens bringe en meget frisk mad, er det klart, at der ligger poser du ikke gøre, og det er godt!

Kattefoder "> Kattefoder Bosch Sanabel Edalt med Bird

En balanceret tørfoder til voksne katte er hjemmeholdende, meget høj kvalitet og energiintensiv.

  • Frisk kød, fortrinsvis end standard kødmel, hvilket gør smagen af ​​mad mere attraktiv
  • stabilisering af tarmens flora og dens korrekte funktion
  • at opretholde kroppens modstand
  • til bevarelse af synet
  • forbedrer hudens elasticitet
  • tilføjer skinne til uld

Bosch Sanabell Edalt med fuglen er en tør mad til katte, der bruger deres liv i lukkede rum, flytter lidt og behøver at opretholde deres ideelle vægt. Den vigtigste ingrediens i Sanabell Edalt's mad med fuglen, fersk fjerkrækød og ikke standardkødmelet.

Mikroelementer og vitaminer, umættede fedtsyrer, let fordøjelige proteiner - alt dette er rig på fersk kød. Og også en harmonisk kombination af fedtsyrer (Omega 3, Omega 6) og Taurin + Zink i let fordøjelig form af chelater. Da der bruges vegetabilske fibre og fedtstoffer - er sandsynligheden for at holde uld i maven minimal + letvægtigt udbytte.

Korrekt arbejde i fordøjelsessystemet, forbedring af tarmflora, hudelasticitet, bevarelse af synet, naturens resistens af organismen - alt takket være Bosch Sanabells tørrede mad med fuglen. Og også: stimulering af nyrerne, opretholdelse af vandbalancen, forhindring af dannelse af sten. Siden det opfandt vandtransportmiddel, der er udviklet specielt til katte, der fører en lavaktivitetslivsstil - dette er opfindelsen af ​​firmaet Bosch, det bedste af foder - mad Edalta med fjerkræ. Det bevarer vandbalancen i kroppen, reducerer urinets pH, fastholder magnesiumindholdet i normen.

God mad, købt ved først at pakke Sanabel Edalt med Bird 2 kg, men så indså at det ikke var rentabelt.
Pakning 0,4 kg = (26grn 400gr) * 1000gr = 65 UAH for 1 kg
Pakning 2 kg = 128grn 2 = 64 UAH for 1 kg
Pakning 10 kg = 415grn 10kg = 41,5 UAH til 1 kg
Til sidst anbefalede jeg til min nabo dette foder, og vi bestiller 10 kg taske uden problemer.

Kattefoder "> Kattefoder Bosch Sanabel Grande

Tør mad til store katte, kæmpe katte, afbalanceret og høj kvalitet.

  • Korrekt, stabil drift af fordøjelseskanalen
  • synsskarphed
  • immunitet og naturlig modstand i kroppen
  • forhindrer fælles sygdom

For katte af kæmpe racer (Maine Coon, Norwegian) blev denne mad udviklet, kaldet Bosch Sanabell Grande.

Mikroelementer og vitaminer, umættede fedtsyrer, let fordøjelige proteiner - alt dette er rig på fersk kød.
Og også en harmonisk kombination af fedtsyrer (Omega 3, Omega 6) og Taurin + Zink i let fordøjelig form af chelater.
Da der bruges vegetabilske fibre og fedtstoffer - er sandsynligheden for at holde uld i maven minimal + letvægtigt udbytte.

Korrekt arbejde i fordøjelsessystemet, forbedring af tarmflora, hudelasticitet, bevarelse af synet, kroppens naturlige modstand - alt takket være den tørre mad fra Bosch Sanabelle Grande.

Og også: stimulering af nyrerne, opretholdelse af vandbalancen, forhindring af dannelse af sten.
Siden den opfandt vand transit agent, designet specielt til katte. Det bevarer vandbalancen i kroppen, reducerer urinets pH, fastholder magnesiumindholdet i normen.

Denne diæt er velegnet til katte, der hurtigt slukker mad. Den særlige størrelse af granulater tillader ikke, at dette gøres så hurtigt som de vil og skal tygges grundigt.

Størrelsen på supragranulerne, katten crunches med appetit, den mindre mad ønsker ikke rigtig (Maine Coon). I RK og festet var sagen allergisk, kun Bosch nærmede sig, fremragende foder

Kattefoder "> Kattefoder Bosch Sanabel HaeSkin

Tør mad til udstilling og hurtige katte, høj kvalitet og fuldt afbalanceret.

  • fra laksemel, rig på fedtsyrer
  • forbedrer synet og elasticiteten og glansen af ​​frakken
  • forøgelse af organismens naturlige modstand

Specialiseret tørfoder Bosh Sanabell Haaskin er beregnet til fuldblods katte med vægt på elegance og pleje af uld på kvaliteten af ​​dermal og ulddækslet.

Mad Sanabelle HairSkin - har god fordøjelighed og fremragende smag. Vi anbefaler at fodre under udstillingerne såvel som under og efter dyrets sygdom.

Naturlige absorberende stoffer reducerer dannelsen af ​​hårkugler af uld og hjælper med at fjerne dem fra tarmene. Da der bruges vegetabilske fibre og fedtstoffer - er sandsynligheden for at holde uld i maven minimal + letvægtigt udbytte.

Korrekt arbejde i fordøjelsessystemet, forbedring af tarmflora, hudelasticitet, bevarelse af synet, naturens resistens af organismen - alt takket være den tørre mad Bosh Sanabell Haaskin.
Og også: stimulering af nyrerne, opretholdelse af vandbalancen, forhindring af dannelse af sten. Siden det opfandt vandtransportmiddel, der er udviklet specielt til katte, der fører en lavaktivitetslivsstil - det er opfindelsen af ​​firmaet Bosch, det bedste af foder. Det bevarer vandbalancen i kroppen, reducerer urinets pH, fastholder magnesiumindholdet i normen.

Fra højkvalitetsfisk (laks), som er en kilde til omega-3 fedtsyre, såvel som animalsk protein og de vigtigste vitaminer og sporstoffer.
En effektiv kombination af vitaminer opretholder den naturlige vision, hvilket hjælper med at undgå svækkelse i alderdommen.

Denne særlige fødevarer til en god hud og pels købt et par måneder siden, og i den tid, vores skotske kat vendte sig fra molting og dyr er ved at miste hår i smukke fluffy og skinnende pussies.
Maden er specielt designet til udstilling og hurtige katte, for hudens elasticitet, for at give glans til kappen, for godt syn og fordøjelse. En værdifuld ingrediens er laksemel med et højt indhold af aminosyrer.
De spiser med glæde, forbruget er ret lille, de blev taget i en stor pakke (taske) til ti kilo.
Der er en lås på posen. De blev vant til hæklet i kun et par dage (før der var foder af et andet firma og i form af en anden).
Passer til katte fra år og ældre, stykkerne er ret store.
Forstyrrelser i fordøjelsen blev ikke observeret, gå på toilettet godt. Nu er de: aktive, løbende, legende, frolicking, generelt indhold og glade fisse.

Jeg har en huskat, ikke neuteret 2 år gammel.
Kæmpede stærkt uld, fodrede forskellige pakker af Whiskas og anden muck som det viste sig.
I klinikken rådede de til at skifte til tørret mad af mærket, alt som en hånd fjernet.
Først brugte han lidt, nu spiser han med glæde.
Forsøgte også Sanabel for genitourinary systemet, spiser også godt.
Pakken varer i en måned - vi vil snart prøve at tage en 10 kg taske.
Nogle gange med frygt giver rå kød.
Forud for dette forsøgte spets. fodre Royal Kanin, uld og klatrede.
Særlige vitaminer olie blev tilsat til en skål med en fugtig foder, nægtede, spise, sandsynligvis lugtede at se.

Feed for killinger "> Mad til killinger Bosch Sanabel Kitten

Højkvalitets tørfood til killinger er fuldt afbalanceret og egnet til killinger op til et år og gravide, ammende katte.

  • let fordøjelighed
  • sikrer optimal fordøjelse
  • stigning i naturlig immunitet
  • den korrekte udvikling af dentalsystemet samt muskuloskeletale systemer

Væksthastigheden hos små killinger kræver øget mætning af deres muskler, knogler og andre organer med vitaminer og mineraler i et særligt forhold mellem stoffer, der leveres med mad. Og det bedste af de mange muligheder for at opnå højkvalitetsbalanceret foder er foderet til killingerne fra Sanabell Kitten.

Tørret mad til killinger: let fordøjelige, energiforbrugende og meget velsmagende. Bosch Sanabell Kitten er en mad, der giver en fremragende tilstand af hår, hud, optimal fordøjelse, stigende immunitet, bidrager til den korrekte udvikling af alle kroppens systemer fra fødslen og resten af ​​livet. Sanabell killing fra Bosch er ideel til fodring af unge dyr (korrekt udvikling af kroppen fra de første dage af livet og lægge et godt "fundament" for langsigtet sundhed).

Også killingen er egnet gravide katte, som har brug for flere næringsstoffer i de sidste 3-4 uger før fødslen (dens gavnlige effekt på fostrets udvikling i utero, + langvarig laktation i moderkatten, + hurtig udvikling af killingerne).

På grund af den lille størrelse af kroket er Sanabelle Kitten-foder praktisk, og til tillægget er det nyttigt. Valg af feeder til killinger Bosch Sanabell Kitten løser mange problemer og udrydder dem på vinen.

En meget lille mængde af denne mad er nødvendig. Og dens behagelige smag skaber et ideelt grundlag for at opnå tilstrækkelig energiforsyning til katteorganismer og sygeplejersker.

Læs på forumet, at dette feed kan fodre fritterne og lederen, når du bestiller dette bekræftet!
Pakken modtog en ny mail for den næste dag - ganske hurtigt det eneste, der betalte en forskudsbetaling på 100 UAH, da de fortalte mig, at de kun sender til de faste kunder de betalinger, der blev foretaget.

Mine næste killinger er meget glade, mange tak. Og også tilfreds med det nye design til nytår!

Jeg er en opdrætter af katte Devon Rex, mit hjem på konstant indhold har tre katte, fodre dem alle feeds Sanabel og meget tilfreds, den særlige kærlighed af mine nyder mad Sanabel Kitten, hvorigennem jeg var i stand til at vokse 2 killinger kuld, en af ​​killingerne boede hos mig. Vi lejer en regelmæssig analyse af vores dyr i en dyrlægeklinik og ydeevne vi er meget glade for. Mange tak til tyskerne for sådan en god fodring. Som opdrætter af katte Devon Rex, jeg anbefale mad Sanabel Kitten til dine killinger til et år.

Kattefoder "> Kattefoder Bosch Sanabel Light

Tør kattemad, overvægtig, høj kvalitet og fuldt afbalanceret. Og også Bosch Sanabell Light er designet til katte efter kastration og katte til sterilisering og til inaktive dyr.

  • Tør kattemad, overvægtig, høj kvalitet og fuldt afbalanceret. Og også Bosch Sanabell Light er designet til katte efter kastration og katte til sterilisering og til inaktive dyr.
  • Højkvalitetsprotein reducerer leverstammen
  • Korrekt drift af tarmen på grund af tilsætning af ballaststoffer
  • indhold af lavt kalorieindhold

Dette foder giver dig mulighed for at opretholde en ideel vægt. Med regelmæssigt indtag af Sanabell Light bevares den rette optimale vægt, og dette blødgør belastningen på dyrene, indre organer i dyret, muskler og led.

Korrekt arbejde i fordøjelsessystemet, forbedring af tarmflora, hudelasticitet, bevarelse af vision, organismerens naturlige modstand - alt takket være Bosch Sanabell Light tørre fødevarer.

Og også: stimulering af nyrerne, opretholdelse af vandbalancen, forhindring af dannelse af sten.
Siden det opfandt vandtransportmiddel, der er udviklet specielt til katte, der fører en lavaktivitetslivsstil - det er opfindelsen af ​​firmaet Bosch, det bedste af foder.

Tørret mad Bosch Sanabell Light understøtter vandbalancen i kroppen, reducerer urinets pH, holder magnesiumindholdet normalt.

Også naturlige absorberende stoffer reducerer dannelsen af ​​hårkugler af uld og hjælper med at fjerne dem fra tarmen.

God mad, især hvis din kat er tilbøjelig til overvægt (for at sige det mildt). Næsten altid er tilgængelig, og prisen er altid up-to-date, også lederen laver en rabat på 5%, så det går billigere end overalt =)

Kattefoder "> Kattefoder Bosch Sanabel Bezernornovoy

Tørret mad til katte ældre end et år med følsom fordøjelse - høj kvalitet og fuldt afbalanceret.

  • der er ingen korn - på grund af dette er maden hypoallergen og vil passe til katte med en følsom fordøjelseskanalen
  • velsmagende og attraktiv for katte på grund af det store indhold af fersk kød og hele æg
  • normaliserer fordøjelsen, understøtter immunsystemet og giver glans til frakken
  • god fordøjelighed af proteinet på grund af det faktum, at kød er brugt frisk og ikke traditionelt kødmel
  • reduceret stress på fordøjelseskanalen på grund af energiintensitet og lille mængde mad Sanabelle No Grain, når der tages mad

En Bosch Sanabell Bezernornean-mad blev udviklet til katte med fødeintolerance og lider af allergi overfor mad. For katte, der hele tiden er i lukkede rum og samtidig ikke bevæger sig meget - er denne diæt den bedst egnet til dem på grund af hurtig fordøjelighed.

I den tørre gryde af Bosch Bezernernovoy er der ikke gluten og sojabønner, og kun naturlige ingredienser anvendes: fersk fjerkrækød. Derfor er disse fødevarer så populære hos katte.

De anvendte fedt- og vegetabilske fibre reducerer uldens sammenhæng i maven og letter frigørelsen af ​​hårkuglerne. Reducerer mængden af ​​portioner og letter således fordøjelsen af ​​fødevarer, som på grund af den næringsstoftilførslen Sanabelle nr Grain, bestående af rent kød, kat hurtigt mættet.

Den korrekte funktion af fordøjelsessystemet, forbedrer tarmfloraen, hudens elasticitet, persistens af synet, den naturlige modstand af kroppen - alt dette takket være den tørfoder Bosch Sanabell Bezzernovoy. Og også: stimulering af nyrerne, opretholdelse af vandbalancen, forhindring af dannelse af sten. Siden det opfandt vandtransportmiddel, der er udviklet specielt til katte, der fører en lavaktivitetslivsstil - det er opfindelsen af ​​firmaet Bosch, det bedste af foder. Det bevarer vandbalancen i kroppen, reducerer urinets pH, fastholder magnesiumindholdet i normen.

I starten søgte vi efter en kattemad med tørt premium, fordi det har alle de nødvendige elementer til at opretholde dyrenes sundhed.
Vores kat er tre år gammel.
Britisk race.
De prøvede en masse af alle slags foder, men der var altid et problem med vandige øjne, og det var ikke muligt at få det til at spise af en eller anden grund, men de kunne ikke lide at fodre.
Efter at have besøgt en dyrlæge, rådede han til at prøve det Sanabel.
Og hvad ville du tro selv måtte ikke tvinge, jeg spiste med en tilfreds mule og tårefulde øjne bestået.
Den eneste ulempe, dette er noget, som butikkerne ikke altid har det, men Zuk reddet bestilte straks 10 kg og var billigere end en dyrehandel.
Emballagen er god, foderets sikkerhed giver 100%, så det varede næsten et år, alt var i god form.
Jeg kan kun anbefale et meget godt feed. Vi er ansvarlige for dem, der bliver tømt.

Læs Mere Om Hunde

Hvad kan en hund drømme om?

Vaccinationer Hunde er de mest hengivne væsner, det er ikke for ingenting, at når dyret høres fra "min firbenede ven", vises dette dyr straks foran øjnene. De har boet side om side med mennesker i tusinder af år og hjulpet ham i alt.

Min vagthund

Vaccinationer Blog om hunde - My BarbosStore danskerJeg tror mange hundelskere vil være enige om, at den store dansker er hundens verdenens apollo. Stolt, uafhængig, elegant, han var til enhver tid en vidunderlig følgesvend af mand.

Sharpay

Vaccinationer Sharpei - en fantastisk gammel race, der bevarede sin identitet og udseende. Ja, de kan ikke forveksles med nogen anden hund, og temperament, at de stadig - ikke en gave... Men mere for nylig, shar pei var, i Guinness Book of Records, og ikke på grund af sin egenart og sjældenhed.