Vaccinationer

Brit Care for Dogs

Tilmeld dig for at forlade en anmeldelse.
Det tager mindre end 1 minut.

Foderet ved kombinationen af ​​pris og kvalitet er optimal til daglig fodring, da næsten 100% svarer til super-premium-klassen. Producent - Det tjekkiske selskab Brit Pet Food - er kendt i hundeslagers og dyrlægeres cirkler og har et godt omdømme. Gemmer ikke på sortimentet og frigiver flere linjaler for forskellige hunder, størrelser, racer og sundhed. Det sparer heller ikke på afledte produkter i sammensætningen af ​​en større procentdel af kødingredienser end i nogle analoger, mineraler, aminosyrer og vitaminer er til stede i tilstrækkelige mængder. Som konserveringsmiddel anvendes naturlig komponent af tocopherol, det vil sige alt kendt vitamin E, og ikke kemi. Nå, prisen er temmelig attraktiv.

I vores hus bor der et personale. Meget positiv aktiv hund, som altid vil spise! Det fejler bogstaveligt talt alt i sin vej. Nogle gange ser det ud til, at hunden ikke foder dosyta.Korm Brit vi begyndte at købe efter ProPlan velkendt for os meget kraftigt rose, som vi simpelthen ikke havde råd til. Vi køber mad direkte fra fabrikken, og det ligger ikke langt fra vores by i Shchyolkovo.
Emballage er ikke særlig praktisk, der er ingen lynlås. Men det er ikke skræmmende, du kan bare hælde granulerne i en speciel beholder til foder.
Efter at have flyttet til Brit, spiste personalet stadig meget, men nu lider vores tegnebøger ikke meget fra dette. Maden er billig og kun utilgængelig for Proplan. Der er nogle nuancer i sammensætningen.
Når du vælger et foder, er det dejligt at være opmærksom på aromaen af ​​granulerne selv, til deres udseende. Hvis maden lugter af fisk, så er det bedre ikke engang at tage. Udseende af britiske granulater er usædvanligt. Der er stykker eller endda fuldkorn af majs.
Jeg vurderer kvaliteten af ​​foderet først og fremmest for hunden. Min hund har en fremragende hård jakke, det skinner smukt. Shit tæt, naturlig brun. Hun er okay med fordøjelsen.
Brit er vores frelse. Billig, men ganske god mad til hunde, der ikke kender foranstaltningerne i mad.

Jeg købte denne mad ved et uheld, red oprindeligt til Bosh, men noget gik galt, og jeg købte Brit. Han tog som sædvanlig en stor pakke. Vi har huskier derhjemme. Det falder ind i kategorien af ​​mellemhunde, men vejer 30 kg går allerede til den store. Bare i tilfælde af at jeg tager kategorien af ​​foder til store. Det vil ikke være værre for sikker.
Efter åbning af pakken følte jeg en behagelig, ikke skarp lugt af lam. Smag af mad var bare "lam og ris". Hunden spiste først godt med stor glæde, tættere på slutningen af ​​pakken var det alligevel roligere. Ulden glitter, stolen er god, og hvalpen er blevet sådan et vinhund. Det er efter min mening sygdommen en af ​​de mest afslørende faktorer for den valgte fødes rigtighed. Det vigtigste er ikke at overfeede hunden og nøje følge kosten. I intet tilfælde må du ikke give mad fra bordet, bland ikke med andre producenters føde. Hvis du virkelig skiftede til en ting, og det passer perfekt til dig, så køb det i mange måneder eller endda år. Til sammenligning tog de tidligere Hills - det var diarré, selv om hunden spiste det meget bedre. Bosch arrangeret for alle (sammensætning, fordøjelighed), men prisen er virkelig smertefuld bidende. De kan ikke fodre en stor hund.
Vi sidder i Brete i alt i seks måneder. Flyvningen er normal! Dyrlægen undersøges hver tredje måned. Der var ingen bemærkninger.

Hundefoder Brit Care: anmeldelser, parsing, pris

Anmeldelse af Dog Food Brit Care

Tør og våd mad Brit Care ("Brit Kara", "Brit Kea") producerer firmaet VAFO PRAHA s.r.o. i den tjekkiske republik Officiel hjemmeside - https://brit-petfood.com/ (en henvisning til den russiske version), hvor fabrikanten har markeret oplysninger om sammensætningen, er den anbefalede fodring rate, osv Dette feed refererer til super premium-klassen.

Ud over hundemad produceres Brit Care også til katte. Det samme firma producerer foder under mærkerne Profine og Brit Premium.

Ingredienser til Brit Care

Overvej sammensætningen af ​​britiske pleje, idet man for eksempel tager muligheden for Junior Large Breed Lamb Ris (med lam og ris, til hunde fra 3 måneder til 2 år).

Skærmbillede af sammensætningen fra den officielle side. Dataene er de samme som angivet på pakken.

For det første er mel fra lamkød (42%) den eneste rige proteinbestanddel. Det kan derfor konkluderes, at næsten alle 28% er indikeret i analysen af ​​protein - animalsk oprindelse (det er bedre assimileret end vegetabilsk).

Andet sted er besat af ris (36%), det er en god kilde til kulhydrater. Kyllingfedt og fiskeolie af laksefisk er kilder til fedtsyrer. Det præciseres, at kyllingefedt konserveres ved hjælp af et naturligt konserveringsmiddel - en blanding af tocopheroler (hovedsageligt vitamin E).

Kilden til cellulose er et tørret æble. "Naturlige smagsstoffer" - det er klart, at smag, det er godt det naturlige, det er dårligt, at det ikke er præcist angivet. Bryggergær er en kilde til B-vitaminer.

Hydrolyserede skaller af krebsdyr og bruskekstraktion fungerer som kilder til henholdsvis glucosamin og chondroitin. Disse stoffer er nyttige til brusk og led, som forhindrer fælles sygdomme, som ofte påvirkes af hunde af store racer.

Mannam-oligosaccharider og frugt-oligosaccharider er nyttige til fordøjelse. Rosemary, nelliker, citrus og gurkemeje - de indeholder alle naturlige antioxidanter. Jukka Shidiger reducerer lugten af ​​ekskrementer. Inulin er et nyttigt polysaccharid til kroppen. Mælketistel har mange medicinske egenskaber.

Fordele og ulemper

Fordelene ved dette foder er:

  • Den vigtigste kilde til protein - kød og fisk (i formler med fisk);
  • kulhydratkilde - ris (bedre fordøjet end hvede og majs);
  • en bred linje, der er kornløse formler, dåse mad, godbidder;
  • et naturligt konserveringsmiddel anvendes
  • lavt i sammenligning med analoger, prisen + feed er bredt fordelt.

Ulemper ved mad Brit Kare:

Dog Food Brit Care - отзывы

Takket være et godt forhold mellem pris og kvalitet har tjekkisk mad Brit Care en stor popularitet blandt hundeejere. Derfor er der mange anmeldelser om det. Nedenfor har vi samlet nogle af de nyeste og informative.

Anmeldelser af dyrlæger

Kundeanmeldelser

Da valpen startede, besluttede jeg straks, at jeg ville fodre det med tør mad. Så det vil komme ud både billigere og mere nyttigt, fordi hvis du fodrer det naturlige, skal du hele tiden lave en kost, så den er afbalanceret. Og i tør mad er dette allerede taget hånd om, det vigtigste er at vælge en god, ikke Stamtavle eller Chappi.

På fabriksarbejderen spiser valpen Royal Kanin, så de første to måneder har jeg fodret dem med inerti. Så kom jeg til den konklusion, at prisen er for dyr til en temmelig middelmådig sammensætning. På udkig efter den bedste fundet Brit Brun valgte "Puppy All Breed Lamb Ris ».

Feed hvalp, croquettes er små, farven er meget mørk, duften er en slags fisk. Jeg kunne ikke lide duften, men det er tilsyneladende ikke så ubehageligt for valpen. Overgangen fra Royal Canina gik uden problemer, hvalpen spiser ikke bedre og ikke værre. Nogle gange med en meget stor appetit, nogle gange med stor modvilje. Udgangen fra foderet er normalt, men med en håndlig lugt.

Hej alle sammen. Vi har en mongrelhund ved navn Mirra, der vejer omkring 10 kg. Mad til hende blev valgt i lang tid, og i dag deler jeg en anmeldelse af Brit Care, som til sidst stoppede. De vigtigste udvælgelseskriterier var enkle og forståelige ingredienser, tilstedeværelsen af ​​kød, mangel på hvede og majs, den gennemsnitlige pris.

Brit Care opfylder alle disse krav, vi tager Adult Medium Breed med lam og ris. Her er kødet på sammensætningens første sted og dets 38%. Der er ingen majs og ingen hvede. Der er mange vitaminer og mineraler. Jeg indrømmer, at jeg ikke er speciel på kompositionerne, men der er ikke noget her, der ville skræmme mig.

Foderpelletsne er ikke små, ca. 1 cm i diameter, lugtgennemtrængelige som for hundefoder. Nogle af de tidligere testede fødevarer var stærkt brændte crackere. Hunde som mad, spiser med glæde (allerede næsten et halvt år), gnister let. Uld er smuk, fordøjelsen er normal, aktiviteten er høj.

Hvis du leder efter mad med en god forståelig formuleringer og en gennemsnitlig pris - jeg anbefaler at prøve Brit Care.

I lang tid kunne jeg ikke forstå, at min hvalp (European Shepherd) spiste meget dårligt. Naturlig mad - spiste lidt. Rå kød - spiste bedre, men det er dyrt. Når jeg besluttede at købe lidt tør mad (jeg kan ikke huske producenten) - hvalpen spiste ikke den.

Venner rådede til at købe Brit Care. Til sidst blev problemet løst! Valp begyndte at spise det! Og med en appetit! Både stemningen og opførelsen af ​​hvalpen blev ændret til det bedre. Nu vil jeg kun købe denne mad!

Pris og hvor man kan købe

Køb dette foder til en overkommelig pris i online-dyrebutikkerne:

  1. "Old Farm" (link):
    • Tørret mad Brit Care 3 kg - fra 1057 rubler;
    • Tørret mad Brit Care 7,5 kg - fra 2617 rubler;
    • Tørret mad Brit Care 12 kg - fra 3557 rubler.
  2. Le Murrr (link):
    • Pakning 1 kg - fra 500 rubler;
    • Pakning 3 kg - fra 1260 rubler;
    • Pakning 12 kg - fra 5150 rubler.
  3. "Ozon" (link).
  4. "ZooLand" i Jekaterinburg (link).

Priserne citeret i begyndelsen af ​​december 2017, kan ændre sig med tiden. For de nøjagtige omkostninger, se hjemmesiderne for dyrebutikker på ovenstående links.

Konklusioner om "Brit Qare"

Om foder til hunde Brit Care anmeldelser er for det meste gode, negative små. Hans sammensætning er også god, så stedet "PetObzor" kan sikkert anbefale dette foder som den vigtigste diæt til dine kæledyr.

MirTesen

Alt om hunde og hvalpe

Brit Care for Dogs: anmeldelser og gennemgang af sammensætningen, brit care labrador.

bløde legetøjspuddel egne hænder

Tørret mad til hunde Brit Kara tilhører super premium-klassen (ikke forveksles med Brit Premium, der tilhører premiumklassen), men produceret af den tjekkiske virksomhed Brit Pet Food. Produceret mad flere linjer, hvoraf nogen tager højde for egenskaberne hos en bestemt kategori hunde (alder, størrelse, særlige krav osv.). Under hensyntagen til den europæiske oprettelse og superpræmieklassen skal foderet være godt, men lad os tjekke det ved at undersøge sammensætningen lidt.

Caucasian Shepherd Dog cnfylfhns

Da den lokale dyrehandel denne mad, vi ikke kunne finde, til at se på dens struktur, vi besøgte den officielle web-site foder og Brit www.brit-petfood.com/ru/ valgt til udførelseseksempel til hvalpe af alle racer. Så lad os tage et kig på sammensætningen af ​​Brit Care for Puppy All Breed-varianten:

Moskvas vagthund og tyske hyrde

For det første mel af lam, kan du bruge din brød, der er et spørgsmål om kød (lam, fordi lam henvise specifikt), men som sådan afklaring ikke er muligt det er ikke kun kødet. I andre sager, selv om denne mel bruges og biprodukter (hjerte, lever, etc.), så intet forkert i dette, de er også nyttige. Men i den anden ingrediens er det allerede angivet, at melet er specifikt fra kød, men det er ikke klart fra hvilken bestemt fugl. Det tredje sted i fig.

Cane Corso forum af natur

Specifikt er de første tre komponenter danner en bund af foderet, samt i første felt kødingredienser kan være sikker på, at den angivne 32% af animalsk protein, og ikke fra nogen majs (som i tilfældet med billige foder økonomi klasse). Når vi går videre i sammensætningen, ser vi ingredienserne ansvarlige for tilstedeværelsen i brystet af vitaminer, mineraler og andre væsentlige stoffer.
coursing basenji

pekinese blandet med puddel

  • en stor procentdel af kødingredienser;
  • vitaminer, mineraler, andre nyttige elementer;
  • der er ingen kunstige smagsadditiver;
  • der er ingen kemiske konserveringsmidler (tocopheroler er faktisk vitamin E);
  • tilstrækkeligt lave omkostninger (under mange analoger).
  • ikke fuldstændig "gennemsigtighed" af sammensætningen (det angiver ikke hvilket fjerkrækød, procentdel af de første ingredienser);
  • Der er ikke i alle dyrebutikker (men uden de problemer, du kan få på internettet).

hvis akita har bagben med ixom hvad betyder det

Anmeldelse af Brit Care for hunde. skriver Alice. Da den lille beagle dukkede op i huset, valgte vi i lang tid end at fodre det. Endelig valgte de en god mad, men det viste sig at hunden er allergisk over for kylling, og den er til stede i mange fødder. Veterinæren råde os til at prøve Brit Care All Breed Salmon Kartoffel, vi kiggede tæt og købt. Laks er det første sted i sammensætningen, da det skal være i god mad (første kød, så resten).

Collie Natasha Lapynin

Foderforbruget er ret demokratisk, nu med en vægt på 16 kg, tager det mindre end 200 gram om dagen, det vil sige en stor pakke på 12 kg er nok i mere end to måneder. Granuler af mellemstore foder, beagle kan nemt klare dem. Generelt evalueringen af ​​foder 5 ud af 5! Det eneste, jeg ikke kan lide lugten, kan jeg ikke lide duften af ​​fisk. Det er også dårligt, at der i vores by er kun mad i en vetaptek, men hvis jeg tager noget på internettet.

tysk spitz i billeder

Om mad til hunde Brit Kare minder om Ulyana fra Moskva. God eftermiddag. Min hund spiste næsten hele sit liv Acana. men på grund af chrode af stigende priser måtte se efter en billigere mulighed. På udkig efter en passende, huskede hun, at da Simba stadig var en hvalp, fodrede opdrætteren ham med Brit mad. I sammensætningen kunne jeg kun lide Brit Care, og Brit Premium er værre. Jeg besluttede at tage en kilo taske Brit Care Venison Kartoffel.

Sammenlignet med fødevaren Acana, i Brit Care er protein og fedtindhold lavere, men foderet er også ikke-kornigt. Den indeholder heller ikke oksekød, svinekød, soja og andre ikke-fødevareprodukter. Fodringshastigheden for min dachshund er 113 gram pr. Dag, lidt, hvilket betyder at maden er tilfredsstillende. Jeg vil ikke sige, at maden er ideel, men det er godt og til en overkommelig pris er nu lidt over tusind rubler per kilo.

chihuahua i tomsk og novosibirsk

I betragtning af, at omkring mad til hunde Brit Kare anmeldelser overvejende positive, og sammensætningen af ​​fødevarer er temmelig godt, stedet "Giv pote" sikkert anbefale det at være den vigtigste mad til dit kæledyr. Men hvis det er muligt at bedre købe hundemad til holistisk. og hvis Brit Care er for dyrt for dig, skal du være opmærksom på tysk mad Bosch.

forskel mellem en pug og en fransk bulldog

  • Tørret mad Brit Care 1 kg omkring 390-420 rubler (115-230 UAH);
  • Tørret mad Brit Care 3 kg omkring 1065-1155 rubler (320-360 UAH);
  • Tørret mad Brit Care 7,5 kg ca. 2550 rubler (750 UAH);
  • Tørret mad Brit Care 12 kg omkring 3525-4350 rubler (1160-1550 UAH).
  • Dukes Farm hundemad (sammensætning, anmeldelser, pris)
  • Eucanuba feed til hunde anmeldelser (super premium klasse)
  • Tør hundemad Granddorf (anmeldelse af kompositionen, anmeldelser)

På siderne på vores hjemmeside finder du information om racer af hunde, behandling af sygdomme, anbefalinger til pleje, anmeldelser af færdige feeds og anmeldelser om dem, samt mange andre lige så nyttige og interessante!

Yorkshire Terrier Yoshkar Ola


  • chif lord tysk miniature pomeranian Hundemad "For en ven": anmeldelser og gennemgang af sammensætningen

  • Feeding og omsorg for at Terrier Feed Dog Ubalance: anmeldelser og gennemgang af sammensætningen

  • fra Minsk billig chihuahua eller som gave Hundemad til hunde Savarra: anmeldelser og gennemgang af sammensætningen

  • shih tzu postkort Grandorf hundemad: anmeldelser og gennemgang af sammensætningen

Fed Brit Care for hvalpe af små racer, før denne Acana og naturalka (oftest kød). På Akane blev hunden hyperaktiv :), så besluttede at prøve et andet foder. Den første ting, der ikke kunne lide duften efter åbningen, så tæt på sammensætningen af ​​naturlige smagsstoffer.

Terrier til avl i Arkhangelsk regionen

Som en del af 45% af kødmel af lam, 30% ris, såsom let fordøjelige fødevarer, men vil i høj grad øge mængden af ​​afføring (uden diarré), meget større end naturalke og Akane, har jeg spørgsmål til de respektive sammensætninger blev skrevet. Til hunden spiste, portioner skulle øges. Gasser hver gang efter at have givet foder, før der var nej. Uld i to uger er blevet mærkbart værre. Resteret en halv kilo pakke, men vi bliver ikke færdige med at spise.

Pekingese pleje

Velkommen! Vi har sådan situation: Spis Organics med lam og ris (jeg har en mops ham 9 måneder), men det blev en masse gasser udviklet sig fra tarmen (Tænk oversætte, hvad fødevareallergi til kylling rådgive Tak?.

yorkshire terrier når parring

Se oversigtsafsnittet. Hvis foderet har modtaget mindst fire stjerner og er tilgængeligt i din by, kan du prøve. Naturligvis indstillinger uden kylling)

feed Birt. hvem kan fortælle, hvilken slags mad det er, og hvilken slags mad er det?

købte en tørfoder BIRT til sin french.buldog. fortæl mig, det er en god mad, og om det er værd at give det til dit kæledyr overhovedet.

Jeg undskylder =) Det korrekte navn er BRIT premium

Så vidt jeg ved, er denne mad ikke det første år på markedet. Hvem er tilfreds, hvem er ikke meget glad. Jeg er så generelt hengiven til at fodre kun naturlig mad og ikke tørre mad. Nogle har ingen ændringer i udseende og velbefindende hos hunde, andre - uld er ikke meget. Feed, og der ser, hvad og hvordan, engang allerede købt. Men for mig, sandheden, københavnen købte på en eller anden måde og fodret i tre måneder. Den dårlige sagde ikke noget. Sagde at fødevaren som foder. Ved naboen spiste boksen.

Jeg fortalte dig i en personlig - men måske vil en anden komme til nytte. Jeg kaldte ejeren af ​​en amerikansk bulldog, hun passede ikke denne mad. Klag generelt om, at proteinet fordøjes dårligt.

På den anden side er du allerede begyndt at fodre. Det sker individuelt, at hunden er egnet. Og tjekkere er ikke de værste producenter i verden.

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

og sælgeren hævdede at det var polsk mad.

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

Min hund er nu på den høje Brit hypoallergenic, i flere måneder nu. Det er faktisk gjort i den tjekkiske republik, som for eksempel passer mig. For alle er dette bedre end det mere kendte mærke, men produceret i vores land. Han nærede os denne feed godt, han blev overført fra Akana hypoallergenic. Sammensætningen er ens, men selvfølgelig er Akane rigere og bedre end sammensætningen, men Brith er ganske intet. Prisen er meget lavere. Ingen ændringer til værre for min hund kan ikke se, ullen er fint, fordøjelsen er normal. Og hun er følsom over for mad, allergisk. Jeg konkluderer, at maden ikke er dårlig. Han anbefalede også min ven en dyrlæge, som en succesfuld feed til pris / kvalitet ratio.

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

Min hund kunne ikke lide maden, hun nægtede at spise den, selv når hun dampede den og gned den i kartoffelmos. Selv når blandet med Royal Canin, så valgte Royal hun, og Brit i nogen. Brit er meget billigere, hvis du tager en stor pakke. Sygeplejersken fodrede sin shar pei, han spiste normalt, der var ingen problemer. Kommuneret med venner, de forsøgte også at give det til deres hunde - anmeldelser er ikke unikke, ikke alle hunde spiser det med glæde.

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

På mig spiste labradoren Brit Kara omkring 6 måneder og er stærkt blevet tynd, på Brith Premium har givet allergi. Også min veninde labradorsha er blevet tynd. Så ændrede stolen meget. Generelt forlod vi ham, skuffet.

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

Og vi kan virkelig godt lide det. Kun vi er en superpremium (Brit Care). Jeg er enig i, at det optimale pris / kvalitetsforhold, og det gælder præmien. Af sammensætning til en sådan pris er meget lige anstændigt. Faktummet, der nærmede sig / ikke passer - meget individuelt, du skal prøve det.

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

Jeg forsøger ikke at fodre min hund med tør mad, men nogle gange må jeg. Vi havde også denne mad, min hund startede en slags allergi. Herren opkastede, fattige, da kunne han ikke blive fuld. Så jeg råder ikke.

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

God tid på dagen! Vi sad lang tid på brækket af Brit Car (super premium class) og når vi forsøgte den sædvanlige Brit
Det skal bemærkes, maden er helt anderledes, selv udseendet af granulat, hvis Brit bil vi gik med et brag, bare Brit hun har nægtet det samme. Og hvad skød i mig selv uden appetit, så forårsagede hunden et ret voldeligt gasangreb. Som følge heraf blev hele tasken givet til OZZH. Maden fordele kan skrives, at det er relativt billigt - 15 kg er 1800 (på værd mindst et halvt år siden), og selv om valget mellem mærker af "Stamtavle" og "Chappy", Brit er absolut bedre. Skadeligt intet crammed, men også nyttigt lille. Billige og vred.
Brit Car til hvalpe store første par måneder spiste med glæde, så uden appetit. Men der var ingen problemer med fordøjelsen, også allergiske reaktioner, uld og øjne er OK, udbyttet er gennemsnitligt. Akana virkelig lide det en masse mere, men det er gået fra skæl (eller bare ottrimngovali mislykket, men pigen blev ridset uge). Brit Kar Adult Large Breed har blankt afvist (han eller hun er dybt frastødende og stadig føler en hvalp). Jeg var også nødt til at give 3 kg posen til OZZH. Mens picking up den nye mad sad på grød med stuvet kød (med et lille barn i sine arme ikke har tid til at rode rundt med råt kød), men efter min mening alt for meget sværere uge, begyndte igen et problem med luft i maven og afføring, og generelt sådanne fødevarer var en nødvendig foranstaltning, jeg tror at den tørre stadig er afbalanceret. Nu prøver vi GO! - Hun er ikke begejstret, hun kræver stadig gryderet, men jeg er ikke flittig. Jeg ved ikke, hvor længe jeg har haft nok.

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

Vi prøvede premium Brit S. Vi gjorde alt. Der var ingen poboks. Alle granuler af en r-ra, lugten af ​​naturlige og ikke skævt!

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

Dette er tjekkisk mad med en godt udtalt sammensætning. Allerede omkring et år på det, tvivlede de først ved at skifte til ham fra proplanen, som han stoppede for at arrangere til en pris.
Vi er meget trætte.
1) Egnet til en hund (med forbehold om, at vi i princippet har en løs halvefamilie med fri gang i lokalområdet).
2) prisen.
3) Solgt i Auchan, så gider ikke med levering fra online butikker eller en tur specielt til foder til dyrebutikken.
Jeg tror, ​​at hvis fødevaren er egnet til en bestemt hund, får ejerne en heldig billet.

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

Min hund fanger brit premium mad forgæves. Jeg købte den dyre Pro Plan før, så hunden nægtede at give op. Lugten af ​​brændt noget i proplanen var stærkt følt. Og Brit derimod lugter meget naturligt. På den fysiske og følelsesmæssige tilstand af hunden har Brit ikke påvirket det værste, hvilket glæder sig. Jeg har fodret dem i 4 måneder.

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

Fremragende mad til næsten alle typer af hunde, tog bekendt for dit kæledyr - Brit Kara lam og ris, som blev skabt specielt til store hunderacer, var meget velsmagende måltid på virkeligheden, ikke kun for hunde, men for mennesker. En vens hund spiser denne mad med glæde. Da jeg kom hjem, lærte jeg om dette feed og indså, at firmaet er pålideligt og produktionen foregår på pålidelige betingelser. Maden er velsmagende med en masse nyttige stoffer, som er egnet til næsten alle typer af hunde, det vigtigste træk ved dette foder - dens kvalitet, det er i en højde, så du trygt kan købe mad, vil hunden tak for sådan en velsmagende gave.

Chow Chow og selskab

Navigationsmenu

Brugerhenvisninger

Brugeroplysninger

Meddelelser 1 side 20 af 23

Share102-04-2014 23:16:43

  • Forfatter: Witch
  • administrator
  • Beliggenhed: Leningrad Region
  • Registreret den: 15-01-2010
  • Indlæg: 0 Medlemmer:
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 50 [1967-11-19]
  • Mine kæledyr: Chau-chau Chiffa, Beetle og Jacey; CAO Barsik. Og 2 spande af katte.
  • Sidste besøg:
    I dag 20:44:43

Der er også en tjekkisk Brit. Også ligesom de gennemsnitlige priser og folk ros.

Share202-04-2014 23:18:16

  • Forfatter: Witch
  • administrator
  • Beliggenhed: Leningrad Region
  • Registreret den: 15-01-2010
  • Indlæg: 0 Medlemmer:
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 50 [1967-11-19]
  • Mine kæledyr: Chau-chau Chiffa, Beetle og Jacey; CAO Barsik. Og 2 spande af katte.
  • Sidste besøg:
    I dag 20:44:43

Brit Adult Large Breed - mad til voksne hunde af store racer fra 2 til 7 år 15 kg, pris - 1650 rubler (1 kg - 110 rubler).

Proteiner 23%, fedtstoffer 9%
forbrug 25 kg - 260, 50 - 430
Indeholder glucosoamin og chondroitin til sund brusk
INGREDIENSER:
kyllingekød, slagteaffald fra fjerkræ (min. 30%), ris, majs, hvede, papirmasse majroe, gær, fjerkræ fedt, lakseolie, mineraler, DL-methionin, L-lysin pentahydrat, kobber, vitamin A, vitamin D3, E-vitamin

Brit Care Adult Large Breed - mad til hunde af store racer 12 kg, pris - 2348,8 rubler (1 kg - 195 rubler)

Proteiner 25%, fedtstoffer 13%
forbrug på 25 kg - 220, 50 kg - 380
INGREDIENSER:
Lam, kylling, ris, kyllingefedt (konserveret med tocopheroler), lakseolie, naturlig aroma, risklidolie, Tørret roeaffald, ølgær, tørrede ægprodukter, Uddrag af Yucca schidigera, tørrede æbler, mineraler, Glyukozoamin hydrochlorid, chondroitinsulfat, DL methionin, L-lysin, mannan oligosaccharid, fructo-oligosaccharider, kobbersulfat Pentogidrat, niacin, calciumpantothenat, folsyre, cholinchlorid, biotin, vitamin A, vitamin D3, vitamin E.

Share301-11-2014 10:03:32

  • Forfatter: Witch
  • administrator
  • Beliggenhed: Leningrad Region
  • Registreret den: 15-01-2010
  • Indlæg: 0 Medlemmer:
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 50 [1967-11-19]
  • Mine kæledyr: Chau-chau Chiffa, Beetle og Jacey; CAO Barsik. Og 2 spande af katte.
  • Sidste besøg:
    I dag 20:44:43

Og jeg forkælet mine hunde) De var fra mig altomfattende og uhøjtidelige, de skjorter, der giver. Og her. Hun fodrede Choyce, derefter Bento, en lille Akana. Plus hver dag, titbitovyskie lækker og "Delikatesser". Men pengene løb, købte Brit. 2 dage en hund med magre muzzles sørger over hele skåle. De spiser ikke det. Alle fire chow. One Barsik bryder alt i træk - alt er nyttigt, at det kom ind i munden. Kashu, Brit, Prodatyur. Ja, mindst et måltid, hvis bare lidt mere!))
Og Storbritannien har 5 poser! Jeg købte det i en måned, der er ingen andre muligheder.

Og med Storbritannien er udstødningen ikke lille, og foderhastighederne er højere for dem end for Propak.

Forplantningshastigheden for en hund er 25-30 kg - 250-290 gr
hos Brita - på samme hund - 220 - 260 gr

så det er ikke mere end en norm, så) Og udgangen på det hos os, i det mindste omtrent som på Akane, dvs. mindre end på prop.

For os er det for tidligt at tale om at forlade. Vi ville skulle fastlægge spørgsmålet om indgangen. Den tredje dag er gået, hundene giver ikke op. Og nu køber jeg dem ikke noget velsmagende at blande. Jeg håber næste uges fremskridt vil give - jeg vil købe Akana, måske vil blandingen være enig.
Og trods alt er den angivne sammensætning af Brit bedre end Propaks! Men hundene forlod alle rester af Propaka liggende rundt i hjørnerne, de tog ud, selv de små tog det op og forklarede mig, at her er de klar og i skåle - for ingenting!

Share401-11-2014 10:09:38

  • Forfatter: Witch
  • administrator
  • Beliggenhed: Leningrad Region
  • Registreret den: 15-01-2010
  • Indlæg: 0 Medlemmer:
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 50 [1967-11-19]
  • Mine kæledyr: Chau-chau Chiffa, Beetle og Jacey; CAO Barsik. Og 2 spande af katte.
  • Sidste besøg:
    I dag 20:44:43

Sophia, og hvis emballagen af ​​kyllingekæmper køber og koger, og så finhak og bland i mad? Eller oksekød lever - nøjagtig samme ordning? Nå, det er hvis der ikke er allergi. Og disse slagteaffaldsprodukter er ikke så dyre. Og hvis de er finskårne (ja, frostligt forstår jeg), så kan du strække pakken til flere feedings, indtil det er muligt for Akan at købe.
PySy. Jeg foreslår fra personlig erfaring - jeg har Kira også, en tom Brit Care spiser ikke, så jeg er her med disse "danse med tamburiner" fodrer det med denne mad i fjerde år. I den sidste uge havde hun kogt sit kyllingelår, og han havde tilbragt fem dage. Så blev hun en mad med tilføjelse af hamster - det er det, en magisk kylling gør

Intet, i 3 dage satte de sig over skåle i sorg, i dag er fødevaren formindsket om morgenen: sult er ikke en tante. Men selvfølgelig vil jeg ikke tage mere af Brit.

Så jeg vil ikke købe det, vi får 4 kg og tilbage til Pro Pack.

Du har 4 kg. Og vi har 80! Nå vil jeg smide 20 datters Muscovite (måske vil spise), og jeg vil lede efter økonomi for at købe Propak for chow. Og Brit, langsomt, fodrer Barsik, god han er enig))

Vi har fundet en bivirkning ved at tage mad fra Brit-gas dannelse, og jo mere vi spiser det, jo oftere begynder dette fænomen at forekomme i vores land. Det er godt, at der stadig er meget Pro-pakke på balkonen.

Jeg læser her dine anmeldelser om Britas mad, og jeg kan ikke forstå, hvad slags Brit taler om Brit Brun?
Vi har spist denne mad (Brit Care) i næsten 2 år nu. Der er med stor glæde, ingen problemer og klager. Men anden mad spiser ikke, arrangerer også en strejke.
Da vi tog Santika, spiste han hos opdrætteren RK. Jeg besluttede at overføre det til et andet foder og valgte Brit Cary, fordi i hæken til hvalpe var der glucose og chondroitin. Det var en mad til hvalpe af store racer. Da det var på tide at skifte til voksen hundemad, forsøgte jeg at skifte til andre feeds, men han spiste ikke noget, bare en fuld skål kunne stå i dagevis. Så vi satte os på Brit Care Adult Medium Breed Lamb Ris mad til voksne hunde af mellemstore racer med lam og ris).
Det forekommer mig, at hunde, som mennesker, udvikler en vane med at spise bestemte fødevarer. Derfor, når de forsøges at overføre til et andet foder, slår de strejker ud. En anden ting er, når maden ikke er egnet. Her vil du ikke spørge din hunds mening og smag.

Share501-11-2014 10:13:35

  • Forfatter: Witch
  • administrator
  • Beliggenhed: Leningrad Region
  • Registreret den: 15-01-2010
  • Indlæg: 0 Medlemmer:
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 50 [1967-11-19]
  • Mine kæledyr: Chau-chau Chiffa, Beetle og Jacey; CAO Barsik. Og 2 spande af katte.
  • Sidste besøg:
    I dag 20:44:43

Ja, om ham, slags)))
Vi spiser også det, ingen gasgenerering, ingen afvisning af mad overholdes. Spiser med glæde, granulat krupnenkie, praktisk. Afføringen er normal. Det eneste der gør mig lidt streng i agteren er zapah, nogle er han ikke særlig behagelig. Katte spiser også godt, men der er ulemper: de spiser meget, og den yngre har en smertefuld stor vej ud af det. En zapah og en kat er - ulækkert (

Jeg kan ikke sige, at jeg spiser meget, selv tværtimod. Og udgangen er ikke stor. Så jeg kan ikke nævne nogen klager.
Lugten er ja, en smule specifik, men lad være med at spise en gang med at spise med glæde.

Duc, Eva også spiser, så han revner bag hans ører. Alt som det skal være en skål tømmes om 3 minutter og slikkes til glans (jeg tilføjer også kefir). Men udstødningen fra det bliver vi ikke syge))) og nu er gassen gået. Og hun kan godt lide Brit Boa.)) Pelsen er fløjl, hvalpen er aktiv.)))

Jeg har Brit Premium til hunde af store racer. Sammensætningen er erklæret ret anstændig, ikke værre end Propaka:

kylling (40%), ris, majs, hvede, kyllingefedt (konserveret med blandede tocopheroler), lakseolie, ølgær, smagsstoffer, tørrede æbler, mineraler, ekstrakter af urter og frugter (300 mg / kg), glucosaminhydrochlorid ( 260 mg / kg) og chondroitinsulfat (160 mg / kg) mananooligosaharidy (150 mg / kg), fructooligosaccharider (100 mg / kg), yucca schidigera ekstrakt (80 mg / kg), den organiske E4 kobber, organisk E6 zink, organisk selen.

Men. Det stinker frygteligt, hans hunde vil ikke spise, men de skal, fordi der er intet andet. Og "gas" de er fra dette Storbritannien - rædsel! Generelt var Trio's måltid bedre. Jeg søger frantisk penge for at købe Propack. Jeg håber det. i de kommende dage finder jeg.

Så det var her "hunden rystede"! Derfor spiser de ikke det. Jeg engang købte Kira Brit Premium - sobaShka ​​forsøgte at spise det, shlopotal den første dag i fordøjelsesbesvær + gas (nej, ikke -. GAZYYYY), hvorefter posen blev sikkert fastgjort kuratoriske hunde.

Forresten købte jeg Brit Brød flere gange med en kalkun. Han er lidt dyrere end den med et lam, men Kira vævede det til begge kinder, hun kunne godt lide ham meget. Vi forsøgte også Brits Kare venison / kartofler og Brit Kara med laks. Med venison gik det godt, og fisken så forfærdeligt stank, at jeg også måtte "lægge det i gode hænder". Men på samme tid på herskerens britiske kars stern var afføringen normal, og der var absolut ingen gasser, ulden var skinnende, øjnene flød ikke.

Og Brit Car behøver mig ikke. Denne Brit blev købt på grund af mangel på penge og højere priser på foder. Jeg ledte efter lidt billigere mad end Propac. Ifølge Storbritannien er anmeldelserne gode, sammensætningen er meget god, så jeg tog det. Men selv efter ordren fandt jeg ud af, at sammensætningen af ​​Brit Premium til store hunde har 2 muligheder, og den anden er ikke engang en god en. Men poserne ankom, de angav den sammensætning, der var nødvendig. Og faktisk har jeg stærkt en mistanke om, at sammensætningen ikke er den samme.

Share601-11-2014 10:24:18

  • Forfatter: Witch
  • administrator
  • Beliggenhed: Leningrad Region
  • Registreret den: 15-01-2010
  • Indlæg: 0 Medlemmer:
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 50 [1967-11-19]
  • Mine kæledyr: Chau-chau Chiffa, Beetle og Jacey; CAO Barsik. Og 2 spande af katte.
  • Sidste besøg:
    I dag 20:44:43

Mens det, ja, lort, sæk Brita. 18 kg. Jeg åbner den næste, 15 kg, og der er forskellige pellets form. Jeg sammenligner sammensætningen på begge poser, og han, lad os sige, ikke ligefrem ord for ord er identisk. Uanset om der er tale om oversættelse eller noget andet. Og generelt, med sammensætningen af ​​Brit Premium for store hunde af mærkværdighed observeres. Allerede i denne tråd skrev 2 forskellige kompositioner, en Trizzelka, den anden I. Og alligevel er der en tredjedel! Alt dette skaber ikke tillid.
Mine hunde tilpasset til brystet. Sandt var der engang, da de meget skræmte mig: gas, kvalme og sløvhed. Nu er alt dette gået. Udstødningen er dog stor. Og hundene er på samme tid sultne! Barsik Brit spiser normalt, men hvis Propack (for ikke at nævne Akane og valg), det er din doppaek - kanin - kunne have et par dage, så han er barbering bogstaveligt kastede sig på en anden kanin, og spiste det hele i en halv time.

Share701-11-2014 12:15:37

  • Forfatter: Магарыч
  • Redaktør
  • Registreret: 30-04-2010
  • Indlæg: 0 Medlemmer:
  • Køn: Kvinde
  • Alder: 41 år [1976-09-27]
  • Mine kæledyr :: Kæledyr: Chavez Zhorikovich, Nitka Lyudmilovna, Gavrila Tæt, Matryona-edrena Shustra
  • Sidste besøg:
    I dag 17:05:06

og hos mig spiser Chava flittigt fra en skål af Brit Car, omhyggeligt at adskille fra andre foderstoffer.

Mad til Brit og Cat: egenskaber og anmeldelser

Det indenlandske marked for færdige foder til katte og hunde bliver konstant genopfyldt med nye mærker. En af dem er Brit (Tjekkiet). Fødevarer til katte og hunde af dette mærke er af høj kvalitet og relativt overkommelig pris. Også mad fra Brit har en bred vifte, som du kan tilfredsstille kravene til endda capricious dyr og kæledyr med særlige behov.

Nedenfor betragter vi de vigtigste funktioner i Brit feed til katte og hunde, og læser også anmeldelser fra både købere og dyrlæger om dem.

Oversigt over mad Brit

Fremstillingen af ​​britisk mad til katte og hunde bruger moderne udstyr, og komponenterne i produkterne indeholder ikke GMO'er og andre skadelige tilsætningsstoffer.

Brit mad produceres i tør og våd form. Der er også specielle typer af produkter:

  • til små dyr;
  • de ældre;
  • steriliseres;
  • dyr med hår og hårproblemer;
  • katte og hunde med overskydende vægt
  • dyr med fordøjelsesproblemer
  • gravide katte og hunde;
  • allergivenlige produkter.

Anmeldelser om mad fra Brit viser, at de er glade for at spise selv de dyr, der nægter anden mad eller dårligt fordøjer det og ikke har nogen problemer. I de fleste anmeldelser er produkterne af dette mærke positive.

Også alle Brit Care produkter er beriget med mikroelementer og vitaminer, der er nyttige til dyr.

Foderegenskaber til hunde

For hunde er der to linjer med feeds:

Den første linje er tørfoder baseret på lamkød. Den indeholder også følgende komponenter:

I produktionen er der ingen allergener, så det er egnet til fodring af hunde af forskellige racer.

Den anden kategori er noget dyrere, men den er mere lækker, mere nyttig og indeholder specielle ingredienser. Anmeldelser af denne Brite-linje til hunde er for det meste positive, og ejerne af dyrene er meget glade. Brit Premium indeholder majs og hvede samt mel og tørret kød.

Der er underarter af foder til unge dyr, aktive hunde, og de sorteres afhængigt af dyrets størrelse.

Brit Care for katte og dets komponenter

Nogle anmeldelser af kattefarven af ​​mærket Brit viser, at selv om de også er opdelt i to serier (Care and Premium), er den første sort stadig bedre end den anden. Men disse er kun private meninger, og det er ikke alle, der kan være enige i dette.

Lad os analysere sammensætningen af ​​Brit feed til katte, uanset hvilke dyr den er beregnet til og vil finde ud af, hvor god denne mad er til dit kæledyr. Mange ingredienser i foderet til katte er også i hundemad, deres egenskaber er identiske.

Kød til Brit feed anvendes dehydreret (dehydreret). På trods af at den behandles på denne måde, bevarer den stadig sine smagegenskaber og indeholder så meget protein som det friske produkt. Det er imidlertid ikke kendt, hvilken slags kød der er indeholdt i agterstikken, det kan være som en malet filet og partikler af hud og knogler. Der er typer af feeds hvor der er skrevet, at de er lavet af fileter. En anden ingrediens i Brit Food er kødbaseret mel.

Kulhydrater og fedtstoffer

I kosten af ​​Brit for katte er sammensætningen af ​​kulhydrater som følger:

  • ris klid;
  • ris;
  • kartoffelmel;
  • tørrede kartofler.

Alle disse ingredienser forårsager ikke allergiske reaktioner hos katte, og kartofler er en kilde til vitaminer og andre næringsstoffer.

Fedtbestanddel

Fedtstoffer i føde af Brit er kilder til omega- og linolsyre. Til produktion anvendes:

Alle er af høj kvalitet og beriger dyrets ration.

Tilsætningsstoffer i Brit Care for katte

Hver ingrediens i Briths mad har sit formål:

  • sukkerroer forbedrer dyrets afføring;
  • Glucosamin - for fælles sundhed;
  • bryggers gær - en kilde til vitamin B;
  • Kyllingelever forbedrer smag af produktet uden brug af skadelige tilsætningsstoffer;
  • Tørrede æbler indeholder pektin og vitaminer;
  • præbiotika øger modstanden af ​​dyrets organisme for bakterier og vira;
  • plantain, havtorn og andre urte ingredienser har medicinske egenskaber.

Sammensætningen af ​​foder til katte Brit flere gange ændret til det bedre. Så for nylig blev majs fjernet fra det, hvilket kunne forårsage allergi såvel som valerian, hvilket får dyret til at blive afhængige af produktet. Således kan vi konkludere, at producenterne omhyggeligt studerer tilbagemeldinger fra deres kunder og tager dem i betragtning, når de forbedrer deres produkter.

Ifølge analysen overstiger niveauet af proteiner og fedtstoffer i Brits kost ikke de tilladte standarder, de er afbalanceret og godt absorberet af dyr.

Anmeldelser af dyrlæger om mad fra Brit

Specialister taler meget godt om Brit feeds til hunde og katte og anbefaler ofte ejere at fodre deres kæledyr med dem. Dyrlægerne konstaterede også følgende fordele ved disse feeds:

  • godt valg;
  • tilgængelighed af ikke kun tørre produkter, men også dåse;
  • brug af frisk og naturlig kød;
  • pris tilgængelighed;
  • produktet bidrager til at forbedre dyrets sundhed.

Takket være sammensætningen er feederne af Brit nyttige til hunde og katte, mens de har fremragende smag.

mangler

Eksperter bemærker også nogle ulemper ved dette mærkes produkter:

  • i nogle stillinger er majs til stede (især i hundemad), hvilket er meget vanskeligt at fordøje produktet;
  • ølgær, og endda forbedre kvaliteten af ​​dyrets pels kan forårsage allergi, opkastning og diarré i en kat eller hund.

En anden ulempe, som blev korrigeret af producenterne, er tilgængeligheden af ​​valerian i kattefoder. Mange af denne grund anbefalede ikke denne mad, så den ikke forårsager afhængighed af katten. Imidlertid revurderede virksomheden behovet for tilstedeværelsen af ​​denne ingrediens i sammensætningen og besluttede at slette den.

Kundeanmeldelser

Så vi regnede med sammensætningen af ​​Brit feeds til hunde og katte og lærte også, hvad specialister tænker på det. Nedenfor skal vi læse anmeldelser af almindelige købere, der købte dette produkt til deres kæledyr.

Attraktive emballager, sammensætningen er også vidunderlig og til prisen også. Der er dog et punkt - Brit kan lide ikke alle katte. Dette er så vidt som tilbagemeldinger om det er fra mine kat-venner.

Min kat havde længe problemer i maven, og det var umuligt at fodre det, alt kom ud. Og Britens mad var den eneste, der nærmede sig ham. Katten spiser normalt og hans stol normaliseres i løbet af denne tid.

Også ønsket, at der er en aminosyre i sammensætningen af ​​foderet, som er i stand til at beskæftige sig med herpes virus hos katte, som er meget vanskelige at helbrede.

Mad fra Brit er ikke den første, vi giver til vores kat. Først prøvede Royal Kanin, derefter Akan, og nu begyndte de at købe Brit. Vi søgte efter at prisen var acceptabel, og sammensætningen var mere eller mindre naturlig. Jeg valgte mad uden hvede, majs og soja. Hvad glæder dig - dyret går ikke i vægt, der er ingen problemer med afføring og fordøjelse, frakken er smuk.

Granuler er runde i størrelse, lille, jeg køber en pakke på 2 kg. Det er nok i omkring et par måneder, katten kan lide.

Jeg køber en Brit mad til mit kæledyr med kylling og ris. Sammensætningen er god, han kan lide meget, og prisen er også ret acceptabel. Den eneste ulempe er, at jeg altid kan finde dette produkt i butikken.

Begyndte at købe Brit fra det øjeblik, hvor det var udseende, på trods af at der næsten ikke var nogen anmeldelser om det først. Først købte jeg en lille pakke, men nu køber jeg altid med en margen.

Der er også en lille nuance: det er nødvendigt at fodre mad i skålen 3-4 gange om dagen. Dyret kan ikke lide det, når maden ligger i lang tid, er det nødvendigt at "opdatere".

Anmeldelser fra eksperter og ejere af katte og hunde om mad af mærket Brit er anderledes. De fleste af dem koger imidlertid ned til, at produkterne har et naturligt grundlag og nyttige komponenter. Selvfølgelig kan den ikke nærme alle dyr, men producenter forsøger at glæde selv de mest kedelige kæledyr i denne henseende.

Feed brit for hunde og katte: En beskrivelse af komponenterne i produkterne fra Brit anmeldelser af dyrlæger og ejere

Brit for hunde

I Brit feeds er der to foderområder: Brit Premium (premium) og Brit Care (super premium). I den første linjers Brit Premium - grundlaget for foderkylling op til 40-45% i det allergivenlige lam 31% - hvilket taler for denne producent. Da selv mange kendte mærker i sammensætningen af ​​foderet er ikke altid kødet ingrediens №1.

Hele linjen er opdelt i størrelse og alder karakteristika af hunde. Der er foder til dyr med særlige behov: aktiv (Brit Sport), for overvægtige hunde (Light) Allergivenlig (lam og ris), for at få hvalpene op til 3 måneder og de ynglende hunner (Pappy).

I Brit Care-linjen (super premium) - er hypoallergen på grund af det begrænsede antal ingredienser. En kilde til levende protein (uden kylling - lam eller laks) og en kilde til kulhydratrisiko eller kartofler. Kødingredienser i Brit Care op til 45%.

(Feed indeholder ikke kylling, for dem, der er allergiske over for kylling) - en kødmel af lam, vildt, kanin, and, laks og sild. Brit Care er opdelt i lam / ris og laks / kartoffelfoder - også divideret med hundens størrelse og alder.

En speciel serie af Brit Care peredstavlena feeds ativnost hunde (And / ris), med en følsom fordøjelse (Vildt / Kartofler), til hunde med hårlængde (laks / sild), til hunde med overvægt (Kanin / Ris) Jeg er i min veterinær praksis Jeg anbefaler Brit mad som en sund kost.

2018.01.23 kl. 12:16 skrev: Irina Selivanova (Dyrlæge)

Alle Brit madvarer er produceret i Europa og opfylder høje kvalitetsstandarder. I mange henseender anser jeg mad for at være universel. For det første er niveauet af protein i 80% af rationerne på niveauet 30%, det er optimalt for alle dyr. For det andet er fødevaren beriget med vitamin-mineralsk kompleks.

Dette er især nødvendige hvalpe (for korrekt skelet udvikling og funktion af nervesystemet), og senior hunde (at opretholde en normal levetid og høj aktivitet). For det tredje er der blandt indholdsstofferne samtidig chondroitin og glucosamin, der fungerer som kondroprotektorer. Leddene forbliver sunde i lang tid.

Sådan mad er nødvendig for hunde af store racer og små "skrøbelige". For det fjerde er der blandt rationerne mange ikke-kornige muligheder. Du kan give dyr og ikke være bange for udseendet af en allergisk reaktion eller problemer med fordøjelsen. Jeg gør opmærksom på, at Brit har en serie af Dog Show Champion-feeds til dyr, der deltager i udstillinger. Han hurtigt bringer udseendet tilbage til normal.

Analoger på omdrejningshastigheden af ​​andre fabrikanter gør det ikke.

2017.12.05 kl 13:06 Pavlovskaya Ekaterina Viktorovna (Dyrlæge)

I tør mad kan ikke være i sammensætningen af ​​kød. Der vil kun være mel fra kød. Under alle omstændigheder.

Hvordan vil du skubbe råkød i tørre granulater. Gdya er skrevet i kødsammensætningen - dette er et markedsføringsbevægelse. Brit er en meget anstændig mad. Prisen er kvalitet.

En Brit Premium, så generelt er prisen pr. Kilo næsten ligesom Chappi, men kvaliteten af ​​foderet og indholdet af kød er til tider højere.

Begge mine hunde fodres i lang tid kun at barbere. En buy bezzernovoy fødevarer til store racer c forøget proteinindhold (det giver en god mætning, absorberes godt og giver den nødvendige energi for hele dagen), og den anden tager Endurance til meget aktive dyr (46% fra duck for kulhydratdelen svarer til fig).

Hensigtsmæssigt granulerne i foderet svarer til størrelsen af ​​dyrene, de bider deres normale og ikke sluge hele.
Jeg har bemærket, at Brit Kea har et interessant udvalg af mad - Dog Show Champion, designet til hunde, der deltager i udstillinger. Jeg forsøgte at give det til mine hunde, kvaliteten af ​​pels og hud forbedret meget og meget hurtigt.

Alle smag er spist med appetit, hundene bliver i sidste ende ikke vant til dem og nægter ikke.

Brit har to linjer - Premium og Kea. Den anden er meget bedre i kvalitet, refererer til super-premium-klassen, så jeg køber den udelukkende. Men den første mulighed hjalp meget med overgangen fra naturlig mad til tørring, først den første mulighed, som hunden spiste lettere.

Jeg kan ikke sige, at rækken af ​​den daglige foder er meget varieret, men der er alt det nødvendige for hunde i alle aldre, størrelser og med forskellige behov. Produceret mad på Europas område, da der ikke er nogen tvivl. Kernen er kernen i kæden (desværre har fabrikanten ikke fundet det nødvendigt at angive, hvor præcis det var lavet) og mel fra fjerkrækød.

Animalske proteiner tegner sig for ca. 30%, en sådan fødevare kan betragtes som universel. Derudover er alle kostvaner beriget med et vitamin-mineralsk kompleks. Et stort plus er tilstedeværelsen af ​​glucosamin og chondroitin. De hjælper med at opretholde leddets helbred, en sådan kost er simpelthen nødvendigt for voksne dyr og hunde af store racer. Prisen på foder er lavere end for de fleste analoger.

Dette skyldes, at proteinet i det stadig er mindre end for andre fødevarer af samme klasse. Køb mad er nemt, især i onlinebutikker. Brit Kea er præsenteret i forskellige mængder, en taske i en 12 kg hund, der vejer 16 kg, er nok i gennemsnit 1,5-2 måneder, en dag efterlader ikke mere end 200 gram.

Granuler er standard, men de er meget stærke lugt af fisk. Generelt for allergikere er der mange ikke-kornige muligheder, de indeholder ikke kylling, majs og noget syntetisk.

Brith foregiver til en vis kvalitet, deres feeds er både premium og super premium. Men med en pris på mere end tusind rubler for tre kilo kan sammensætningen være meget bedre. Jeg taler om Brit Kea med et lam og ris. Sammensætningen har ikke engang kød, kun mel. En sådan sammensætning for superpremium er fuldstændig uacceptabel.

Det er en skam at i sig selv er maden god, jeg kan godt lide at der er glucosamin og kondroitin i naturen - brusk og skaller af krebsdyr, og der er ingen konserveringsmidler. Med mængden af ​​protein og fedt er også ikke dårlig situation. Men manglen på kød forkæler alvorligt indtrykket. Det er usandsynligt, at melet er lavet af naturligt kød, det griser normalt biprodukter, knogler mv. Det viser sig at der ikke er noget kød i foderet.

At betale for sådanne penge eller ej, det er op til alle at beslutte, og jeg vil lede efter noget bedre.

Det var helt ved et uheld, at jeg købte Brit brune med lam og ris til store hunde. Jeg kunne godt lide emballagen, og den store taske var til en passende pris. Jeg har en husky, dens vægt er 30 kg, så vi tilhører en stor race.

Da jeg åbnede pakken derhjemme, kunne jeg virkelig lide lugten, den var blød og behagelig, som smagen af ​​lam. Hunden spiste først, som skør. Appetit kunne blive misundelig, og efter et par dage var det fuld og igen begyndte at spise fredeligt. Hendes stol er altid fremragende.

Jeg overfeeder ikke hunden, jeg giver mad ved uret. Der er ingen mad på bordet, jeg fortynder ikke min hjemmelavede mad. Kun tørre stykker, vand og grød i konserves. Brit hældte ikke straks i skålen, blandet med den gamle mad. Først lidt, så 80%, ja, så helt.

Uldglittere, munter stemning, bevæger sig aktivt. Hunden er altid legesyg, det er værd at smide en pind eller en bold, det vil være to timer, der skal bæres uden hvile.

For min race er dette et stort plus, da i naturen trækker husky alt i munden. Alt vil slikke, bide, og et sygt problem er en ustabil stol af denne grund. Nu har vi sådanne problemer nu. I toilettet går normalt.

Min Corsa spiser tørring Brit Kea, men fra tid til anden jeg stadig forkælet pige og konserves af samme mærke, er det en af ​​de billigste vådfoder - Bank 850 g. koster kun 110-130 rubler, den dåse hund spiste med glæde.

Men jeg har indtryk af, at produktets kvalitet i de seneste år forværret, Jelly i dåser er steget, og kødet er mindre, hvis den smelte indholdet af dåsen i mikrobølgeovnen, så alle vil være en bestand, endda stykker som kød opløse, kun gulerod flåd og nogle croup.

Dette kan være praktisk for dem, der tilføje dåse grød, men jeg tror, ​​at hvis kødproduktet, så skulle det være kød, selvom jeg kan have en masse for pengene, så sidst jeg købe dyre krukker.

På Brith Kea krydsede for nylig med Brit Premium, blev forskellen i fødekvaliteten og dyrets sundhed følt med det samme.

Den første af Kea tog mad med lam, lam - en af ​​de bedste kilder til hunden af ​​protein, let at fordøje og praktisk talt ikke fremkalde allergi, er det også gælder for ris, korn indeholder komplekse kulhydrater, god kvalitet vegetabilske proteiner og fibre, reducerer niveauet af kolesterol i dyret krop.

De åbenlyse ulemper i Brit Kea's kost, jeg kan ikke se, men der er ikke i dem og eksplicit for superpræmier.

Næsten alle de madkuponer er kernen af ​​to ingredienser - lam og ris, men med nyligt genopfyldes linie 2 arter - laks + kartofler og vildt, men deres sammensætning svarer til de tidligere.

Den første ting, der fanger dit øje er, at Brit Keas mad har en meget lille sammensætning, selv i sammenligning med nogle premium mad.

Og i en serie af Super Premium er en af ​​de mest malokomponentnyh kost: en slags animalsk protein, en vegetabilsk (korn), en frugt og en lille mængde af vitaminer og sporstoffer, er procentdelen af ​​komponenterne i fødegarnlegemet ikke specificeret.

Selvfølgelig på grund af sådan en lille antal af ingredienser, der kan forårsage allergi i datafeedet er lille, men rationer med en sådan sammensætning kan ikke levere en komplet hund ernæring. Måske disse fødevarer kan passe ældre eller inaktive hunde, fordi de indeholder lidt fedt, den gennemsnitlige mængde protein og ikke forårsager vægtforøgelse hos disse dyr, men så igen, selv for disse hundemad Brit Kea er bedre at give den ekstra administration af vitaminer i kosten. For aktive hunde, og jo mere hvalpe er sammensætningen af ​​Brit Keas mad meget dårlig.

Hans hund føder Brit Dog mad fra en serie til voksne hunde af store racer med lam og ris. Fabrikanten tilbyder mange dyr linjer med forskellige behov. Alle feeds af Brit er antiallergene og tolereres godt af dyr.

Maden er beriget med specielle komponenter, som forhindrer udviklingen af ​​hjertesygdomme, gastrointestinale forstyrrelser og urolithiasis. Fødevarer er egnet til daglig ration. Sammensætningen er god. Ingredienser: lammekødmel - 38%, ris 38%, kyllingefedt, fiskeolie 2%.

Det er desuden beriget med vitaminer og mineraler, der er nødvendige for en stor hund til det normale liv. Andelen af ​​råprotein er 27%. I ethvert foder skal du være opmærksom på denne indikator, da dyr har brug for rent kød. Den daglige sats afhænger af dyrets vægt. Min hund vejer 27 kg.

Normen for foder til denne vægt er 275 gram pr. Dag. Pakningsprisen på 3 kg er 1100 rubler. Det viser sig om dagen kostprisen for feed = 100 rubler. For en sådan stor hund tror jeg, at dette ikke er nok. Det vigtigste er, at hunden føles godt. Han er aktiv, sund. Spiser foder.

Han drikker mange væsker, som det er nødvendigt, når man fodrer med tør mad.

Mangler i brystet, i øjeblikket ser jeg ikke.

Til dato producerer det tjekkiske firma Brit Pet Food, 2 forskellige klasser af mad - Brit Premium (blå emballage) og Brit White (hvid emballage). Den første tilhører klassen premiumfoder, den anden er placeret som en superpræmie, de adskiller sig og til en pris er Kare 2 gange dyrere.

Mad fra Brit Premium sælges også i næsten alle supermarkeder og hypermarkeder, og Kare kan kun købes i dyrebutikker.

Der er forskelle i sammensætning i foderet af serien Cara mere kødingredienser, vitaminer og andre kosttilskud, på den anden side, både foderet fremstillet af kød og fiskemel, og da det ikke er andet er anført, anses det, at kød og fisk formales i melet sammen med knogler, hud og inderside.

Denne ingrediens er helt acceptabel til premium feed, men ikke for super premium. Også i nogle Premium-feeds er der ikke meget nyttigt majs og hvede, og i en ganske stor mængde. Kara er baseret på ris, hvilket ikke er så slemt, men det er også en betydelig mængde.

Bezzernovye foder er kun på Brit Kare - en laks med kartofler og vildt med kartofler, det første forekommer mig den mest værdige af alle feeds af dette mærke, indeholder næsten 47% af laks i forskellige former, det har en god næringsværdi og tilstrækkelig indhold af sunde fedtstoffer Omega, hvis ikke øget indholdet af kartofler i 34%, maden kunne kaldes ideel.

Jeg har en hund af Amstaffford racen. Husdyret spiser meget, har en god appetit og sundhed. Jeg forsøger at fodre det med kvalitetsfødevarer. Indledningsvis fodret Proplanom. Nu flyttet til Brit, fordi dette er en mere økonomisk mulighed i sammenligning med den første. Når du overfører fra et feed til et andet, skal du gøre dette gradvist.

Den omtrentlige overførselsplan: Den første dag - 75% af det oprindelige feed, 25% af det nye. Den anden dag er 50% med 50% mv. I denne periode skal du overvåge dyret, så der ikke er nogen reaktioner og problemer med fordøjelsen. Hvis alt er i orden, så kan du på den 5.-6. Dag helt erstatte foderet med en ny.

Brit er i øvrigt en overkommelig mad, men dens karakteristiske træk er anti-allergifremkaldende. Ofte hørte jeg, at det passer til de dyr, hvor andre mærker fremkalder en allergisk reaktion. Vi har ingen problemer med dette. Hunden spiser normalt. Der er ingen problemer med appetit.

Fabrikanten angiver, at sammensætningen indeholder 45-50% kødingredienser. Også i sammensætningen er der majs og ris. Denne procentdel af kød indikerer en god fødekvalitet. Mange dyrere producenter angiver en mindre procentdel.

Forresten tager jeg Brit for hunde med øget aktivitet, da vi bor i et privat hus, og hunden går ofte i gården i lang tid.

Kattefoder

Katte har længe været menneskets ledsagere. Folk sætter pris på dem for deres uafhængighed og stolthed. Men disse frihedsbevidste og uafhængige skabninger har skrøbelige helbred og kræver omhyggelig behandling. Ejerne af skønheder ved, at kødets trivsel og udseende har stor betydning for kulturen.

Hvordan vælger man mad

Naturligvis er naturlig mad den mest nyttige til dyre kæledyr, men desværre er det temmelig svært at genskabe dyrets naturlige kost hjemme.

Derfor anbefaler erfarne ejere og eksperter at behandle kæledyret med færdiglavet næringsmiddelproduktion, da det er lavet efter kattens behov.

Fodermarkedet er i dag meget rigeligt. Det er ikke let at forstå dette sortiment, især til begynderindehaveren.

Først og fremmest skal du gøre dig fortrolig med sammensætningen af ​​den tilberedte mad. En kat er et rovdyr, og kød skal udgøre det meste af sin kost. Granuler og konserves, der er rige på protein, er gode til fluffy kæledyr.

Ejere ved, at deres skønheder er meget hurtige i at spise. Derfor er det vigtigt at tage hensyn til smagets præferencer ved køb af fabriksfødevarer. Hvis hun vender sin næse væk fra en kalkun, vil hun afvise fra færdige måltider på hendes grundlag.

Det vil ikke være overflødigt at konsultere en dyrlæge, der vil fortælle dig, hvilken slags mad der er bedst for et kæledyr. Mange eksperter anbefaler at købe til katte foder "Brit". Anmeldelser om dem er meget forskellige, men de fleste læger og opdrættere foretrækker at behandle deres afdelinger til dem.

Om producenten

Konserves og pellets af dette mærke er produceret af det tjekkiske selskab VAFO Praha siden 1994. Produkterne leveres til otteogtredive lande i verden og er meget populære på grund af deres naturlige sammensætning og høj kvalitet.

Sortimentet giver mulighed for at vælge et passende måltid til kæledyr af alle racer og alder.

Fabrikanten udfører ikke forsøg på forsøgsdyr og støtter dyrebeskyttelsesforanstaltninger, der taler om ansvaret for forbrugeren og vores mindre brødres kærlighed. Derfor er mange anmeldelser om foderet af "Brit" for katte positive, fordi køber værdsætter, at deres sorg spiser mad, der ikke blev kontrolleret på bekostning af deres helbred af et andet dyr.

Maden til "Brit Kare"

Disse granulater tilhører superpremium-klassen og har et rigt udvalg af forskellige smagsstoffer til fuzzy pickles. Deres grundlag er naturligt kød af kalkun, kylling, and, lam i forskellige varianter, suppleret med grøntsager og fibre, der er nødvendige for normal fordøjelse.

Fabrikanten garanterer fuldstændig naturlighed af mad og fraværet af forskellige tilsætningsstoffer og smagsstoffer i foderet af "Brit Kara" til katte. Consumer testimonials siger, at denne mad er allergivenlig og ideel til kæledyr, der ikke lider af kroniske sygdomme.

"Brith Premium"

Dette foder er enklere i sammensætning og ikke så dyrt, da det refererer til en enklere klasse.

Dette betyder imidlertid ikke, at det er værre og kan skade kæledyret. Det mangler også kemi og smag, og det medfører ikke allergi i kæledyret. Hovedkomponenterne i granulaterne er kylling, ris, samt grøntsager og frugter.

Men anmeldelser om kattefoder "Brit Premium" advarer om, at producenten tilføjer granulatkomponenter, der kan være farlige for et kæledyr, der lider af kroniske sygdomme. Derfor, før du behandler en indenlandsk rovdyr "Britom" i denne klasse, er det værd at konsultere med en specialist.

Forskellige valg

Ejere ved, at deres fluffy og ikke meget kæledyr er meget forskellige. Og deres behov kan være forskellige. Virksomheden forstår dette og tilbyder købere et stort udvalg af produkter til enhver anmodning. Så i begge linjer præsenteres følgende typer:

1. Foder til kastreret katte og steriliserede katte.

2. For dyr, der fører en stillesiddende livsstil, der bor hjemme.

3. For langhårede racer.

4. Universal mad til alle racer og typer af katte.

5. Til killinger og gravide katte.

Disse granulater vil passe til et sundt dyr. Veterinærer i svar om en foder "Brit" for katte anbefaler ikke at behandle dem med muros, tilbøjelige til sygdomme eller allerede lider dem.

Hermetiseret mad "Brit"

Foruden tørfoder producerer virksomheden også dåse kød. Lækre og nyttige delikatesser fremstilles kun af naturlige ingredienser og indeholder ikke stoffer, der kan skade katten. De har også specialisering: til små killinger, voksne dyr og steriliserede individer.

På grund af sin kvalitative sammensætning af dåsemad vil bidrage til at bevare skønheden i håret og bevare sundheden af ​​katten i mange år, og de mange forskellige varianter og giver dig mulighed for at vælge en godbid for den største kræsen.

Ejerne, i en gennemgang af tørfoder til de "Brit" katte skriver, at deres menigheder gerne fortærer disse dåser, der ikke kan glæde sig, som Murka meget selektive og kræsne.

Fordele og ulemper

Den utvivlsomme fordel ved granulat er de kvalitetskomponenter, der gør foderet ikke kun velsmagende, men også nyttigt.

Det er også vigtigt, at der kun produceres mad i Tjekkiet, og virksomheder i andre lande gør det ikke. Ejere ved, at sammensætningen af ​​mad kan ændre sig, og ikke altid til det bedre, hvis det begynder at blive fremstillet under licens i andre stater.

Kunderne i deres anmeldelser af tørfoder "Brit" skriver også, at kvaliteten på produktet på trods af en ret lang eksistenshistorie ikke er forringet og forbliver i den rette højde.

Mange noterer sig den overkommelige pris for varer af dette niveau, og evnen til at vælge typen af ​​pellet "ved tegnebog."

Men der er også ulemper ved foderet. Disse omfatter følgende:

1. Tilstedeværelsen af ​​majs, som kan forårsage problemer hos katte med svag fordøjelse.

2. Valerian ekstrakt, som tiltrækker katte og får dem til at spise mere granulater end nødvendigt. Dette kan føre til overspisning og i fremtiden til fedme.

3. Ifølge dyrlæger kan kattefoder "Brit Premium" ikke være egnet til dyr, som ikke tåler kylling og lider af allergier. denne klasse af produkter er fremstillet ved hjælp af kun kød af PET, og hvis det er umuligt, og fra granulatet baseret på det vil have at give.

Pleje satser

Katte er særligt kræsen om at spise, og hvis de ikke kan lide den foreslåede, kan de gå på sultestrejke i nogle dage. Men hvis de kan lide mad, vil de bede om det hele tiden.

På trods af det "evigt sultne" rørende ansigt, skal disse forsøg stoppes, og dyret trænes til et bestemt fodringsregime. For alle aldre er antallet af snacks anderledes. For eksempel, meget små spiser omkring 6 gange om dagen, unge - 4 gange, godt, voksne - ikke mere end to.

Betjeningsstørrelserne skal også være specifikke og afhænge af fødeklassen. Jo billigere mad, desto mere er det nødvendigt for dyret at mætte.

På dyrene af dyreliv kan man finde anmeldelser om kattefoder "Brit" og finde ud af den dosis der er nødvendig for mætning af dyret. Forbrugerne vil dele deres erfaringer med at bruge produktet, rådgive om kostnormer og regler og anbefale også, hvilken type tørfoder eller konserves der kan tilbydes et fluffy dyr.

Fabrikanten angiver også på pakkerne de nødvendige satser for hver alder af dyret. Det er vigtigt at forstå, at portioner til sunde katte og patienter, såvel som gravide og ammende, er forskellige, og under fodring skal dette tages i betragtning.

anmeldelser

Maden til "Brit" er kendt på det russiske marked. Mange ejere og opdrættere anbefaler det til deres venner og familie som et godt produkt til en rimelig pris. Mange er glade for at du kan vælge det rigtige produkt til et kæledyr af enhver alder og race, hvilket er, hvad de skriver i deres anmeldelser. Kattefoder "Brit" hjælper efter deres mening med at bevare de små rovdyrs naturlige skønhed og sundhed.

Men i deres anbefalinger skriver folk, at dyr, der er modtagelige for stamtavs sygdomme, granulat og dåsefoder, skal gives med forsigtighed og efter høring af en specialist.

Desuden bemærker nogle mennesker afhængigheden af ​​katten, hvilket gør det vanskeligt at overføre det til andre fødevarer i fremtiden.

Nogen fra ejerne bemærkede forværringen af ​​dyrenes sundhed. Dette kan skyldes den individuelle intolerance af nogle komponenter, så råd fra en dyrlæge vil ikke være overflødig.

På trods af de forskellige anmeldelser af foder er "Brit" i stor efterspørgsel blandt forbrugere og deres afdelinger. Dyrlæger og opdrættere anbefaler også at bruge det, men for at købe tørret mad og dåse mad eller ej, er det op til ejeren og hans kæledyr at beslutte.

Foderet af Brit - fremragende værdi for pengene

Brit feed til katte er produceret af Brit VAFO PRAHA s.s., Tjekkiet. På det russiske marked dukkede op i 2008, under distributionsselskabet Triol. Den naturlige sammensætning, fraværet af skadelige tilsætningsstoffer og en bred vifte af produkter bringer mærket Brit til et højt sted i vurderingen af ​​foder, anerkendelse af forbrugere og specialister.

beskrivelse

Feeds af Brit har tre linjer:

  1. Brit Premium (Brith Premium) - tør og fugtig foder af premium klasse;
  2. Brit Care (Super Keri) - tør og våd foder, super-premium klasse;
  3. Brit Carnilave (Brit Carnival) - tør mad, super-premium klasse. Nogle af dem er klassificeret som holistisk.

Alle tre linjer med foder indeholder ikke kunstige farver, smagsforstærkere og smagsstoffer.

Hvis du sammenligner sammensætningen, så er dens kvalitet, og dermed prisen på foder, stigning, fra Premium til Carnival.

Til sammenligning:

  • Prisen for en pakke på 6 kg, foderet af Brit Carnival til følsom fordøjelse og lang uld med laks - 4095 rubler;
  • Prisen for en pakke på 7 kg, foder af Brit Cary for kastreret katte - 3625 rubler;
  • Prisen for en pakke på 8 kg, foderet til Brit Premium for katte, der bor i værelset - 2813 rubler.

Herskeren af ​​tørfoder Brit Premium indeholder som basis kyllingekød i tørret form og i form af mel, korn - ris og majs.

I Brit Carys kost bruges den vigtigste kødingrediens, hjortekød, lam, kalkun og and, i forskellige kombinationer og proportioner. Kyllingekød er til stede som en ekstra slags kød. Korn i foderet af denne linje mangler, kun ris anvendes, og det er en lidt allergifremkaldende og godt assimileret af kødædende korn.

Og endelig indeholder rækken af ​​kornfri foder Brit Carnival ikke korn og kyllingekød. Kød ingredienser - laks, kalkun, fasan, and, lam, vildsvin, ren. Derudover er foder beriget med glucosamin og chondroitin af naturlig oprindelse, som sikrer dyrenes samlinger.

Foderet indeholder nyttige additiv (ølgær - en kilde til B-vitaminer og yderligere animalsk protein sauce fra kylling liver - naturlig aroma, tørrede æbler og roeaffald - en kilde til fiber, at fjerne hår fra mavetarmkanalen), lakseolie, gulerodsekstrakt, Yucca schidigera, mange nyttige urter (vejbred, rosmarin, citrus, gurkemeje, nelliker) og bær (havtorn, tranebær, hindbær, blåbær), alger.

Alle tørfoder er velafbalancerede og fuldfoder.

For tydelighed vil vi præsentere sammensætningen af ​​Brith Premium-linjen for steriliserede dyr:

  • mel fra kyllingekød-17;
  • kyllingekød dehydreret-15;
  • ris;
  • hydrolyseret kyllingeprotein-8;
  • majs;
  • gluten majs;
  • fede kyllinger;
  • fed laks;
  • æbler;
  • bryggers gær
  • yucca schidiger;
  • mineraler og vitaminer.

sortiment

Det er ret bredt og varieret. Tørret mad er opdelt efter alder, idet der tages hensyn til dyrs fysiologiske tilstand og aktivitet. Våd mad fremstilles i form af edderkopper og dåsefoder. Hermetiseret mad er kødstykker i gelé eller sauce og pâté.

Tør mad

  1. Sortimentet af Brit Premium omfatter 8 sorter af rationer. Ud over rationer, i forskellige aldre holdes kastrerede dyr indendørs, er der kost til katte med følsom fordøjelse og overvægt.
  2. Herskeren af ​​Brit Cary, omfatter 11 rationer.

Udover opskrifter er beregnet til en vis alder, er der rationer tager hensyn til race og individuelle karakteristika - til store katte, for katte med langt hår, for kræsen i fødevarer, tilbøjelige til overspisning.

  • Herskeren af ​​Brit Carnival består af 12 typer tørkornet tørfoder med forbedret sammensætning.
  • Våd mad

    • Hermetisk brit Premium er pakket i dåser på 340 g, de er ligesom balancens tørrede fødevarer fuldstændig afbalanceret, det vil sige, de kan bruges som selvforsynende mad. Pauchi Brith Premium, har emballage til 100 g.
    • Våd mad Brit Carey udstedt i form af dåse 6 og smag, og Spider, emballeret til '80 på dåse fødevarer af samme kvalitet som tørfoder, og også hører til en klasse af super-præmie.

    Fordele og ulemper ved foder

    Fordele ved foderet af linjen Brit:

    1. En anstændig sammensætning, der fuldt ud opfylder kravene til super premium fødevarer.
    2. Forskellige sortiment.
    3. Priskvalitetsforholdet er mere attraktivt end konkurrerende feeds af samme klasse.
    4. Tilgængelighed. Feeds er udbredt. Du kan købe ikke kun via internettet, men også i de fleste kæledyr butikker.
    5. Et rigt sæt ekstra nyttige tilsætningsstoffer.
    6. Lavt kulhydratniveau.
    7. En klar indikation af bestanddelene i formuleringen.

    ulemper:

    1. Bryggergær forårsager en allergisk reaktion hos en bestemt del af dyrene.
    2. Kød ingredienser kan være bedre.

    dosering

    Norm for fodring til killinger 2 måneders tørfoder Brit Premium er - 35 g. Ved den fjerde måned øges den til 50 g, med 6 måneder - 85 g i 12 - 115 g.

    Normen for voksne katte, der lever permanent hjemme, er 50 g pr. 2 kg, 84 g - 4 kg, 113 - 6 kg, 141 - 8 kg.

    Kosten af ​​Brit Cary kræves lidt mindre. Så for katte der bor hjemme, for 2-3 kg af vægt, er 40-50 g nødvendigt, 3-5 kg ​​er 50-80 g, 5-7 kg er 80-100 g.

    Den angivne norm, fodres i 2 receptioner, om morgenen og om aftenen.

    Doseringen af ​​konserves dagligt er 25 g / kg af vægt

    Anmeldelser af dyrlæger

    Veterinærspecialister noterer sig den velafbalancerede sammensætning af britisk mærke, som har en positiv effekt på katteudseende, øjnene, huden og frakken, og disse indikatorer afspejler nytten af ​​dyrets ration.

    Anmeldelser af katteejere

    Du kan efterlade din feedback om mad fra Brit, de vil være nyttige for andre brugere af webstedet!

    Vi fodrer vores killing fra begyndelsen, fra to måneder, Brit Cary. Nu er han fire. Indtryk er kun godt, frakke er tæt og glittere, lyse. Mens alle er glade, vil vi fortsætte med at fodre denne mad.

    Vi køber tør Brith Premium til vores kat. Katten spiser med glæde. I alle supermarkeder kan du købe, og billigere, sammenlignet med andre mærker af super-premium. De tog også dåseføde, men de var ikke så begejstrede for det, men tørre, meget.

    Brit mad til katte | sammensætning, pris, anmeldelser

    Ejere af husdyr, der lever i Rusland, har længe været bekendt med maden til katte Brit. Dette er et af varemærkerne for det tjekkiske selskab Vafo Praha s.r.o.

    , engageret i produktion af tørt og fugtigt dyrefoder, delikatesser og endda fyldninger til kattens toilet.

    I produktporteføljen af ​​dette firma er der ikke kun mad til Brit katte, men også mærker som Carnilove, Profine, Petit, Let's Bite behandler.

    Virksomheden Vafo Praha er ret ung, den er kun 20 år gammel. Men dette familiefirma har allerede annonceret højt om sig selv og har flere seriøse priser i sin sparsel og fortsætter med at udvikle sig aktivt. Al produktion er koncentreret i Tjekkiet, i tre moderne fabrikker og udgør ca. 60.000 tons foder pr. År, og eksporten af ​​produkter dækker 54 lande.

    Fabrikanten fokuserer på, at der i sine opskrifter ikke anvendes GMO-produkter og soja.

    Og bruger også fersk kød af kylling og fisk, som har gennemgået en udbening, det vil sige fjernelse af knogler for at forbedre kvaliteten af ​​rationer.

    Disse aspekter bekræfter ikke kun ISO 9001 kvalitetscertifikaterne og HACCP standarderne, som Brit feeds for katte, men også de vidnesbyrd fra taknemmelige ejere af dyr, der køber dette foder.

    sortiment

    Alle formler til fodring Brit er opdelt i to linjer: Brit Premium og Brit Care. Mellem deres opskrifter er der grundlæggende forskelle, og de tilhører forskellige klasser.

    Brit Premium (i blå pakker) er en premium feed, og Brit Care (hvid emballage) er en super premium klasse.

    Den største forskel i Premium-serien er den mindre mængde kød i sammensætningen, og også i nærvær af majs blandt foderkomponenterne.

    Ernæringsformlerne i Care-linjen indbefatter mere nyttige tilsætningsstoffer, for eksempel til forebyggelse af tartar eller urolithiasis, såvel som andre yderligere komponenter, der afhænger af diætets retning.

    Brit Premium - en kattemad, der består af 8 tørre ranter og våde edderkopper (sachets) på 100 gr.

    De adskiller sig alt efter alderskriteriet og efter individuelle behov (kastreret katte, følsom fordøjelse, hjemmevedligeholdelse, overvægt).

    Også i linjen er 6 slags dåseføde i dåser på 340 gr., Som kan bruges som en selvstændig menu eller kombineret med tør mad.

    Som et af træk ved disse rationer er det muligt at bemærke den teknologi, der bruges til at forbedre lugtes og smag af mad - dette er tilføjelsen af ​​sauce fra leveren eller kyllingen. Denne innovation bruges i en opdateret opskrift (udstedt i 2016), Brit mad til katte, og anmeldelser på zooforum snakker om den positive reaktion af kæledyr til denne innovation.

    Brit Care-serien er repræsenteret af 11 forskellige tørfoder, dåse i dåser på 80 gr. seks forskellige smag og fugtige kostvaner i edderkopper på 80 gram. Alle af dem er super premium kvalitetsfødevarer.

    Brit Care's tørfoder til katte tager hensyn til kæledyrets alder, såvel som dens egenskaber (tilbøjelighed til vægtøgning, yderligere hårpleje, sterilisering, fødevarehygiejne). Denne linje indeholder 3 typer korn uden korn: Lilly - med lam og laks, Cocco - med ænder og laks og Tobby - med and og kylling.

    Den erstatning for korn her er kartofler og gule ærter. Anvendelsen af ​​sådanne produkter i formler i stedet for korn er et ubestrideligt plus, da de har et lavt glykæmisk indeks, hvilket reducerer risikoen for fedme og truslen om at udvikle diabetes.

    Derudover indeholder de ikke gluten, som ofte forårsager allergiske reaktioner hos katte.

    Oprettelsen af ​​denne linje, fabrikanten er ikke omgået og dyr af store racer. The Tobby Large Cat diæt er en mad til britiske katte, Maine Coons, norske, sibiriske racer og for andre "tungvægte" af kat verden. Dens granulat er større for nemheds skyld, og formlen indeholder stoffer til støtte og styrke led - chondroprotektorer.

    Evaluering og analyse af sammensætning

    Som nævnt ovenfor er alle rationer af mærket Brit forholdsvis ikke så længe siden ændret til det bedre, det ramte ikke blot emballagens design, men også sammensætningen af ​​alle næringsstoffer.

    Ifølge producenten indeholder premium Brit dieter 35-40% kød, og den samlede bestanddel af dyrekomponenter (under hensyntagen til fedtstoffer) er mere end 50%. Blandt de nyttige og nødvendige additiver er til stede præbiotika, tørret mælkebøtte, for normaliseringen af ​​fordøjelsen, gær, frugter (citrusfrugter, tørrede æbler), og ekstrakter fra urter og planter (rosmarin, nelliker, gurkemeje).

    For en detaljeret gennemgang valgte vores ressource et feed fra kategorien Brit Care - for fastidious cats (Cocco), da vi betragter det som en af ​​favoritterne blandt alle produkter af mærket Brit.

    Denne kost er placeret som en daglig kost til katte og katte, der har nået voksenalderen og har følsom fordøjelse, såvel som for gourmetkæledyr, som er for kræsen i mad.

    Derudover er det hypoallergen og indeholder ikke korn.

    Overvej det garanterede indhold af næringsstoffer:

    • Protein - 40% - over gennemsnittet, god indikator;
    • Fedt - 19% - det optimale indhold
    • Fiber - 3,5% - det normale beløb;
    • Ask - 6,2% - under gennemsnittet, inden for normen;
    • Fugt - 10% - normalt;

    Ved at analysere ovenstående tal kan det bemærkes, at mængden af ​​kulhydrater her er plus eller minus 20%. Selvfølgelig er en sådan indikator meget behagelig og findes i produkter af høj kvalitet.

    Det kan tilskrives fordelene ved dette foder.

    Det overordnede billede af balancen på alle ernæringsmæssige komponenter giver heller ikke censur - alle procentdele er optimale til den daglige kost af en sund voksen kat.

    Hele listen over ingredienser, der bestemmer sammensætningen af ​​maden til Brit katte består af 16 genstande. De vigtigste af dem er de første fem komponenter, de er basis for formuleringen. Så sammensætningen:

    • Dehydreret and - 25%;
    • Tørrede kartofler;
    • Mel fra laks - 15%;
    • Mel fra kartofler;
    • Dehydreret kylling - 10%;

    Følgende er angivet for kyllingefedt og hydrolyseret lakseprotein (4%) efterfulgt af et tørret æble samt laksolie (3%) og kyllingelever (2%). Afslut listen over ingredienser bryggersgær, MOS og FOS og urte kosttilskud i form af et ekstrakt af yucca Schidiger, catnip og havtorn.

    proteiner

    Dyrproteins rolle her er taget som bestanddele №1, 3, 5, det vil sige dehydreret and og kylling, og mel fra laks er hovedkomponenterne. Plus №7 og 9 - hydrolyseret protein Laks og kylling lever - additiv i en mængde på 4% og 2%, hvilket ikke medfører en særlig værdi, indeholder mest sandsynligt bare at forbedre smagen og tiltrækningskraft foder.

    I summen af ​​kød og fiske næringsstoffer her omkring 55% er andelen af ​​hver af dem tydeligt markeret, og oprindelsen af ​​disse komponenter er nøjagtigt angivet. I sig selv betragtes de alle som produkter af høj kvalitet og er nemme at fordøje, indeholder meget protein. Ingen af ​​disse produkter tilsættes imidlertid frisk, og rå fersk kød er altid mere fortrinsvis i formlerne til dyre diæter.

    Her er to kilder til fedt - kyllingefedt, konserveret ved hjælp af tocopheroler og laksolie.

    I dette tilfælde har vi oplysninger om oprindelsen af ​​komponenterne, metoden til bevaring af kyllingefedt (tocopheroler - en naturlig antioxidant, Vit. E).

    Begge komponenter refererer til kvalitetsprodukter, fordøjes og mætes dyrets organisme med nyttige og uerstattelige omega syrer og arachidonsyre.

    kulhydrater

    En lav mængde kulhydrater skyldes primært manglen på korn, i stedet for dem bruger opskriften kartofler. Fordelen ved dette produkt er ikke kun et lavt glykæmisk indeks, som bemærket ovenfor, samt det faktum, at kartoffelstivelsen under madlavning omdannes til en blød fiber, som hjælper med at rense tarmen.

    Det skal bemærkes, at tørrede kartofler og mel fra kartofler, der er angivet i sammensætningen af ​​individuelle ingredienser, er i det væsentlige det samme produkt. Således har vi samlet dem i en enkelt helhed, og vi får et samlet beløb på over 25%, således at den første komponent (ænkekød) flyttes til anden position.

    Andre komponenter af foder

    Listen over supplerende produkter består af et velkendt sæt: prebiotika (MOS og FOS), yucca-ekstrakt, tørret æble, bryggersgær.

    Derudover er tilsætningsstoffer af særlig interesse: kattemynt, buckthorn buckthorn, og blandt standardlisten over vitaminer og mineraler ser vi en usædvanlig komponent - natriumhexametaphosphat.

    Dette er i sine egne unikke komponenter i kostene til katte og katte, overveje dem mere detaljeret:

    • Kattens mint tiltrækker katte med lugten og giver et lækkert foder. Tilsætningsstof til særligt hurtige kæledyr.
    • Natriumhexametaphosphat er designet til at forhindre dannelse af plaque og tartar.
    • Havtorn er kendt for sine antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaber. Det indeholder flavonoider og antioxidanter, som forhindrer kræft og sætter langsomt aldringsprocessen. Fabrikanten af ​​feeds Brit erklærer, at den tilføjer den med det formål at forebygge ICD- og nyresygdomme.

    Fordele og ulemper ved produktet

    Hvis vi overvejer Brit Care omsorg for Cocco-katte som helhed, så kunne vi ikke opdage alvorlige mangler. Men hver diæt, hvis du ser tæt på, har sine fordele og ulemper, og sammenfattende viste vores ressource nogle af dem.

    • Kvalitetskilder til fedt og animalsk protein;
    • Mangel på korn;
    • Tilstedeværelse af nyttige funktionelle additiver;
    • Lavt kulhydratindhold
    • En klar og præcis angivelse af ingredienserne;
    • Mangel på friske (rå) kødkomponenter i agteren;
    • "Cunning" med angivelse af mængden af ​​kartofler (i alt er det mere end det forekommer ved første øjekast);

    Anmeldelser af mad fra Brit

    Ejere af sæler vil gerne dele deres erfaring med at fodre kæledyr med kost af dette mærke. Forumerne har separate emner, hvor folk kan lære om Brit feed for katte og give feedback og indtryk om disse kostvaner. Blandt dem er de fleste udtalelser positive, men der er også en reaktion på disse fødevarer:

    Larisa, Abyssinian kat, 1,2 år gammel:

    "Dyrlægen fortalte os, at katten har brug for at gå op i vægt, ellers er den magert. Jeg kunne godt lide Brit Lili's mad, jeg læste anmeldelser og besluttede at bestille en lille pakke til testning.

    Katten reagerede på den i form af en uformet afføring, og dette fortsatte så længe han spiste denne mad. Et par dage senere vendte jeg tilbage til den gamle udgave af fodring, og alt kom tilbage til normal næste dag.

    Jeg tror, ​​at han bare ikke passer til sådan mad "

    Galina, en steriliseret kat med en ICD:

    "Min kat er nødt til at vælge en kost meget omhyggeligt på grund af sygdommen, hoppe med den fra sternen for at fodre hele tiden. Generelt var jeg på udkig efter passende mad i lang tid. Så på alle indikatorer var hun ideel til Brit Care Missy, for kastreret, "sidde" på den i seks måneder. Konstant for kontrol overleverer vi analyser - pH i norm eller hastighed og alt hviler. Pris / kvalitet passer mig, jeg anbefaler det! "

    Udtalelse fra dyrlæger

    Anmeldelser dyrlæger om mad til katte Brit, ligger generelt i det faktum, at det er fødevarer af høj kvalitet af super premium, som er velafbalanceret og svarer i deres grundlæggende egenskaber, som klasse, som stater. Men blandt fagfolk det menes, at hastigheden af ​​fedt er lidt overvurderet, hvilket kan påvirke lav aktivitet eller katte, der bor i lejligheden, uden adgang til gaden.

    udgifter til

    Køb mad Brit til katte kan findes i næsten ethvert dyrehus eller på internettet. Den gennemsnitlige pris for tørfoder Brit Care for hurtige katte Cocco er:

    • 0,4 kg - fra 280 rubler;
    • 2 kg - fra 910 rubler;
    • 7 kg - fra 2950 rubler.

    Maden til steriliserede og neuterede katte og missy katte vil koste:

    • 0,4 kg - fra 260 rubler;
    • 2 kg - fra 910 rubler;
    • 7 kg - fra 3095 rubler.

    Afslutningsvis, lad os sige, at selvom dette fodrer "stjerner fra himlen, er det ikke nok", men det vil give odds til mange rationer fra super-premium segmentet. Dens priskategori svarer fuldt ud til sin kvalitet, og efter vores mening kan denne menu anbefales til daglig ernæring af dit kæledyr.

    Læs Mere Om Hunde

    Engelsk Bulldog - foto, pleje og indhold

    Vaccinationer Karakteristik af racen engelske bulldogEngelsk bulldog er en gennemsnitlig glathåret hundehund. Beskytter, sikkerhedsvagt, ledsager, livvagt og pålidelig ven.Af natur er han kærlig nok, men hans formidable udseende kan nemt erstatte vagthunden, ejeren eller hans område vil blive meget trofast bevogtet.

    Typer af hunde til hunde

    Vaccinationer Udseendet i en hunds hus er forbundet med den strenge opfyldelse af mange krav til kæledyrspleje. En af dem er det rigtige valg af tilbehør til en hund af en bestemt race. Blandt dem betragtes båndet som et nødvendigt element i kommunikation med et elsket dyr.

    Hvorfor nyser hunden og hvad skal man gøre?

    Vaccinationer Slimhinden i det øvre luftveje - næse og nasopharynx - kommunikerer med det ydre miljø og er derfor meget modtageligt for forskellige irriterende stoffer og allergener.