Fodring

feed Birt. hvem kan fortælle, hvilken slags mad det er, og hvilken slags mad er det?

købte en tørfoder BIRT til sin french.buldog. fortæl mig, det er en god mad, og om det er værd at give det til dit kæledyr overhovedet.

Jeg undskylder =) Det korrekte navn er BRIT premium

Så vidt jeg ved, er denne mad ikke det første år på markedet. Hvem er tilfreds, hvem er ikke meget glad. Jeg er så generelt hengiven til at fodre kun naturlig mad og ikke tørre mad. Nogle har ingen ændringer i udseende og velbefindende hos hunde, andre - uld er ikke meget. Feed, og der ser, hvad og hvordan, engang allerede købt. Men for mig, sandheden, københavnen købte på en eller anden måde og fodret i tre måneder. Den dårlige sagde ikke noget. Sagde at fødevaren som foder. Ved naboen spiste boksen.

Jeg fortalte dig i en personlig - men måske vil en anden komme til nytte. Jeg kaldte ejeren af ​​en amerikansk bulldog, hun passede ikke denne mad. Klag generelt om, at proteinet fordøjes dårligt.

På den anden side er du allerede begyndt at fodre. Det sker individuelt, at hunden er egnet. Og tjekkere er ikke de værste producenter i verden.

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

og sælgeren hævdede at det var polsk mad.

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

Min hund er nu på den høje Brit hypoallergenic, i flere måneder nu. Det er faktisk gjort i den tjekkiske republik, som for eksempel passer mig. For alle er dette bedre end det mere kendte mærke, men produceret i vores land. Han nærede os denne feed godt, han blev overført fra Akana hypoallergenic. Sammensætningen er ens, men selvfølgelig er Akane rigere og bedre end sammensætningen, men Brith er ganske intet. Prisen er meget lavere. Ingen ændringer til værre for min hund kan ikke se, ullen er fint, fordøjelsen er normal. Og hun er følsom over for mad, allergisk. Jeg konkluderer, at maden ikke er dårlig. Han anbefalede også min ven en dyrlæge, som en succesfuld feed til pris / kvalitet ratio.

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

Min hund kunne ikke lide maden, hun nægtede at spise den, selv når hun dampede den og gned den i kartoffelmos. Selv når blandet med Royal Canin, så valgte Royal hun, og Brit i nogen. Brit er meget billigere, hvis du tager en stor pakke. Sygeplejersken fodrede sin shar pei, han spiste normalt, der var ingen problemer. Kommuneret med venner, de forsøgte også at give det til deres hunde - anmeldelser er ikke unikke, ikke alle hunde spiser det med glæde.

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

På mig spiste labradoren Brit Kara omkring 6 måneder og er stærkt blevet tynd, på Brith Premium har givet allergi. Også min veninde labradorsha er blevet tynd. Så ændrede stolen meget. Generelt forlod vi ham, skuffet.

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

Og vi kan virkelig godt lide det. Kun vi er en superpremium (Brit Care). Jeg er enig i, at det optimale pris / kvalitetsforhold, og det gælder præmien. Af sammensætning til en sådan pris er meget lige anstændigt. Faktummet, der nærmede sig / ikke passer - meget individuelt, du skal prøve det.

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

Jeg forsøger ikke at fodre min hund med tør mad, men nogle gange må jeg. Vi havde også denne mad, min hund startede en slags allergi. Herren opkastede, fattige, da kunne han ikke blive fuld. Så jeg råder ikke.

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

God tid på dagen! Vi sad lang tid på brækket af Brit Car (super premium class) og når vi forsøgte den sædvanlige Brit
Det skal bemærkes, maden er helt anderledes, selv udseendet af granulat, hvis Brit bil vi gik med et brag, bare Brit hun har nægtet det samme. Og hvad skød i mig selv uden appetit, så forårsagede hunden et ret voldeligt gasangreb. Som følge heraf blev hele tasken givet til OZZH. Maden fordele kan skrives, at det er relativt billigt - 15 kg er 1800 (på værd mindst et halvt år siden), og selv om valget mellem mærker af "Stamtavle" og "Chappy", Brit er absolut bedre. Skadeligt intet crammed, men også nyttigt lille. Billige og vred.
Brit Car til hvalpe store første par måneder spiste med glæde, så uden appetit. Men der var ingen problemer med fordøjelsen, også allergiske reaktioner, uld og øjne er OK, udbyttet er gennemsnitligt. Akana virkelig lide det en masse mere, men det er gået fra skæl (eller bare ottrimngovali mislykket, men pigen blev ridset uge). Brit Kar Adult Large Breed har blankt afvist (han eller hun er dybt frastødende og stadig føler en hvalp). Jeg var også nødt til at give 3 kg posen til OZZH. Mens picking up den nye mad sad på grød med stuvet kød (med et lille barn i sine arme ikke har tid til at rode rundt med råt kød), men efter min mening alt for meget sværere uge, begyndte igen et problem med luft i maven og afføring, og generelt sådanne fødevarer var en nødvendig foranstaltning, jeg tror at den tørre stadig er afbalanceret. Nu prøver vi GO! - Hun er ikke begejstret, hun kræver stadig gryderet, men jeg er ikke flittig. Jeg ved ikke, hvor længe jeg har haft nok.

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

Vi prøvede premium Brit S. Vi gjorde alt. Der var ingen poboks. Alle granuler af en r-ra, lugten af ​​naturlige og ikke skævt!

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

Dette er tjekkisk mad med en godt udtalt sammensætning. Allerede omkring et år på det, tvivlede de først ved at skifte til ham fra proplanen, som han stoppede for at arrangere til en pris.
Vi er meget trætte.
1) Egnet til en hund (med forbehold om, at vi i princippet har en løs halvefamilie med fri gang i lokalområdet).
2) prisen.
3) Solgt i Auchan, så gider ikke med levering fra online butikker eller en tur specielt til foder til dyrebutikken.
Jeg tror, ​​at hvis fødevaren er egnet til en bestemt hund, får ejerne en heldig billet.

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

Min hund fanger brit premium mad forgæves. Jeg købte den dyre Pro Plan før, så hunden nægtede at give op. Lugten af ​​brændt noget i proplanen var stærkt følt. Og Brit derimod lugter meget naturligt. På den fysiske og følelsesmæssige tilstand af hunden har Brit ikke påvirket det værste, hvilket glæder sig. Jeg har fodret dem i 4 måneder.

  • Log ind eller registrer dig for at skrive kommentarer

Fremragende mad til næsten alle typer af hunde, tog bekendt for dit kæledyr - Brit Kara lam og ris, som blev skabt specielt til store hunderacer, var meget velsmagende måltid på virkeligheden, ikke kun for hunde, men for mennesker. En vens hund spiser denne mad med glæde. Da jeg kom hjem, lærte jeg om dette feed og indså, at firmaet er pålideligt og produktionen foregår på pålidelige betingelser. Maden er velsmagende med en masse nyttige stoffer, som er egnet til næsten alle typer af hunde, det vigtigste træk ved dette foder - dens kvalitet, det er i en højde, så du trygt kan købe mad, vil hunden tak for sådan en velsmagende gave.

Brit for hunde

Tilmeld dig for at forlade en anmeldelse.
Det tager mindre end 1 minut.

I Brit feeds er der to foderområder: Brit Premium (premium) og Brit Care (super premium).
Brit Premium første linje - grundlaget for kyllingefoder op til 40-45%, en hypoallergen lam er 31% - hvilket taler for producenten. Da selv mange kendte mærker i sammensætningen af ​​foderet er ikke altid kødet ingrediens №1. Hele linjen er opdelt i størrelse og alder karakteristika af hunde. Der er foder til dyr med særlige behov: aktiv (Brit Sport), for overvægtige hunde (Light) Allergivenlig (lam og ris), for at få hvalpene op til 3 måneder og de ynglende hunner (Pappy).

Alle Brit madvarer er produceret i Europa og opfylder høje kvalitetsstandarder. I mange henseender anser jeg mad for at være universel. For det første er niveauet af protein i 80% af rationerne på niveauet 30%, det er optimalt for alle dyr. For det andet er fødevaren beriget med vitamin-mineralsk kompleks. Dette er især nødvendige hvalpe (for korrekt skelet udvikling og funktion af nervesystemet), og senior hunde (at opretholde en normal levetid og høj aktivitet). For det tredje er der blandt indholdsstofferne samtidig chondroitin og glucosamin, der fungerer som kondroprotektorer. Leddene forbliver sunde i lang tid. Sådan mad er nødvendig for hunde af store racer og små "skrøbelige". For det fjerde er der blandt rationerne mange ikke-kornige muligheder. Du kan give dyr og ikke være bange for udseendet af en allergisk reaktion eller problemer med fordøjelsen. Jeg gør opmærksom på, at Brit har en serie af Dog Show Champion-feeds til dyr, der deltager i udstillinger. Han hurtigt bringer udseendet tilbage til normal. Analoger på omdrejningshastigheden af ​​andre fabrikanter gør det ikke.

I tør mad kan ikke være i sammensætningen af ​​kød. Der vil kun være mel fra kød. Under alle omstændigheder. Hvordan vil du skubbe råkød i tørre granulater. Gdya er skrevet i kødsammensætningen - dette er et markedsføringsbevægelse. Brit er en meget anstændig mad. Prisen er kvalitet. En Brit Premium, så generelt er prisen pr. Kilo næsten ligesom Chappi, men kvaliteten af ​​foderet og indholdet af kød er til tider højere.

Begge mine hunde fodres i lang tid kun at barbere. En buy bezzernovoy fødevarer til store racer c forøget proteinindhold (det giver en god mætning, absorberes godt og giver den nødvendige energi for hele dagen), og den anden tager Endurance til meget aktive dyr (46% fra duck for kulhydratdelen svarer til fig). Hensigtsmæssigt granulerne i foderet svarer til størrelsen af ​​dyrene, de bider deres normale og ikke sluge hele.
Jeg har bemærket, at Brit Kea har et interessant udvalg af mad - Dog Show Champion, designet til hunde, der deltager i udstillinger. Jeg forsøgte at give det til mine hunde, kvaliteten af ​​pels og hud forbedret meget og meget hurtigt. Alle smag er spist med appetit, hundene bliver i sidste ende ikke vant til dem og nægter ikke.

Brit har to linjer - Premium og Kea. Den anden er meget bedre i kvalitet, refererer til super-premium-klassen, så jeg køber den udelukkende. Men den første mulighed hjalp meget med overgangen fra naturlig mad til tørring, først den første mulighed, som hunden spiste lettere. Jeg kan ikke sige, at rækken af ​​den daglige foder er meget varieret, men der er alt det nødvendige for hunde i alle aldre, størrelser og med forskellige behov.
Produceret mad på Europas område, da der ikke er nogen tvivl. Kernen er kernen i kæden (desværre har fabrikanten ikke fundet det nødvendigt at angive, hvor præcis det var lavet) og mel fra fjerkrækød. Animalske proteiner tegner sig for ca. 30%, en sådan fødevare kan betragtes som universel. Derudover er alle kostvaner beriget med et vitamin-mineralsk kompleks. Et stort plus er tilstedeværelsen af ​​glucosamin og chondroitin. De hjælper med at opretholde leddets helbred, en sådan kost er simpelthen nødvendigt for voksne dyr og hunde af store racer.
Prisen på foder er lavere end for de fleste analoger. Dette skyldes, at proteinet i det stadig er mindre end for andre fødevarer af samme klasse. Køb mad er nemt, især i onlinebutikker. Brit Kea er præsenteret i forskellige mængder, en taske i en 12 kg hund, der vejer 16 kg, er nok i gennemsnit 1,5-2 måneder, en dag efterlader ikke mere end 200 gram.
Jeg køber mit tilbøjelige allergiske hund kornfri foder "Laks og kartofler". Granuler er standard, men de er meget stærke lugt af fisk. Generelt for allergikere er der mange ikke-kornige muligheder, de indeholder ikke kylling, majs og noget syntetisk.

Brith foregiver til en vis kvalitet, deres feeds er både premium og super premium. Men med en pris på mere end tusind rubler for tre kilo kan sammensætningen være meget bedre. Jeg taler om Brit Kea med et lam og ris. Sammensætningen har ikke engang kød, kun mel. En sådan sammensætning for superpremium er fuldstændig uacceptabel. Det er en skam at i sig selv er maden god, jeg kan godt lide at der er glucosamin og kondroitin i naturen - brusk og skaller af krebsdyr, og der er ingen konserveringsmidler. Med mængden af ​​protein og fedt er også ikke dårlig situation. Men manglen på kød forkæler alvorligt indtrykket. Det er usandsynligt, at melet er lavet af naturligt kød, det griser normalt biprodukter, knogler mv. Det viser sig at der ikke er noget kød i foderet. At betale for sådanne penge eller ej, det er op til alle at beslutte, og jeg vil lede efter noget bedre.

Det var helt ved et uheld, at jeg købte Brit brune med lam og ris til store hunde. Jeg kunne godt lide emballagen, og den store taske var til en passende pris. Jeg har en husky, dens vægt er 30 kg, så vi tilhører en stor race. Da jeg åbnede pakken derhjemme, kunne jeg virkelig lide lugten, den var blød og behagelig, som smagen af ​​lam.
Hunden spiste først, som skør. Appetit kunne blive misundelig, og efter et par dage var det fuld og igen begyndte at spise fredeligt. Hendes stol er altid fremragende. Jeg overfeeder ikke hunden, jeg giver mad ved uret. Der er ingen mad på bordet, jeg fortynder ikke min hjemmelavede mad. Kun tørre stykker, vand og grød i konserves. Brit hældte ikke straks i skålen, blandet med den gamle mad. Først lidt, så 80%, ja, så helt.
Uldglittere, munter stemning, bevæger sig aktivt. Hunden er altid legesyg, det er værd at smide en pind eller en bold, det vil være to timer, der skal bæres uden hvile.
Derudover købte Brit Chicken + fem urter. Han gik også godt, der er præbiotika i sammensætningen. For min race er dette et stort plus, da i naturen trækker husky alt i munden. Alt vil slikke, bide, og et sygt problem er en ustabil stol af denne grund. Nu har vi sådanne problemer nu. I toilettet går normalt.

Brit Premium hundemad: anmeldelser og analyse af sammensætningen

Oversigt over hundemad Brit Premium

Tør og våd hundemad Brit Premium ("Brit Premium") er produceret af VAFO PRAHA s.r.o. i den tjekkiske republik Det officielle websted - https://brit-petfood.com/ (på engelsk) indeholder oplysninger om hele rækken af ​​feeds (formler, anbefalede foderpriser osv.). Dette feed refererer til premium klasse.

Brit Premium-mærket producerer også kattefoder. Det samme firma producerer også Brit Care, Profine, Carnilove.

Ingredienser til Brit Premium

Overvej sammensætningen af ​​foderet "Brith Premium" ved hjælp af eksemplet på Adult M-varianten (for voksne hunde af mellemstore racer). Du kan se det på billedet nedenfor (for nem læsning klik på billedet for at forstørre det):

Ovenfor - Kompositionens foto fra emballagen, under - dataene fra det officielle websted.

For det første - kylling (41%), en kilde til protein. Vi skal bemærke, at der i oversættelse til russisk er "mel fra kyllingekød", men på engelsk er det simpelthen skrevet "kylling". En sådan ingrediens kan omfatte andre dele af fuglen, ikke kun kød.

Der er ingen andre kilder til protein i kosten. Korn, hvede og ris, der er kilder til kulhydrater, indeholder kun lidt protein. Således er hovedparten af ​​de 25% proteiner, der er angivet i analysen, af animalsk oprindelse.

Kyllingfedt og laksolie er kilder til fedtsyrer. Det præciseres, at kyllingefedt bevares ved hjælp af tocopheroler (naturligt konserveringsmiddel, E-vitamin).

Bryggergær - indeholder B-gruppe vitaminer. Naturlige smagsstoffer - ikke specificeret nøjagtigt. Tørrede æbler er en kilde til fiber. Minerale stoffer er et fødevaretilsætningsstof af mineraler.

Uddrag af urter og frugter - det er ikke klart, hvorfra det ikke er kendt, hvad der er brugen. Manano-olsosaccharider og fructo-oligosaccharider er nyttige til fordøjelse. Uddrag af yucca shidiger - reducerer lugt af fæces. Organisk kobber, organisk zink, organisk selen er nyttige kosttilskud.

Fordele og ulemper

  • Hovedkilden til protein er kødbestanddelen;
  • et naturligt konserveringsmiddel anvendes
  • et godt vitamin- og mineraltilskud
  • En bred vifte, der er tør mad, dåse mad;
  • forholdsvis lav pris.

Ulemper ved Brit Premium mad:

  • "Kylling" ingredienser anvendes (sådan slagteaffald kan være skjult bag sådanne generelle formuleringer) og ikke "kyllingekød";
  • Hvede, majs er brugt (typisk for premium klasse).

Brit Premium hundemad - anmeldelser

Blandt ejere af hunde er tør og fugtig føde af Brit Premium meget populære. Derfor anmeldelser på internettet om dem meget, herunder vi har samlet flere af de nyeste.

Anmeldelser af dyrlæger

Kundeanmeldelser

Vi har 3 Mestizo en 25 kg, to på 15 kg hver, besøgte foderet super premium, premium forskellige mærker stoppede ved Brit Premium M, efter min mening er dette den bedste mad i den kategori af kvalitet / pris.

Produktionssted Tjekkiet, 41% kød. Godt pakket, den perfekte proportionalitetsprocent, vi overholder alt efter bordet med normerne for fodring. Hunde er slanke og aktive. Under gangen har vi ingen problemer, stolen er god, indrettet.

Min hund forsøgte at fodre forskellige mærker (Monzhi, Eukanubu osv.), Men de sidste par år spiste i princippet Brit Premium. I denne feed den bedste forholdet mellem pris og kvalitet, i første omgang af sammensætningen kød fra 40%. I formlen Sport, som nu spiser en hund, kød og i alt 45%. Prisen for en 15 kg taske er kun 2600 rubler. Den samme taske Royal Canina koster tusind flere, og der er mindre kød.

Hunden er meget aktiv, jeg går med det to gange om dagen i 30-60 minutter. Ofte løber bag en pind, elsker dette, bevidst hun på mig af en jagtrace. Udseende er fremragende, uldglittere, normal afføring. Generelt er jeg tilfreds med alt, jeg tror, ​​at Brit Premium er bedre end mange premium super-fødevarer. Jeg anbefaler at prøve.

Vi anbefalede dette feed til vinden. læge, som en god premium mad til en overkommelig pris. Vores tyske hyrde kunne lide det, har allerede spist i tre måneder. Uld er skinnende, fordøjelsen er normal. Jeg kan anbefale Brit Premium for ejere af tyske hyrder, prisen er lav, og kvaliteten er i højden.

Pris og hvor man kan købe

Dette foder kan købes hos sådanne dyrebutikker:

  1. "Old Farm" (link):
    • Tørret mad Brit Premium 8 kg - fra 1344 rubler;
    • Tørret mad Brit Premium 15 kg - fra 2105 rubler;
    • Hermetisk mad Brit Premium 0,85 kg x 12 stk. - fra 1186 rubler.

  • Le Murrr (link):
    • Emballage 1 kg - fra 245 rubler;
    • Pakning 3 kg - fra 705 rubler;
    • Hermetisk mad 850 g - fra 110 rubler.
  • "Zoo Passage" (link)
  • De angivne priser er faktiske i slutningen af ​​november 2017, med tiden de kan ændre sig. For de nøjagtige omkostninger, se hjemmesiderne for dyrebutikker på ovenstående links.

    Konklusioner om fødevaren "Brit Premium"

    Om feed til katte Brit Premium anmeldelser er for det meste positive, selv om der også er negative. Dens sammensætning er ikke dårligt for førsteklasses klasse, men hvis det er muligt, anbefaler stedet "PetObzor" at vælge et bedre foder (selv fra samme producent - Brit Care, Carnilove).

    Chow Chow og selskab

    Navigationsmenu

    Brugerhenvisninger

    Brugeroplysninger

    Meddelelser 1 side 20 af 23

    Share102-04-2014 23:16:43

    • Forfatter: Witch
    • administrator
    • Beliggenhed: Leningrad Region
    • Registreret den: 15-01-2010
    • Indlæg: 0 Medlemmer:
    • Køn: Kvinde
    • Alder: 50 [1967-11-19]
    • Mine kæledyr: Chau-chau Chiffa, Beetle og Jacey; CAO Barsik. Og 2 spande af katte.
    • Sidste besøg:
      I dag 06:59:27

    Der er også en tjekkisk Brit. Også ligesom de gennemsnitlige priser og folk ros.

    Share202-04-2014 23:18:16

    • Forfatter: Witch
    • administrator
    • Beliggenhed: Leningrad Region
    • Registreret den: 15-01-2010
    • Indlæg: 0 Medlemmer:
    • Køn: Kvinde
    • Alder: 50 [1967-11-19]
    • Mine kæledyr: Chau-chau Chiffa, Beetle og Jacey; CAO Barsik. Og 2 spande af katte.
    • Sidste besøg:
      I dag 06:59:27

    Brit Adult Large Breed - mad til voksne hunde af store racer fra 2 til 7 år 15 kg, pris - 1650 rubler (1 kg - 110 rubler).

    Proteiner 23%, fedtstoffer 9%
    forbrug 25 kg - 260, 50 - 430
    Indeholder glucosoamin og chondroitin til sund brusk
    INGREDIENSER:
    kyllingekød, slagteaffald fra fjerkræ (min. 30%), ris, majs, hvede, papirmasse majroe, gær, fjerkræ fedt, lakseolie, mineraler, DL-methionin, L-lysin pentahydrat, kobber, vitamin A, vitamin D3, E-vitamin

    Brit Care Adult Large Breed - mad til hunde af store racer 12 kg, pris - 2348,8 rubler (1 kg - 195 rubler)

    Proteiner 25%, fedtstoffer 13%
    forbrug på 25 kg - 220, 50 kg - 380
    INGREDIENSER:
    Lam, kylling, ris, kyllingefedt (konserveret med tocopheroler), lakseolie, naturlig aroma, risklidolie, Tørret roeaffald, ølgær, tørrede ægprodukter, Uddrag af Yucca schidigera, tørrede æbler, mineraler, Glyukozoamin hydrochlorid, chondroitinsulfat, DL methionin, L-lysin, mannan oligosaccharid, fructo-oligosaccharider, kobbersulfat Pentogidrat, niacin, calciumpantothenat, folsyre, cholinchlorid, biotin, vitamin A, vitamin D3, vitamin E.

    Share301-11-2014 10:03:32

    • Forfatter: Witch
    • administrator
    • Beliggenhed: Leningrad Region
    • Registreret den: 15-01-2010
    • Indlæg: 0 Medlemmer:
    • Køn: Kvinde
    • Alder: 50 [1967-11-19]
    • Mine kæledyr: Chau-chau Chiffa, Beetle og Jacey; CAO Barsik. Og 2 spande af katte.
    • Sidste besøg:
      I dag 06:59:27

    Og jeg forkælet mine hunde) De var fra mig altomfattende og uhøjtidelige, de skjorter, der giver. Og her. Hun fodrede Choyce, derefter Bento, en lille Akana. Plus hver dag, titbitovyskie lækker og "Delikatesser". Men pengene løb, købte Brit. 2 dage en hund med magre muzzles sørger over hele skåle. De spiser ikke det. Alle fire chow. One Barsik bryder alt i træk - alt er nyttigt, at det kom ind i munden. Kashu, Brit, Prodatyur. Ja, mindst et måltid, hvis bare lidt mere!))
    Og Storbritannien har 5 poser! Jeg købte det i en måned, der er ingen andre muligheder.

    Og med Storbritannien er udstødningen ikke lille, og foderhastighederne er højere for dem end for Propak.

    Forplantningshastigheden for en hund er 25-30 kg - 250-290 gr
    hos Brita - på samme hund - 220 - 260 gr

    så det er ikke mere end en norm, så) Og udgangen på det hos os, i det mindste omtrent som på Akane, dvs. mindre end på prop.

    For os er det for tidligt at tale om at forlade. Vi ville skulle fastlægge spørgsmålet om indgangen. Den tredje dag er gået, hundene giver ikke op. Og nu køber jeg dem ikke noget velsmagende at blande. Jeg håber næste uges fremskridt vil give - jeg vil købe Akana, måske vil blandingen være enig.
    Og trods alt er den angivne sammensætning af Brit bedre end Propaks! Men hundene forlod alle rester af Propaka liggende rundt i hjørnerne, de tog ud, selv de små tog det op og forklarede mig, at her er de klar og i skåle - for ingenting!

    Share401-11-2014 10:09:38

    • Forfatter: Witch
    • administrator
    • Beliggenhed: Leningrad Region
    • Registreret den: 15-01-2010
    • Indlæg: 0 Medlemmer:
    • Køn: Kvinde
    • Alder: 50 [1967-11-19]
    • Mine kæledyr: Chau-chau Chiffa, Beetle og Jacey; CAO Barsik. Og 2 spande af katte.
    • Sidste besøg:
      I dag 06:59:27

    Sophia, og hvis emballagen af ​​kyllingekæmper køber og koger, og så finhak og bland i mad? Eller oksekød lever - nøjagtig samme ordning? Nå, det er hvis der ikke er allergi. Og disse slagteaffaldsprodukter er ikke så dyre. Og hvis de er finskårne (ja, frostligt forstår jeg), så kan du strække pakken til flere feedings, indtil det er muligt for Akan at købe.
    PySy. Jeg foreslår fra personlig erfaring - jeg har Kira også, en tom Brit Care spiser ikke, så jeg er her med disse "danse med tamburiner" fodrer det med denne mad i fjerde år. I den sidste uge havde hun kogt sit kyllingelår, og han havde tilbragt fem dage. Så blev hun en mad med tilføjelse af hamster - det er det, en magisk kylling gør

    Intet, i 3 dage satte de sig over skåle i sorg, i dag er fødevaren formindsket om morgenen: sult er ikke en tante. Men selvfølgelig vil jeg ikke tage mere af Brit.

    Så jeg vil ikke købe det, vi får 4 kg og tilbage til Pro Pack.

    Du har 4 kg. Og vi har 80! Nå vil jeg smide 20 datters Muscovite (måske vil spise), og jeg vil lede efter økonomi for at købe Propak for chow. Og Brit, langsomt, fodrer Barsik, god han er enig))

    Vi har fundet en bivirkning ved at tage mad fra Brit-gas dannelse, og jo mere vi spiser det, jo oftere begynder dette fænomen at forekomme i vores land. Det er godt, at der stadig er meget Pro-pakke på balkonen.

    Jeg læser her dine anmeldelser om Britas mad, og jeg kan ikke forstå, hvad slags Brit taler om Brit Brun?
    Vi har spist denne mad (Brit Care) i næsten 2 år nu. Der er med stor glæde, ingen problemer og klager. Men anden mad spiser ikke, arrangerer også en strejke.
    Da vi tog Santika, spiste han hos opdrætteren RK. Jeg besluttede at overføre det til et andet foder og valgte Brit Cary, fordi i hæken til hvalpe var der glucose og chondroitin. Det var en mad til hvalpe af store racer. Da det var på tide at skifte til voksen hundemad, forsøgte jeg at skifte til andre feeds, men han spiste ikke noget, bare en fuld skål kunne stå i dagevis. Så vi satte os på Brit Care Adult Medium Breed Lamb Ris mad til voksne hunde af mellemstore racer med lam og ris).
    Det forekommer mig, at hunde, som mennesker, udvikler en vane med at spise bestemte fødevarer. Derfor, når de forsøges at overføre til et andet foder, slår de strejker ud. En anden ting er, når maden ikke er egnet. Her vil du ikke spørge din hunds mening og smag.

    Share501-11-2014 10:13:35

    • Forfatter: Witch
    • administrator
    • Beliggenhed: Leningrad Region
    • Registreret den: 15-01-2010
    • Indlæg: 0 Medlemmer:
    • Køn: Kvinde
    • Alder: 50 [1967-11-19]
    • Mine kæledyr: Chau-chau Chiffa, Beetle og Jacey; CAO Barsik. Og 2 spande af katte.
    • Sidste besøg:
      I dag 06:59:27

    Ja, om ham, slags)))
    Vi spiser også det, ingen gasgenerering, ingen afvisning af mad overholdes. Spiser med glæde, granulat krupnenkie, praktisk. Afføringen er normal. Det eneste der gør mig lidt streng i agteren er zapah, nogle er han ikke særlig behagelig. Katte spiser også godt, men der er ulemper: de spiser meget, og den yngre har en smertefuld stor vej ud af det. En zapah og en kat er - ulækkert (

    Jeg kan ikke sige, at jeg spiser meget, selv tværtimod. Og udgangen er ikke stor. Så jeg kan ikke nævne nogen klager.
    Lugten er ja, en smule specifik, men lad være med at spise en gang med at spise med glæde.

    Duc, Eva også spiser, så han revner bag hans ører. Alt som det skal være en skål tømmes om 3 minutter og slikkes til glans (jeg tilføjer også kefir). Men udstødningen fra det bliver vi ikke syge))) og nu er gassen gået. Og hun kan godt lide Brit Boa.)) Pelsen er fløjl, hvalpen er aktiv.)))

    Jeg har Brit Premium til hunde af store racer. Sammensætningen er erklæret ret anstændig, ikke værre end Propaka:

    kylling (40%), ris, majs, hvede, kyllingefedt (konserveret med blandede tocopheroler), lakseolie, ølgær, smagsstoffer, tørrede æbler, mineraler, ekstrakter af urter og frugter (300 mg / kg), glucosaminhydrochlorid ( 260 mg / kg) og chondroitinsulfat (160 mg / kg) mananooligosaharidy (150 mg / kg), fructooligosaccharider (100 mg / kg), yucca schidigera ekstrakt (80 mg / kg), den organiske E4 kobber, organisk E6 zink, organisk selen.

    Men. Det stinker frygteligt, hans hunde vil ikke spise, men de skal, fordi der er intet andet. Og "gas" de er fra dette Storbritannien - rædsel! Generelt var Trio's måltid bedre. Jeg søger frantisk penge for at købe Propack. Jeg håber det. i de kommende dage finder jeg.

    Så det var her "hunden rystede"! Derfor spiser de ikke det. Jeg engang købte Kira Brit Premium - sobaShka ​​forsøgte at spise det, shlopotal den første dag i fordøjelsesbesvær + gas (nej, ikke -. GAZYYYY), hvorefter posen blev sikkert fastgjort kuratoriske hunde.

    Forresten købte jeg Brit Brød flere gange med en kalkun. Han er lidt dyrere end den med et lam, men Kira vævede det til begge kinder, hun kunne godt lide ham meget. Vi forsøgte også Brits Kare venison / kartofler og Brit Kara med laks. Med venison gik det godt, og fisken så forfærdeligt stank, at jeg også måtte "lægge det i gode hænder". Men på samme tid på herskerens britiske kars stern var afføringen normal, og der var absolut ingen gasser, ulden var skinnende, øjnene flød ikke.

    Og Brit Car behøver mig ikke. Denne Brit blev købt på grund af mangel på penge og højere priser på foder. Jeg ledte efter lidt billigere mad end Propac. Ifølge Storbritannien er anmeldelserne gode, sammensætningen er meget god, så jeg tog det. Men selv efter ordren fandt jeg ud af, at sammensætningen af ​​Brit Premium til store hunde har 2 muligheder, og den anden er ikke engang en god en. Men poserne ankom, de angav den sammensætning, der var nødvendig. Og faktisk har jeg stærkt en mistanke om, at sammensætningen ikke er den samme.

    Share601-11-2014 10:24:18

    • Forfatter: Witch
    • administrator
    • Beliggenhed: Leningrad Region
    • Registreret den: 15-01-2010
    • Indlæg: 0 Medlemmer:
    • Køn: Kvinde
    • Alder: 50 [1967-11-19]
    • Mine kæledyr: Chau-chau Chiffa, Beetle og Jacey; CAO Barsik. Og 2 spande af katte.
    • Sidste besøg:
      I dag 06:59:27

    Mens det, ja, lort, sæk Brita. 18 kg. Jeg åbner den næste, 15 kg, og der er forskellige pellets form. Jeg sammenligner sammensætningen på begge poser, og han, lad os sige, ikke ligefrem ord for ord er identisk. Uanset om der er tale om oversættelse eller noget andet. Og generelt, med sammensætningen af ​​Brit Premium for store hunde af mærkværdighed observeres. Allerede i denne tråd skrev 2 forskellige kompositioner, en Trizzelka, den anden I. Og alligevel er der en tredjedel! Alt dette skaber ikke tillid.
    Mine hunde tilpasset til brystet. Sandt var der engang, da de meget skræmte mig: gas, kvalme og sløvhed. Nu er alt dette gået. Udstødningen er dog stor. Og hundene er på samme tid sultne! Barsik Brit spiser normalt, men hvis Propack (for ikke at nævne Akane og valg), det er din doppaek - kanin - kunne have et par dage, så han er barbering bogstaveligt kastede sig på en anden kanin, og spiste det hele i en halv time.

    Share701-11-2014 12:15:37

    • Forfatter: Магарыч
    • Redaktør
    • Registreret: 30-04-2010
    • Indlæg: 0 Medlemmer:
    • Køn: Kvinde
    • Alder: 41 år [1976-09-27]
    • Mine kæledyr :: Kæledyr: Chavez Zhorikovich, Nitka Lyudmilovna, Gavrila Tæt, Matryona-edrena Shustra
    • Sidste besøg:
      I går 17:05:06

    og hos mig spiser Chava flittigt fra en skål af Brit Car, omhyggeligt at adskille fra andre foderstoffer.

    Feed Anmeldelser Brit Care (Brit Care) for hunde

    Tværtimod nævnes dette mærke i internetkonversationer af hundelskere, og det anbefales ofte af dyrlæger. Desuden er det muligt i mange dyrebutikker at mødes med britiske, dåse og pastaer. Hvad er årsagen til sådan popularitet, og hvorfor fører hundesundpleje Brit Care i kategorien af ​​lignende produkter?

    Om producenten

    Brandet af Brit er et tjekkisk produkt, der produceres af det private familiefirma Vafo Praha s.r.o. Virksomhedens dannelse fandt sted i 1994, og i dag eksporteres produkterne til næsten halvtreds lande, herunder Rusland. Tallene er imponerende - årlige produktionsmængder overstiger 58 tusind tons.

    Fabrikanten har sat en høj standard, og kernen i dens aktiviteter er bekymring for kæledyrs sundhed og trivsel. Det er trods alt, at de er beregnet til mad Brit.

    Virksomheden har en række principper, som eksperterne holder sig til, uanset hvad. Der er ingen kliniske forsøg på dyr, de modsætter sig grusomheder mod dyr. Derudover omfatter formler af rationer ikke komponenter, der kan påvirke helbredelsen af ​​firbenede kæledyr.

    Brandet af Brit omfatter premiumranteringer samt kornfri foder. De er lavet af fersk kyllingekød, adskilt fra ben, lam, kalkun, vildt og laks. Alle disse produkter er kilder af animalsk protein af høj kvalitet og absorberes godt af dyrets organisme. Også Brit-mad fremstilles uden soja, kunstige og genetisk modificerede ingredienser.

    Fabrikken kontrollerer grundigt alle produktionsstadier, værksteder er udstyret med moderne specialudstyr. Derudover er der et arkiv af prøver, så de hurtigt reagerer på anmodninger eller klager fra kunder. Selv om dette sker ganske sjældent.

    Vafo Praha s.r.o har i øjeblikket 3 planter beliggende i Tjekkiet, som beskæftiger sig med produktion af ranter for kæledyr. Feeds af dette mærke har alle de nødvendige certifikater og overholder gældende standarder.

    Sortimentet af mærket Brit

    Virksomheden tilbyder en bred vifte af forskellige produkter: tør, våd menu, pates, foder til voksne hunde, hvalpe og ældre dyr. Du kan også købe individuelle ranter for kæledyr - giganter, mellemstore og meget små, til hunde med særlige kostbehov.

    Feeds klassificeres efter aldersbetingelser:

    • Pappy til hvalpe;
    • Junior - egnet til teenage hvalpe;
    • Edalta - mad til voksne hunde;
    • Senor - menuen er beregnet til fodring af kæledyr i alderdommen.

    Også diæt er markeret, afhængigt af hundens størrelse: S - til små hunde, M - medium, L - store, XL - gigantiske. Derudover produceres der under mærket Brit, rationer, der er relateret til premium og super premium klasse, fødeheltige (kornløse) dåse menuer og snacks til træning.

    Ejere af hunde tilbydes et stort udvalg af delikatesser - chips, kødruller, brushwood til børn og voksne hunde. Der er feeds til Brit og til hunde med særlige krav: En menu til dyr med følsom fordøjelse, formler til kæledyr, der modtager høj fysisk aktivitet - sport, lette ernæring med lavt indhold af kalorier.

    Rationer for voksne kæledyr

    Sammensætningen af ​​foderstoffer omfatter fødevarer, der indeholder en stor mængde protein og fedt, hvilket gør dem mere næringsrige. Komponenter absorberes godt og giver dyr med energi og næringsstoffer. Herskeren af ​​premium rationer består af tørre granuler af forskellige størrelser: store, mellemstore og små.

    Formlen for ældre kæledyr er beriget med elementer, der sænker aldringsprocessen. Det omfatter mindre fedt og fordøjelige kilder til protein. Der er mad til aldrende hunde i alle kategorier: Brit Premium, Kare og KarniLav.

    Rationer for fodring af hvalpe

    Børn har brug for særlig pleje, de vokser intensivt og udvikler sig. Derfor har de brug for at få en masse protein, vitaminer og mineraler. Men deres fordøjelseskanalen er endnu ikke udviklet nok, og fed og tung mad kan betydeligt skade kroppen.

    Specialister fra virksomheden tager højde for sådanne nuancer, så mad til babyer giver en fuldvundig dannelse af knoglevæv, herunder tænder, styrker immuniteten og alle systemer. I alle klasser af rationer er der specielle linjer for hvalpe, der er både tørrefoder og våde menuer, flere typer trænings snacks, kyllingeringe med tilsætning af calcium.

    Kategori af kosten rationer

    Dyr med tendens til fedme og leve et roligt, målt liv kræver særlig mad med lavt kalorieindhold. Og i sortimentet af Brit er der tilsvarende produkter - en række rationer Brit Premium Premium.

    Denne menu er lav i fedt, mindre kalorieindhold og let fordøjelige proteiner i sammensætningen. Men de er fuldvoksen, nyttig mad til firbenede kæledyr. I sammensætningen kan du ud over de vigtigste kødingredienser finde frugt- og urteekstrakter, et antal fedtsyrer og nyttige sporstoffer. Fabrikanten er sikker på, at en sådan mad vil gøre det muligt for hunden at forblive munter, kraftig og holde vægten inden for normale grænser.

    Hypoallergeniske formler

    Desværre har avl og ugunstige miljøforhold en negativ indvirkning på hundens sundhed. I stigende grad er der personer, der lider af forskellige allergiske manifestationer. Naturligvis har sådanne dyr brug for en særlig kost bestående af produkter, der ikke forårsager allergier.

    I Britlands rationer er der lignende produkter - med lamskød, vildt, kartofler, ris og probiotika. Sådan mad kan normalisere fordøjelsesprocesserne og fjerne skadelige giftige stoffer fra kroppen. Sådan mad anbefales til fodring af gravide og ammende kvinder samt hvalpe.

    Hvad er der i sammensætningen af ​​Brit Keas mad?

    Kvaliteten af ​​ranter for dyr er først og fremmest bestemt af, hvad de er lavet af. Det er svært at vurdere sammensætningen af ​​alle feeds, men det er ikke nødvendigt, det er nok at overveje en, den mest populære formel af dette mærke. Som et eksempel kan du tage kost af Edalte Small Breed - tør mad til små voksne hunde.

    Først og fremmest bør mad til dyr i denne klasse ikke have i sammensætningen af ​​kemiske komponenter, kunstige additiver til bevarelse, farve, smag eller smag. Derudover tilsættes lavkvalitets biprodukter ikke til sammensætningen. Efter at have analyseret ingredienserne i denne diæt kunne der ikke identificeres noget lignende.

    Forholdet mellem næringsstoffer i foderet af Edalte Small Breed er som følger:

    • råprotein - 28%;
    • fedt - 17%;
    • råfiber - 2,5%;
    • aske - lidt mere end 7%;
    • fugtighed - 10%.

    Mens analysen bekræfter balancen af ​​dette produkt, er den eneste ulempe et lavfiberindhold. De vigtigste ingredienser er følgende produkter:

    • 40% mel fra lam
    • 36% af ris
    • kylling fedt;
    • stykker tørrede æbler;
    • 2% fiskeolie opnået fra laksfisk.

    Rationernes formel er åben, og alle kan finde ud af, hvorfra denne eller den pågældende ration er udarbejdet.

    proteiner

    Hovedkilden til den vigtigste dyrekomponent er melet opnået fra lammet. Proteinet er 40%. Producenten udsmykker ikke sammensætningen af ​​sine produkter, og det er allerede et plus.

    Lam er et af de bedste proteinprodukter, det er rigt på let fordøjelige og hypoallergeniske animalske proteiner. Efter tørring og formaling opnås der mel, der indeholder tre gange mere protein end råkød.

    kulhydrater

    I kosten af ​​Brit Kara er deres hovedkilde ris. Dette er mindre allergisk komponent end andre korn. Derudover indeholder det raffinerede riskorn af høj kvalitet kulhydrater, vegetabilske proteiner og fibre. Ris fremmer dannelsen af ​​afføring, samt reducerer mængden af ​​kolesterol i blodet.

    Produktet, der indeholder dem, er på tredjepladsen i sammensætningen - det er kyllingefedt. Ingrediensen betragtes som nyttig for hundens organisme, den giver hår og hud med de nødvendige elementer, hvis vigtigste er linolsyre.

    Ud over denne komponent indeholder sammensætningen fiskeolie. Og selv om mængden ikke overstiger 2%, er det et meget værdifuldt produkt, der indeholder et stort antal flerumættede syrer.

    Yderligere produkter

    Ikke alle formler af hunde rationer indeholder en ingrediens som tørrede æbler. Men frugten af ​​det inkorporerede tilfældigt - i æbler er højt fiberindhold, kulhydrat mineralske stoffer, et vitamin kompleks, pektin, kalium, bor, og beta-caroten.

    Ekstrakter af brusk og skaldyrsbløddyr er kilder til naturlig chondroitin og glucosamin. Desuden er formlen af ​​diæt beriget med urter og frugter: yucca, rosmarin, citrus, nelliker, mælketistel. Den udtrykte antibakterielle og antioxidante virkning er besat af gurkemeje, den er også en del af Brit Kares kost.

    Som det kan ses, har foderet en ret kompleks, multikomponent sammensætning. Og blandt ingredienserne er der ingen skadelige eller ubrugelige produkter.

    På fordelene og ulemperne ved rationer af dette mærke

    På trods af at der ikke er nogen ideel hundemad, der passer perfekt til alle kæledyr, er anmeldelserne for mærket Brit Kara for det meste positive. Blandt de vigtigste fordele ved rationer kan nævnes følgende:

    • sammensætningen omfatter kun naturlige komponenter;
    • foder indeholder en masse kvalitets kød;
    • rationer indbefatter ikke skadelige ingredienser - kunstige tilsætningsstoffer i form af smagsforstærkere, konserveringsmidler, smagsstoffer osv.
    • Foderets formel er beriget med mineraler, vitaminer og sporstoffer, der er nødvendige for dyrenes sunde og aktive liv;
    • Sortimentet indeholder mange forskellige rationer, og ejerne har mulighed for at vælge den mest egnede mad til kæledyret;
    • der er kost og terapeutisk kost til hunde med særlige behov;
    • producenten tilbyder et foder i form af tørre granulater, våde skiver og ømtåger;
    • rationer Brit kan fodre hunde med en tendens til allergiske reaktioner;
    • kostprisen ved foder af dette mærke, hvis sammenlignet med andre virksomheders produkter, er relativt lavt, så de er tilgængelige for de fleste hundeopdrættere.

    Der er ingen særlige ulemper ved rangeringen af ​​dette mærke, bortset fra at ikke alle hunde kan gnave tørre granulater, foretrækker dåsefood og pâté.

    Anmeldelser af ejere og mening af dyrlæger

    Brandet af Brit-feeds er ganske populært i Rusland, og det er ikke svært at finde kundefeedback. For eksempel er det sådan, hvordan hunde siger om ham:

    Anastasia, Murmansk: "Foderet fra det tjekkiske selskab, Brit, kom til mit lille kæledyr. Det var vigtigt for mig, at kosten bestod af små granuler, at hunden ville være behagelig at spise, ikke forårsage allergier og forstyrrede ikke fordøjelsen. Og alle disse krav er opfyldt af produktet. Og desuden kan du købe det i næsten enhver stor dyrehandel, og ved at vælge den passende størrelse af pakken. Vi kan også lide andre hundeejere! "

    Marina, Rostov-til-Don: "Vores kæledyr fra Bird-Brabanson-rasen viste sig at være en stor kæreste af kød. Fra resten af ​​maden nægtede han, men det er vigtigt for hunden at modtage anden nyttig mad. Før Brit købte et par flere rationer, men hunden vendte sin næse væk fra dem. Men Brit kunne virkelig godt lide det, fantastisk, men barnet begyndte at væve det på begge kinder. Den nye mad var ikke kun lækker, men også positivt påvirket dyrets helbred: det blev mere aktivt, og pelsen blev naturligt skinnende. Jeg var bange for, at der kunne opstå en allergi, men det skete ikke, og kæledyr og stol havde heller ikke problemer. "

    Brit Rations har positive anmeldelser ikke kun fra hundeejere, men også opdrættere og dyrlæger. De fleste af dem bekræfter, at dette er et kvalitetsprodukt, der er egnet som daglig mad, har en god sammensætning og en afbalanceret formel.

    Prisen på Brith Kea for hunde

    Prisen for denne linje afhænger af emballagevolumen og selve fodertype:

    • kilo tør kost Brit Brit koster omkring 400 rubler;
    • 3 kg pakke koster 1000-1300 rubler;
    • prisen på 7,5 kg varierer fra 2400 til 2800 rubler;
    • for en 12 kilo pakke bliver nødt til at betale 3500-4500 rubler.

    Generelt er britisk varemærke anerkendt af dyrlæger og hundeejere, der er egnede til daglig fodring af kæledyr. En bred vifte af smag giver dig mulighed for at gøre menuen forskellig.

    MirTesen

    Alt om hunde og hvalpe

    Brit Care for Dogs: anmeldelser og gennemgang af sammensætningen, brit care labrador.

    bløde legetøjspuddel egne hænder

    Tørret mad til hunde Brit Kara tilhører super premium-klassen (ikke forveksles med Brit Premium, der tilhører premiumklassen), men produceret af den tjekkiske virksomhed Brit Pet Food. Produceret mad flere linjer, hvoraf nogen tager højde for egenskaberne hos en bestemt kategori hunde (alder, størrelse, særlige krav osv.). Under hensyntagen til den europæiske oprettelse og superpræmieklassen skal foderet være godt, men lad os tjekke det ved at undersøge sammensætningen lidt.

    Caucasian Shepherd Dog cnfylfhns

    Da den lokale dyrehandel denne mad, vi ikke kunne finde, til at se på dens struktur, vi besøgte den officielle web-site foder og Brit www.brit-petfood.com/ru/ valgt til udførelseseksempel til hvalpe af alle racer. Så lad os tage et kig på sammensætningen af ​​Brit Care for Puppy All Breed-varianten:

    Moskvas vagthund og tyske hyrde

    For det første mel af lam, kan du bruge din brød, der er et spørgsmål om kød (lam, fordi lam henvise specifikt), men som sådan afklaring ikke er muligt det er ikke kun kødet. I andre sager, selv om denne mel bruges og biprodukter (hjerte, lever, etc.), så intet forkert i dette, de er også nyttige. Men i den anden ingrediens er det allerede angivet, at melet er specifikt fra kød, men det er ikke klart fra hvilken bestemt fugl. Det tredje sted i fig.

    Cane Corso forum af natur

    Specifikt er de første tre komponenter danner en bund af foderet, samt i første felt kødingredienser kan være sikker på, at den angivne 32% af animalsk protein, og ikke fra nogen majs (som i tilfældet med billige foder økonomi klasse). Når vi går videre i sammensætningen, ser vi ingredienserne ansvarlige for tilstedeværelsen i brystet af vitaminer, mineraler og andre væsentlige stoffer.
    coursing basenji

    pekinese blandet med puddel

    • en stor procentdel af kødingredienser;
    • vitaminer, mineraler, andre nyttige elementer;
    • der er ingen kunstige smagsadditiver;
    • der er ingen kemiske konserveringsmidler (tocopheroler er faktisk vitamin E);
    • tilstrækkeligt lave omkostninger (under mange analoger).
    • ikke fuldstændig "gennemsigtighed" af sammensætningen (det angiver ikke hvilket fjerkrækød, procentdel af de første ingredienser);
    • Der er ikke i alle dyrebutikker (men uden de problemer, du kan få på internettet).

    hvis akita har bagben med ixom hvad betyder det

    Anmeldelse af Brit Care for hunde. skriver Alice. Da den lille beagle dukkede op i huset, valgte vi i lang tid end at fodre det. Endelig valgte de en god mad, men det viste sig at hunden er allergisk over for kylling, og den er til stede i mange fødder. Veterinæren råde os til at prøve Brit Care All Breed Salmon Kartoffel, vi kiggede tæt og købt. Laks er det første sted i sammensætningen, da det skal være i god mad (første kød, så resten).

    Collie Natasha Lapynin

    Foderforbruget er ret demokratisk, nu med en vægt på 16 kg, tager det mindre end 200 gram om dagen, det vil sige en stor pakke på 12 kg er nok i mere end to måneder. Granuler af mellemstore foder, beagle kan nemt klare dem. Generelt evalueringen af ​​foder 5 ud af 5! Det eneste, jeg ikke kan lide lugten, kan jeg ikke lide duften af ​​fisk. Det er også dårligt, at der i vores by er kun mad i en vetaptek, men hvis jeg tager noget på internettet.

    tysk spitz i billeder

    Om mad til hunde Brit Kare minder om Ulyana fra Moskva. God eftermiddag. Min hund spiste næsten hele sit liv Acana. men på grund af chrode af stigende priser måtte se efter en billigere mulighed. På udkig efter en passende, huskede hun, at da Simba stadig var en hvalp, fodrede opdrætteren ham med Brit mad. I sammensætningen kunne jeg kun lide Brit Care, og Brit Premium er værre. Jeg besluttede at tage en kilo taske Brit Care Venison Kartoffel.

    Sammenlignet med fødevaren Acana, i Brit Care er protein og fedtindhold lavere, men foderet er også ikke-kornigt. Den indeholder heller ikke oksekød, svinekød, soja og andre ikke-fødevareprodukter. Fodringshastigheden for min dachshund er 113 gram pr. Dag, lidt, hvilket betyder at maden er tilfredsstillende. Jeg vil ikke sige, at maden er ideel, men det er godt og til en overkommelig pris er nu lidt over tusind rubler per kilo.

    chihuahua i tomsk og novosibirsk

    I betragtning af, at omkring mad til hunde Brit Kare anmeldelser overvejende positive, og sammensætningen af ​​fødevarer er temmelig godt, stedet "Giv pote" sikkert anbefale det at være den vigtigste mad til dit kæledyr. Men hvis det er muligt at bedre købe hundemad til holistisk. og hvis Brit Care er for dyrt for dig, skal du være opmærksom på tysk mad Bosch.

    forskel mellem en pug og en fransk bulldog

    • Tørret mad Brit Care 1 kg omkring 390-420 rubler (115-230 UAH);
    • Tørret mad Brit Care 3 kg omkring 1065-1155 rubler (320-360 UAH);
    • Tørret mad Brit Care 7,5 kg ca. 2550 rubler (750 UAH);
    • Tørret mad Brit Care 12 kg omkring 3525-4350 rubler (1160-1550 UAH).
    • Dukes Farm hundemad (sammensætning, anmeldelser, pris)
    • Eucanuba feed til hunde anmeldelser (super premium klasse)
    • Tør hundemad Granddorf (anmeldelse af kompositionen, anmeldelser)

    På siderne på vores hjemmeside finder du information om racer af hunde, behandling af sygdomme, anbefalinger til pleje, anmeldelser af færdige feeds og anmeldelser om dem, samt mange andre lige så nyttige og interessante!

    Yorkshire Terrier Yoshkar Ola


    • chif lord tysk miniature pomeranian Hundemad "For en ven": anmeldelser og gennemgang af sammensætningen

    • Feeding og omsorg for at Terrier Feed Dog Ubalance: anmeldelser og gennemgang af sammensætningen

    • fra Minsk billig chihuahua eller som gave Hundemad til hunde Savarra: anmeldelser og gennemgang af sammensætningen

    • shih tzu postkort Grandorf hundemad: anmeldelser og gennemgang af sammensætningen

    Fed Brit Care for hvalpe af små racer, før denne Acana og naturalka (oftest kød). På Akane blev hunden hyperaktiv :), så besluttede at prøve et andet foder. Den første ting, der ikke kunne lide duften efter åbningen, så tæt på sammensætningen af ​​naturlige smagsstoffer.

    Terrier til avl i Arkhangelsk regionen

    Som en del af 45% af kødmel af lam, 30% ris, såsom let fordøjelige fødevarer, men vil i høj grad øge mængden af ​​afføring (uden diarré), meget større end naturalke og Akane, har jeg spørgsmål til de respektive sammensætninger blev skrevet. Til hunden spiste, portioner skulle øges. Gasser hver gang efter at have givet foder, før der var nej. Uld i to uger er blevet mærkbart værre. Resteret en halv kilo pakke, men vi bliver ikke færdige med at spise.

    Pekingese pleje

    Velkommen! Vi har sådan situation: Spis Organics med lam og ris (jeg har en mops ham 9 måneder), men det blev en masse gasser udviklet sig fra tarmen (Tænk oversætte, hvad fødevareallergi til kylling rådgive Tak?.

    yorkshire terrier når parring

    Se oversigtsafsnittet. Hvis foderet har modtaget mindst fire stjerner og er tilgængeligt i din by, kan du prøve. Naturligvis indstillinger uden kylling)

    Læs Mere Om Hunde

    ABC af reparation

    Fodring Vi vil bygge huset uafhængigt af fundamentet til tagetBooth til hunden med egne hænder. Tegninger og dimensioner. Bedste MasterclassesStørrelser af messe til hund
    Til små racer som skat, længde 700 mm, bredde 550 mm og højde 600 mm; Til mellemstore hunde, der ligner den tyske hyrde, længde 1200 mm, bredde 750 mm og højde 800 mm; For store dyr, hvis vækst på skibet er omtrent det samme som kaukasiere, er længden 1400 mm, bredden er 1000 mm og højden er 950 mm.<

    Min vagthund

    Fodring Blog om hunde - My BarbosGolden RetrieverThe Golden Retriever er en legendarisk jagthund, der blev opdrættet af briterne i 1800-tallet og oprindeligt var beregnet til at søge efter det spil, der blev skudt.

    Hvorfor slikker hunden hele tiden?

    Fodring Hvis hunden altid slikker under halen, så er den mest sandsynlige årsag en okklusion af analkirtlerne i kæledyret. I en fysiologisk sund tilstand forekommer deres udrensning regelmæssigt med hver afføring af dyret.